Gerçek bir Narsistle ilişki yaşayıp ayrılan var mı?

Kesinlikle Keşke red flag (ilişkilerde büyük sorunları işaret eden uyarı işaretleri) defteri olsa küçükken bizi bilgilendirselerdi. İlerde çocuğum olursa baştan uyarıcam benim düştüklerime düşmesin diye

Ben senin o konunu hatırlıyorum Atlantis. Şok olmuştum ama daha sonraki rastladığım bir sürü narsist insanda dediğin gibi cinsel sapkınlıklara rastladım. Çok korkunç kişilikler bunlar. Benim bir de kardeşim narsist sen düşün.

Bir de konudan bağımsız ben hep narsist tipleri çekiyorum, bu konuda dikkat etmeye başladım bu sefer borderline, bağımlı kişilik bozukluğu ne ararsan buluyorum. Bu durumu yaşayıp çözüm bulan var mı kızlar?

Narsist ile karşılaşmadan ve bazı şeyleri yaşamadan anlatmak ve açıklamak çok zor. Muhtemelen okusak bile genç yaşta gene aşık olurduk o narsistlere. Ben olurdum en azından saflık vol bilmem kaç sjsjjs. Ama tecrübe öyle mi ? Yedim mis gibi kazıklarımı , o oldu son oldu.

Zor günlermiş ya. Neyse geçti kurtuldum. Tedavimi oldum, özüme döndüm. Bundan sonrası ilahi adalet mi karma mı neyse ona bıraktım.
Ya akrabada olunca da çok fena. Ben direkt kestim iletişimi biyolojik babayla. Geçen sene ulaşmaya çalıştı bütün kanalları kapattım. Yoksa seni tüketiyorlar.

Terapi almayı denemelisin bence. Dediğin gibi hayatına çekiyorsan senin hayat riskli ve aksiyonlu. :)

Şükür bu günlerine o zaman , gel bir kadeh tokuşturalım buna. Ve evet gerçekten tüketiyorlar , anne ve babam tükendi... Gerçekten yaşlandılar kısacık zamanda.

hahah o da var, aslında sonradan bela olmasalar iyi yönleri de var, mesela onun sayesinde kendimi ezdirmemeyi öğrendim, özgüven eksikliklerimi fark ettim. bir nevi hayatın bana kendime çeki düzen vermem için bir uyarısı oldu.

Ben hayır demeyi , sınırlarımı çizmeyi öğrendim , karakterim şekillendi resmen. Ayy resmen gençleştim ayol bu kadar mı fark eder.

Siz de çok şeyi çözmüşsünüz artık. Evet aynen öyle tuzaklar kurarlar. Ve evet kesin siz hastasınızdır onlara göre tabi :)) hep mi aynı, olur ne enteresan. Ve ona yılımo böyle birinmi verdim sorusu da ortak malesef. Ama iyi tarafından bakalım sayelerinde çok çok dah güçlüyüz. O girdaptan çıkan birini kimse kolay kolay yıkamaz artık allahın izniyle bundan sonrasında hiç olmadığınız kadar mutlu bir hayat diliyorum

Şaka gibi nekadar benzer hepsi yaa. Kurtulanlara kurtulabilenlere kocaman sarılmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…