- 2 Aralık 2022
- 47
- 24
- 3
- 43
- Konu Sahibi eylulfitinasi1980
-
Yaprak dökümünde cevriye kaynana vardı ya.aynı oSabriniza hayran kaldim. Konu basligini anlamadim cevriye ne?
Yaprak dökümü CevriyeSabriniza hayran kaldim. Konu basligini anlamadim cevriye ne?
Kayınvalideden önce sizin koca gibi koskoca bir sorununuz varKenarda kis kis gülüyor
Öyle. Yaşlı kadın ciddiye alma der güler geçer. Ama kendisine annesi en ufak laf etsin kadını yerin dibine sokar. Bir keresinde oğlum bu pantolon yerine şunu giy dedi diye ağzına geleni saydi karışma diye.Kayınvalideden önce sizin koca gibi koskoca bir sorununuz var
Yaprak dökümü Cevriye
Allah sabır versin. Benim anneannem gibi kötü bir kayınvalide yer yüzünde tanımıyorum. Beterin beteri var umarım düzelir tez zamandaKayınvalidem 2 haftadır bende kalıyor ama teröre maruz kalıyorum. Sürekli laf sokma derdinde. Çocuğu olmayan bir kadının bahsi geçer, yaşlı olduğu için olmuyor der bana laf çarpar . Halbuki bizde sorun ezelden beri erkek infertilitesi.
Filmde bizim suratsız gelin iskillenmesin diye bir cümle geçti; suratsız gelin zordur ah ah dedi
Eve komşular gelir, oğlum istediğim kızı almadı diye dert yanar.
Yemek yaparım ben o yemeği yiyemiyorum der sonra gelin bana yemeği vermedi kendi yedi der.
Eşim biraz yardım etse huzursuz olur. Eşimle tartistigima şahit oldu begenmiyorsan ayrıl kimse seni zorla tutmuyor dedi.
Tüm bunlara rağmen yemeğini çayını önüne koyarim. Hastalandığında çorbasını cayini eksik etmedim.
Ne kadar iyi niyetle yaklasirsam yaklasayim sadece terbiyesizlik gördüm.
Artık iyice soğudum. Ne muhatap olmak ne ilgilenmek istiyorum . Hatta isten geç gelip yemek de yapmak istemiyorum.
Ne yapmam lazım bilmiyorum
Çocuk olsun, adamın mirası ona kalsın, yoksa ailesi yiyecek diye katlanıyor. Ama kendi oturmak istediği evi ailesinin üstünden almıyor, ölürse eşine kalırmış.Sabriniza hayran kaldim. Konu basligini anlamadim cevriye ne?
Senin cevriye naif kaldıOyleymis :) ben de benim cevriyenin dediklerini dusunuyordum o yuzden kafam yerinde degil :) evde kendikendine bir seyler kiriliyor surekli kayinvalidem nazar var dedi :) cicegim de kendikendine sararmis bak ben dedim sana gordun mu dedi :) bunu diyen kadin da nazara falan inanmaz o yuzden dusunuyorum hala :)
Evdeki enerji çiçekleri etkiliyor ama bizzat yaşadımOyleymis :) ben de benim cevriyenin dediklerini dusunuyordum o yuzden kafam yerinde degil :) evde kendikendine bir seyler kiriliyor surekli kayinvalidem nazar var dedi :) cicegim de kendikendine sararmis bak ben dedim sana gordun mu dedi :) bunu diyen kadin da nazara falan inanmaz o yuzden dusunuyorum hala :)
O mu ki yaÇocuk olsun, adamın mirası ona kalsın, yoksa ailesi yiyecek diye katlanıyor. Ama kendi oturmak istediği evi ailesinin üstünden almıyor, ölürse eşine kalırmış.
Kiracı konusu da var, eminim o.O mu ki ya
Amin.ya evlenmeden önce o kadar minnostu ki.icinden canavar çıktı kadınınAllah sabır versin. Benim anneannem gibi kötü bir kayınvalide yer yüzünde tanımıyorum. Beterin beteri var umarım düzelir tez zamanda
Dediğin üyeyi biliyorum konuları akıllara zarardıKiracı konusu da var, eminim o.
Yok ben bizim ferhundeye de çok ılımlı davranıyorumO cevriye olmaya niyetlenmis sizde fikret olmussunuz ferhundeye etmedigini birakmadin azicik cevriyeyede cemkirsene aa.sakasina bir yana niye bu kadar hizmete devam ediyorsunuz birakin ne hali varsa gorsun. Esinizde tam tahsinmis cidden birakin o hizmet etsin anasina.
Evdeki enerji çiçekleri etkiliyor ama bizzat yaşadım
Çocuk olsun, adamın mirası ona kalsın, yoksa ailesi yiyecek diye katlanıyor. Ama kendi oturmak istediği evi ailesinin üstünden almıyor, ölürse eşine kalırmış.
Sabriniz tassin bence artik kocanizada annesinede.Yok ben bizim ferhundeye de çok ılımlı davranıyorumfikreti bir tik aşmış olabilirim. Ama genel olarak sabırlı bir yapım var.
Kira konusuna da bak.Bu o mu katip?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?