Gerçek Cevriye :(

Kayınvalideden önce sizin koca gibi koskoca bir sorununuz var
Öyle. Yaşlı kadın ciddiye alma der güler geçer. Ama kendisine annesi en ufak laf etsin kadını yerin dibine sokar. Bir keresinde oğlum bu pantolon yerine şunu giy dedi diye ağzına geleni saydi karışma diye.

Yaprak dökümü Cevriye

Oyleymis :) ben de benim cevriyenin dediklerini dusunuyordum o yuzden kafam yerinde degil :) evde kendikendine bir seyler kiriliyor surekli kayinvalidem nazar var dedi :) cicegim de kendikendine sararmis bak ben dedim sana gordun mu dedi :) bunu diyen kadin da nazara falan inanmaz o yuzden dusunuyorum hala :)

O cevriye olmaya niyetlenmis sizde fikret olmussunuz ferhundeye etmedigini birakmadin azicik cevriyeyede cemkirsene aa. sakasina bir yana niye bu kadar hizmete devam ediyorsunuz birakin ne hali varsa gorsun. Esinizde tam tahsinmis cidden birakin o hizmet etsin anasina.

Allah sabır versin. Benim anneannem gibi kötü bir kayınvalide yer yüzünde tanımıyorum. Beterin beteri var umarım düzelir tez zamanda

:) Galiba zerre olgun değilim, o yüzden yazacaklarım tavsiye değildir.
Ben olsam yaşlılıktan çocuğu olmuyor dediğinde, oğlunun çocuğu olmuyor, ne yapayım boşayayım mı derdim.
İstediğim gelini almadı dediğinde, insanın her istediği olmuyor işte ben de senin gibi kayınvalide istemezdim derdim.
Yemek falan da yapmazdım. Yaparsam da kendime kadar yapardım. Siz laflar yerken öylece duran kocanız ve anası da ne yerse yesin.
Gidene kadar da surat asar, odama çekilir, istenmediğini misli misli belli ederdim.
Hele beğenmiyorsan ayrıl dediğinde, hadi oğlunu boşuyorum, al ananı da git derdim.
Ana oğulun hak ettiği davranış şekli budur.

Senin cevriye naif kaldı benimki de nazardan bahsetse keşke sabah akşam hezeyanlarına raziyim

Evdeki enerji çiçekleri etkiliyor ama bizzat yaşadım

Yok ben bizim ferhundeye de çok ılımlı davranıyorum fikreti bir tik aşmış olabilirim. Ama genel olarak sabırlı bir yapım var.

Evdeki enerji çiçekleri etkiliyor ama bizzat yaşadım

Kotu enerjiye cok inanirim bunu cok yasadim cunku. Sorun su ki evde kotu enerji yok. bizim evde ne esim ne ben olumsuz cumle bile kurmayiz benim modum dusse esim uyarir hemen olumsuz konusma der. Kafam karsti iste :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…