- Konu Sahibi pismanperi
-
KesinlikleÇok var böylesi inanın. Ben de bu skor olayını kaç defa duydum inanın bilmiyorum. Karakterleri ( yoksa karaktersizlikleri mi demeliydim ?) hep birbirinin aynısı. Bir adım sonraları hep tahmin edilebilir ama o girdaba düşüldüğü zaman insan kendini zor toparlıyor. Dikkat etmek lazım.
Ben senin o konunu hatırlıyorum Atlantis. Şok olmuştum ama daha sonraki rastladığım bir sürü narsist insanda dediğin gibi cinsel sapkınlıklara rastladım. Çok korkunç kişilikler bunlar. Benim bir de kardeşim narsist sen düşün.Biyolojik babadan gördüğüm örüntüyü sürdürdüm işte. Hayatımdan hepsini çıkardım. Yoluna koydum az çok, bakalım. Umarım buluruz hepimiz hak ettiğimiz mutluluğu.
Seksüel açıdan sapkınlık hepsinde var. Yani bu sapıklık derecesinde de oluyor böyle skor tutma seviyesinde de. Benim boşandığım yaratık kadınların normal doğum videolarını izler kendinden geçer, kahkaha atardı. Sonra sonra duyduğuma göre yatak aktivitelerinin her şeyini annesine anlatmış. Detaylarıyla. Ben son aylarda hiçbir şekilde yanıma yaklaştırmıyordum, bunu tabi annesine anlatmış. Annesi de benimkileri arayıp şikayet etmiş yine böyle arsızca utanmadan. Annem utana sıkıla yıllar sonra öyle bi sohbet açılınca bana söylemişti de yine oha ya demiştim.
Narsist ile karşılaşmadan ve bazı şeyleri yaşamadan anlatmak ve açıklamak çok zor. Muhtemelen okusak bile genç yaşta gene aşık olurduk o narsistlere. Ben olurdum en azından saflık vol bilmem kaç sjsjjs. Ama tecrübe öyle mi ? Yedim mis gibi kazıklarımı , o oldu son oldu.KesinlikleKeşke red flag (ilişkilerde büyük sorunları işaret eden uyarı işaretleri) defteri olsa küçükken bizi bilgilendirselerdi. İlerde çocuğum olursa baştan uyarıcam benim düştüklerime düşmesin diye
Zor günlermiş ya. Neyse geçti kurtuldum. Tedavimi oldum, özüme döndüm. Bundan sonrası ilahi adalet mi karma mı neyse ona bıraktım.Ben senin o konunu hatırlıyorum Atlantis. Şok olmuştum ama daha sonraki rastladığım bir sürü narsist insanda dediğin gibi cinsel sapkınlıklara rastladım. Çok korkunç kişilikler bunlar. Benim bir de kardeşim narsist sen düşün.
Terapi almayı denemelisin bence. Dediğin gibi hayatına çekiyorsan senin hayat riskli ve aksiyonlu. :)Bir de konudan bağımsız ben hep narsist tipleri çekiyorum, bu konuda dikkat etmeye başladım bu sefer borderline, bağımlı kişilik bozukluğu ne ararsan buluyorum. Bu durumu yaşayıp çözüm bulan var mı kızlar?
Şema terapi öneriyorlarBir de konudan bağımsız ben hep narsist tipleri çekiyorum, bu konuda dikkat etmeye başladım bu sefer borderline, bağımlı kişilik bozukluğu ne ararsan buluyorum. Bu durumu yaşayıp çözüm bulan var mı kızlar?
Şükür bu günlerine o zaman , gel bir kadeh tokuşturalım buna.Zor günlermiş ya. Neyse geçti kurtuldum. Tedavimi oldum, özüme döndüm. Bundan sonrası ilahi adalet mi karma mı neyse ona bıraktım.
Ya akrabada olunca da çok fena. Ben direkt kestim iletişimi biyolojik babayla. Geçen sene ulaşmaya çalıştı bütün kanalları kapattım. Yoksa seni tüketiyorlar.
hahah o da var, aslında sonradan bela olmasalar iyi yönleri de var, mesela onun sayesinde kendimi ezdirmemeyi öğrendim, özgüven eksikliklerimi fark ettim. bir nevi hayatın bana kendime çeki düzen vermem için bir uyarısı oldu.Narsist ile karşılaşmadan ve bazı şeyleri yaşamadan anlatmak ve açıklamak çok zor. Muhtemelen okusak bile genç yaşta gene aşık olurduk o narsistlere. Ben olurdum en azından saflık vol bilmem kaç sjsjjs. Ama tecrübe öyle mi ? Yedim mis gibi kazıklarımı , o oldu son oldu.
