- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
- Konu Sahibi eylulfitinasi1980
-
Kötü enerji o dur belkiKotu enerjiye cok inanirim bunu cok yasadim cunku. Sorun su ki evde kotu enerji yok. bizim evde ne esim ne ben olumsuz cumle bile kurmayiz benim modum dusse esim uyarir hemen olumsuz konusma der. Kafam karsti iste :)
Tam olarak ne saçmalıyorsunuz siz? işinize bakın.Kira konusuna da bak.
Ben de anlamadımNeden sizde kalıyor ki ? Beğenmiyorsa gitsin evine
Konuyu okurken istemsiz olarak Fikkreet diye bağırıyorsunuzKayınvalidem 2 haftadır bende kalıyor ama teröre maruz kalıyorum. Sürekli laf sokma derdinde. Çocuğu olmayan bir kadının bahsi geçer, yaşlı olduğu için olmuyor der bana laf çarpar . Halbuki bizde sorun ezelden beri erkek infertilitesi.
Filmde bizim suratsız gelin iskillenmesin diye bir cümle geçti; suratsız gelin zordur ah ah dedi
Eve komşular gelir, oğlum istediğim kızı almadı diye dert yanar.
Yemek yaparım ben o yemeği yiyemiyorum der sonra gelin bana yemeği vermedi kendi yedi der.
Eşim biraz yardım etse huzursuz olur. Eşimle tartistigima şahit oldu begenmiyorsan ayrıl kimse seni zorla tutmuyor dedi.
Tüm bunlara rağmen yemeğini çayını önüne koyarim. Hastalandığında çorbasını cayini eksik etmedim.
Ne kadar iyi niyetle yaklasirsam yaklasayim sadece terbiyesizlik gördüm.
Artık iyice soğudum. Ne muhatap olmak ne ilgilenmek istiyorum . Hatta isten geç gelip yemek de yapmak istemiyorum.
Ne yapmam lazım bilmiyorum
Konudaki kişilerden biri olmasam eğlenceli aslında. Kendi kendine cadilanan biri var evdeKonuyu okurken istemsiz olarak Fikkreet diye bağırıyorsunuz
İyi sabrediyorsunuz. Ben olsam ikisini birden evden kovarım.Kenarda kis kis gülüyor
Kız sen fikretsinKonudaki kişilerden biri olmasam eğlenceli aslında. Kendi kendine cadilanan biri var evde
Tanınmayacağım sanıyorsunuz çok gülüyorum.Tam olarak ne saçmalıyorsunuz siz? işinize bakın.
Hayır madem tanınmamaya çalışıyorsun. Sinirlenme de çaktırma bari.Tanınmayacağım sanıyorsunuz çok gülüyorum.
Kiracı konusuna baktımTanınmayacağım sanıyorsunuz çok gülüyorum.
Elinde değil napsın.Hayır madem tanınmamaya çalışıyorsun. Sinirlenme de çaktırma bari.
Kenarda kis kis gülüyor
Görüşmeyin. Bence bu kadar kotü lafa ragmen iyi olmak iyilik degil safliktırKayınvalidem 2 haftadır bende kalıyor ama teröre maruz kalıyorum. Sürekli laf sokma derdinde. Çocuğu olmayan bir kadının bahsi geçer, yaşlı olduğu için olmuyor der bana laf çarpar . Halbuki bizde sorun ezelden beri erkek infertilitesi.
Filmde bizim suratsız gelin iskillenmesin diye bir cümle geçti; suratsız gelin zordur ah ah dedi
Eve komşular gelir, oğlum istediğim kızı almadı diye dert yanar.
Yemek yaparım ben o yemeği yiyemiyorum der sonra gelin bana yemeği vermedi kendi yedi der.
Eşim biraz yardım etse huzursuz olur. Eşimle tartistigima şahit oldu begenmiyorsan ayrıl kimse seni zorla tutmuyor dedi.
Tüm bunlara rağmen yemeğini çayını önüne koyarim. Hastalandığında çorbasını cayini eksik etmedim.
Ne kadar iyi niyetle yaklasirsam yaklasayim sadece terbiyesizlik gördüm.
Artık iyice soğudum. Ne muhatap olmak ne ilgilenmek istiyorum . Hatta isten geç gelip yemek de yapmak istemiyorum.
Ne yapmam lazım bilmiyorum
Onun genetik problemi olduğu için hamile kalamıyordu, bunda erkek infertilitesi varmış.Baktim bence asla o degil ikizi
Belirtmediğine göre heykel konumuda.Eşiniz ne yapıyor siz bunları yaşarken ?
Gülen adam heykeli. Sadece sırıtıyor.Belirtmediğine göre heykel konumuda.
Kenarda kis kis gülüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?