Gerçek bir Narsistle ilişki yaşayıp ayrılan var mı?

4 yıl lovebombing e rağmen görebildiğiniz için çok şanslısınız. İyi bir psikoloğa ihtiyacınız varsa eğer kendiminkini önerebilirim bana çok faydası oldu. Sizi dinliyor, empati kuruyor ve iyileşmeniz için çok destek oluyor. Neler yaşıyor olabileceğinizi tahmin ediyorum ve gerçekten zor. Yaşamak zorunda olduğunuz için bu kişi ile lütfen kışkırtmalarına kapılmayın, sizi sinirlendirdiği zaman ona tepki vermeyin çünkü bundan besleniyor, suçlamalarına inanmayın hiçbirinin sizinle alakası yok

Olumlu ya da olumsuz hiç tepki vermeyin lütfen, aslında bu kişilerin yaptıklarının bizimle bir alakadı yok tüm sıkıntıları kendileri ile ve ne yapıyorlarsa bilerek yapıyorlar. Adliyeye gitmeniz bile onu besliyor böyle varlıklar. Tepkisiz kalın. Allah yardımcınız olsun

Narsistler, fedakar ve empatik insanları seçiyorlar ama biz niye onları seçiyoruz esas soru bu. Bizim eksik yönlerimizi bize göstermek için geliyorlar

Suan tepkisizim her yerden engelli ama bulasirsa mecbur adliyeye gidicem artik yeter ama sordum 2 ayla 2 sene arasi ceza alıyorlarmış sonra ne olucak.

Narsistler, fedakar ve empatik insanları seçiyorlar ama biz niye onları seçiyoruz esas soru bu. Bizim eksik yönlerimizi bize göstermek için geliyorlar
Ben narsist kelimesini hic duymamıştım hayatimda bu kelimenin anlamını herseyi o anlatti. Üzerinden bir sure gectiginde gerçekten ne demek olduğunu öğrendim, sen narsistsin dedigimde evet dedi.

5. Ayda ayrıldım ben boşanmayı bekliyorum. Çok teşekkürler. Terapistimden çok memnunum ama olaylar çok ağırdı. Şiddet, küfür, ölüm tehditi vs.

Narsistlere adliye paklar. Ama kendinize dikkat edin lütfen.

narsistik davranış ayrı kişilik bozukluğu çok ayrı. Kişilik bozukluğu düzelmiyor. Haftalarca psikoloğu kandırdı..

5. Ayda ayrıldım ben boşanmayı bekliyorum. Çok teşekkürler. Terapistimden çok memnunum ama olaylar çok ağırdı. Şiddet, küfür, ölüm tehditi vs.
Merhaba bir şey soracaktım size. Sizin yorumlarınızı hep okuyorum ama konularınızı hiç okumadım ve bulamadım maalesef. Özelden atar mısınız mümkünse ?

Evet aslında bir nevi uyarı bu insanlarla karşılaşmak. Anne ya da babada narsist özellikler olması seçmede etkili olabiliyormuş, çocukken yaşadığı durumu kendine yaşatıyormuş insanlar
Suan tepkisizim her yerden engelli ama bulasirsa mecbur adliyeye gidicem artik yeter ama sordum 2 ayla 2 sene arasi ceza alıyorlarmış sonra ne olucak.
4 sene altında hapis yatmıyor diye biliyorum ama en azından gözünü korkutur
Ben narsist kelimesini hic duymamıştım hayatimda bu kelimenin anlamını herseyi o anlatti. Üzerinden bir sure gectiginde gerçekten ne demek olduğunu öğrendim, sen narsistsin dedigimde evet dedi.
Bu çok ilginçmiş ya hem biliyor hem yapıyor

merhabalar, terapistiniz kim acaba?

Ay g*tüm. Kendisinin babası Kral 4. Louis miymiş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…