Ben hayır demeyi , sınırlarımı çizmeyi öğrendim , karakterim şekillendi resmen. Ayy resmen gençleştim ayol bu kadar mı fark eder.hahah o da var, aslında sonradan bela olmasalar iyi yönleri de var, mesela onun sayesinde kendimi ezdirmemeyi öğrendim, özgüven eksikliklerimi fark ettim. bir nevi hayatın bana kendime çeki düzen vermem için bir uyarısı oldu.
Terapi almayı denemelisin bence. Dediğin gibi hayatına çekiyorsan senin hayat riskli ve aksiyonlu. :)
şema terapiye dair bir kitap okuyorum aslında, şu an elle tutulur bir sorun olmadığı için ciddi terapide kararsız kaldımŞema terapi öneriyorlar
Siz de çok şeyi çözmüşsünüz artık. Evet aynen öyle tuzaklar kurarlar. Ve evet kesin siz hastasınızdır onlara göre tabi :)) hep mi aynı, olur ne enteresan. Ve ona yılımo böyle birinmi verdim sorusu da ortak malesef. Ama iyi tarafından bakalım sayelerinde çok çok dah güçlüyüz. O girdaptan çıkan birini kimse kolay kolay yıkamaz artık allahın izniyleBana da aynısı oldu, benden maddi ve manevi alacak bir şeyi kalmayınca, sadakatsizliğini alen hale getirip benim tarafımdan da tespit edildiğinde yine benden ayrılan oldu. Seebi ise benim kafamda kurmam, ruh hastası bir manyak olmam oldu ama iyi ki de oldu. Araa iş için bahanele ile mesaj gönderiyor konu sadece para oluyor elbette ceva dahi vermiyırum. Şimdi ise daha dün bulunduğum yere bugün gidip orada olup olmadığımı ısarla ortak arkadaşımıza sorup konntrol sağlayarak eski kız arkadaşını aynı yere götürmek ve benim de bunu duymamı sağlamak çünkü biliyor ki önceden bu durum beni çok sinirlendirirdi. Belki de saldırmamı istedi ama tepki vermedim. Evet sinirlendim çünkü gittiğimiz her yer de sponsor ben oluyordum şimdi ise o sponsor nasıl böyle karakter yoksunu birine onca yılımı verdim diye sinirlendim ama çok şükür dengeye geldim.
Şaka gibi nekadar benzer hepsi yaa. Kurtulanlara kurtulabilenlere kocaman sarılmak istiyorum.Kadının adama verecek enerjisi kalmadığında yani narsist beslenemediğinde adam tekmeyi basar ama o zamanda senin haberin olmaz yüksek ihtimal. :) Evet , narsistlerde skor olayını çok duydum. Yattığı kadınları not eden mi dersin ( defterde 500 - 600 kadın ismi vardı. ) aynı anda bilmem kaç kişiyi idare eden mi dersin. Tek unutmaman gereken bu bir kişilik bozukluğu. Sen bu herifle evli olabilirdin , çocuğun olabilirdi. Ama neyse ki değilsin özgürsün.
Toplaşıp kutlamalyız benceŞükür bu günlerine o zaman , gel bir kadeh tokuşturalım buna.Ve evet gerçekten tüketiyorlar , anne ve babam tükendi... Gerçekten yaşlandılar kısacık zamanda.
Ohh yarasın misssBen hayır demeyi , sınırlarımı çizmeyi öğrendim , karakterim şekillendi resmen. Ayy resmen gençleştim ayol bu kadar mı fark eder.
Aynı fabrika üretimi gibi hepsi. Ufak tefek farklar hariç şaşmaz.Şaka gibi nekadar benzer hepsi yaa. Kurtulanlara kurtulabilenlere kocaman sarılmak istiyorum.
Hakkımızdır bence.Toplaşıp kutlamalyız bence
Haa evet o daha fena. Yani hayatımızdan çıkaramıyoruz o açıdan. Ben ciddi mesafe koydum kafam bir nebze rahatHakkımızdır bence.Gerçi benim kardeş olunca tam kurtuluşu sağlayamadım şu an ama 0 iletişim ile zarar veremiyor en azından.
Kesinlikle. Mesafe ve olmayan iletişim. Yoksa bize yaşam enerjisi kalmayacak.Haa evet o daha fena. Yani hayatımızdan çıkaramıyoruz o açıdan. Ben ciddi mesafe koydum kafam bir nebze rahat
Kardeş miHakkımızdır bence.Gerçi benim kardeş olunca tam kurtuluşu sağlayamadım şu an ama 0 iletişim ile zarar veremiyor en azından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?