Gerçek Cevriye :(

eylulfitinasi1980

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2022
47
24
3
43
Kayınvalidem 2 haftadır bende kalıyor ama teröre maruz kalıyorum. Sürekli laf sokma derdinde. Çocuğu olmayan bir kadının bahsi geçer, yaşlı olduğu için olmuyor der bana laf çarpar . Halbuki bizde sorun ezelden beri erkek infertilitesi.

Filmde bizim suratsız gelin iskillenmesin diye bir cümle geçti; suratsız gelin zordur ah ah dedi
Eve komşular gelir, oğlum istediğim kızı almadı diye dert yanar.
Yemek yaparım ben o yemeği yiyemiyorum der sonra gelin bana yemeği vermedi kendi yedi der.
Eşim biraz yardım etse huzursuz olur. Eşimle tartistigima şahit oldu begenmiyorsan ayrıl kimse seni zorla tutmuyor dedi.
Tüm bunlara rağmen yemeğini çayını önüne koyarim. Hastalandığında çorbasını cayini eksik etmedim.
Ne kadar iyi niyetle yaklasirsam yaklasayim sadece terbiyesizlik gördüm.
Artık iyice soğudum. Ne muhatap olmak ne ilgilenmek istiyorum . Hatta isten geç gelip yemek de yapmak istemiyorum.
Ne yapmam lazım bilmiyorum

Eşiniz ne yapıyor siz bunları yaşarken ?

Gülüyor, dalgaya sarıyor. Yasliymis cahilmis idare etmek lazimmis
Madem size destek olmayıp gülüp dalga geçiyor, kendisi idare etsin. İşten eve geç gelin, yemeğinizi de dışarıda yiyin, evde yemek, temizlik, çay kahve hiçbişey yapmayın. Eşiniz size eş gibi davranana kadar evi pansiyon gibi kullanın. Empati yapmayı bilmiyorsa yaşayarak öğrensin.

Böyle birine hizmet etmeye ağırlamaya devam edin

Gülüp karşısına sakince, gülümseyerek anne diyorsanız “annecim ayıp olmuyor mu? Kaç yıl geçmiş şimdi boşanalım kendinize yeni bir gelin bulun, evlensin oğlunuz mutlu olacak mısınız? Benden istediğiniz nedir? Neden huzursuzluk çıkarıyorsunuz? Tam ne yapmam lazım ki böyle şeyler duymayayım “diye sormayı düşündünüz mü? Kavga etmeyin de pasif direnişini bir durdurursunuz. Laf sokmak falan bunlar hep pasif olaylar.

Sormadım ama çocuğum olmadığı için, onunla aynı şehirde yaşamadığım için ve sessiz sakin biri olduğum için zati alileri benden mutlu değil. Halbuki eşimin ilk eşinden de çocuğu olmadı. Sorun esimdeydi.

Neden susuyorsunuz ki? Cevap verebilirsiniz siz sustukça saçmalamaya devam edecek. Büyük diye her istediğini söyleme hakkı yok. Boşan başka birini bul falan kocanız da öyle duruyor.
Cevap veriyorum sessiz kalmıyorum ama bu durum onu durdurmuyor. Yüz göz olmaktan yana sıkıntısı yok. Artık dalga geçmeye başladım. Oğlum yakışıklı her zaman evlenir dedi.iyi dedim git bakın şöyle güzel bir kız bul bana da haber ver merak ederim dedim artık ciddiye alinca çıldıracağım çünkü

Eşiniz farkında mı peki tavrının farkındaysa ne diyor

Söyleyin direk sonra da oğlunun bu sıkıntısı var ben bunu bu şekilde kabul ettim başkasını bulun benim de belki çocuğum olur. Hem saygısızsınız bana karşı. Ben de böyle şeylerle uğraşmak istemiyorum dersiniz. Bir daha ağzını açmaz. Siz pasif insanlarla değmez dedikçe devam ederler. Korkak oldukları için.

Eşinizin yanında konuşun. O da duysun. Ya sustursun anasını ya da size katlansın. Hak etmiş

Kenarda kis kis gülüyor
Kaynananın tavrından çok eşin tavrı sinir bozucu oluyor eşiniz sizi anlasa size destek olsa belki daha az sorun edersiniz. Kendinizi anlatmaya çalışsanız da annelerini savunma gereği duyuyorlar. Güzel dille anneyi eleştirmeden anneye kötü şey söylemeden hissettiklerinizi anlatın umarım anlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…