çok geçmiş olsungerçekten çok üzülüyor yarın hemen gideceğiz
Uyusturucu bir madde kullanmis olabilir mi? Cevresinde tuhaf arkadaslari var mi?Merhaba 14 yaşında bir kız kardeşim var yakın bir zaman öncesinde sıkıntılık çekti ama bugünlerde durumu iyi ama bana söylediği birşey var. Böyle rüyada yaşıyormuş gibi hissediyorum dedi.Sanki vucüd onun değilmiş, yaptıklarını isteyerek yapmadığını söylüyor.Ve bazende bizim söylediklerimiz yanlış algılıyor .İnternette baktım gerçek dışılık hissi yazıyor varmıdır bu histe olupta kurtulan ? Yarın psikiyatriye gideceğiz lütfen yardım edin
şizofreni deemeyin korkutmayın lütfen ya
Merhaba 14 yaşında bir kız kardeşim var yakın bir zaman öncesinde sıkıntılık çekti ama bugünlerde durumu iyi ama bana söylediği birşey var. Böyle rüyada yaşıyormuş gibi hissediyorum dedi.Sanki vucüd onun değilmiş, yaptıklarını isteyerek yapmadığını söylüyor.Ve bazende bizim söylediklerimiz yanlış algılıyor .İnternette baktım gerçek dışılık hissi yazıyor varmıdır bu histe olupta kurtulan ? Yarın psikiyatriye gideceğiz lütfen yardım edin
Merhaba benim kızımda 14 yaşında ve bir haftadır kardeşinizin anlattıklarını kelimesi kelimesine oda yaşadığını anlattı. Bizde yarın randevu alıp psikiyatri doktoru ile görüşeceğiz. Çok korkuyorum bu durumdan inşallah kötü bir şey değildir. Allah yardımcımız olsun
İçimi rahatlattınız tek dileğimiz düzelmesiansksiyete bozuklugunda gorulen bir durum hic telas etmeyin alasini yasadim:)cok.kolay tedavisi var..doktor gerekli aciklamayi yapar onu dinleyin yeter
İçimi rahatlattınız tek dileğimiz düzelmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?