Evet özele gideceğiz canım umarım doğru bir doktordur sanada çok geçmiş olsun inşallah tekrar yaşamazsın.Evet çok hassas bir çocuk.merak etmeyin..cocuklardada cok gorulur oldu ve kesinlikle tedavisi var..dogru doktor dogru tedavi..mumkunse ozele gidin..rahatca konusabilsin..ben cocukken de yasardimda anlatmadim aileme..e buyuduk evlendik derken hortladi.yine..hassas bir cocugunuz var demekki.:)
İçimi rahatlattınız tek dileğimiz düzelmesi
İyi dilekleriniz için çok teşekkürler. Bir dönem diyet topiğindeyken yazmıştım hedef 65 yani yaş 33 canımCok cok gecmis olsun. Size ve konu sahibine. Allah sifa versin. Bu arada bekle geliyorum 65 demissiniz de acaba yasiniz mi?
İyi dilekleriniz için çok teşekkürler. Bir dönem diyet topiğindeyken yazmıştım hedef 65 yani yaş 33 canım
Hayır bunlar yok sadece mesela ben birşey konuşuyorum ya ama aslınds sanki başka biri konuşuyormuş ta ben onu dinliyormuşum gibi hissediyorum diyor. Dünde evde onu yanlız bırakıp 5 dakikalığına komşuya gittim geldiğimde sanki sesler duydum eve hırsız girdi sandım çok korktum dedi oysa ki bu tür korkusu hiç olmamıştı.Dusuncelerinde hizli bir akim, konusurken sanki karsisindaki kendini anlamis oldugunu dusundugunden dolayi konudan konuya atlama ve asosyallik icine kapaniklkk var mi ?
İnşallah canım inşallahortaokulun sonunda aynı durumu ben de yaşadım hem de daha agır bir şekilde, sanki bedenimle ruhum bir gitmiyordu, elim ayagım çekilir gibi oluyordu o yüzden sürekli düşüyordum kendimi bırakıyordum nasılsa bu ben değilim diyip, sonra alışkanlık oldu kendimi herkesten çektim sürekli bayılmaya başladım, ayakta durmak benim görevim değilmiş gibi. psikiyatriste götürdüler ilaç kullandım azcık fayda gördüm. o zamanlar herkes tarafından parmakla gösterilen bir öğrenciydim o yüzden nazar oldugunu düşündüler beni okuttular defalarca sonra bir şekilde atlattım.
hazır yolun başındasınız geç kalmadan doktora gidin, telaş yapmayın, geçmiş olsun inşallah hemencecik geçer
Dusuncelerinde hizli bir akim, konusurken sanki karsisindaki kendini anlamis oldugunu dusundugunden dolayi konudan konuya atlama ve asosyallik icine kapaniklkk var mi ?
iq testi yaptırdınız mı peki? Genellikle yüksek zekalı çocuklarda görülen bir durum olduğunu söylemişti doktorum. Tabi bunu aileler fark edemediğinden ve zeka zamanla yani doğru eğitim alınmadığında körelen bir olgu olduğundan gerileme olmuş olabilir.zamanında bende vardı yazdıklarınız.
iq testi yaptırdınız mı peki? Genellikle yüksek zekalı çocuklarda görülen bir durum olduğunu söylemişti doktorum. Tabi bunu aileler fark edemediğinden ve zeka zamanla yani doğru eğitim alınmadığında körelen bir olgu olduğundan gerileme olmuş olabilir.
O yaşlarda bende yakalandım bu hastalığa. Çok tuhaf bir duygu kardeşini çok iyi anlıyorum. 1 sene psikolojik destek aldım düzeldim. Ara ara hala aynı şeyi yasiyormus gibi hissediyorum çok korkuyorum ama çabuk geçiyorPeki böyle bir hastalığa yakalanan yada yakalanmış olan arkadaşı varsa bilgi verebilir mi
Kardeşin düzeldi miEvet özele gideceğiz canım umarım doğru bir doktordur sanada çok geçmiş olsun inşallah tekrar yaşamazsın.Evet çok hassas bir çocuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?