• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GERCEK FIKIR

Sen çok geç kaldın ..konu sahibi mızıkçılık yapıp üyeliğini pasifleştirdi bile😄
konu sahibinin "arkadaşı" kendisi olduğu için topuklamış olabilir mi? Arkadaşı gibi kendi de hamile, kendi de uğraşa uğraşa yapmış hamilelik topiclerinden dışarı çıkmamış ama "bazı sebeplerden" doya doya sevinemediğini söylemiş hamile kalınca. "Arkadaşın" sevgilisi polis , eski mesajlarında polislerin maaşına kadar hakim konu sahibi. "Bir arkadaş" için bu kadar empati , bu kdar savunma, üyelik paraylaymışçasına onun adına konu açıp sonra hesabı kapatıp gitme falan. Allah akıl fikir versin

Ben mis gibi, her şeyin yolunda olduğu evliliğim içine tek çocuğu düşüne taşına, kılı kırk yararak anca yapayım, elin tipleri boktan lağımdan ilişkileri içine patır patır üremeye bu kadar hevesli olsun. Sonra bir de 23 haftalık bebeğin aldırılması konu edilsin. İnsan mısınız siz be?

Sen çok geç kaldın ..konu sahibi mızıkçılık yapıp üyeliğini pasifleştirdi bile😄
dışardan okuyordur
''arkadaşım ''dediği kişinin kendisi olduğu anlaşıldığı için topuklamış belli ki
ve okuduğumdan hissettiğim kadın ailene söylerim karını boşayıp benimle evlenmek zorunda kalırsın falan gibi tehtit unsuru olarak kullandı sanırım hamileliğini
adam o yüzden bebeği öldür yoksa bana muhtaç kalırsın diyor hani bebeğe de sana da bakmam ailen de seni reddeder asıl sıkıntıyı sen çekersin boşuna tehtit etme diyor adam

o yüzden kadın burada akıl istedi üyeler çık bebekle karşılarına dava aç bak nasıl mum olacak adam sana gelecek deriz sandı heralde
zavallıcık...

konu sahibinin "arkadaşı" kendisi olduğu için topuklamış olabilir mi? Arkadaşı gibi kendi de hamile, kendi de uğraşa uğraşa yapmış hamilelik topiclerinden dışarı çıkmamış ama "bazı sebeplerden" doya doya sevinemediğini söylemiş hamile kalınca. "Arkadaşın" sevgilisi polis , eski mesajlarında polislerin maaşına kadar hakim konu sahibi. "Bir arkadaş" için bu kadar empati , bu kdar savunma, üyelik paraylaymışçasına onun adına konu açıp sonra hesabı kapatıp gitme falan. Allah akıl fikir versin
Sizeee detectiveee diye bilir miyim bağyannnn valla güzel tespit😂💯👌🏻

Siz böylelerinin kendilerini metres olarak gördüklerini mi sanıyorsunuz? Yazık çürümeye yüz tutmuş bir hayat. Bir genç kız tecavüze uğrar, travmadan yıllarca tedavi görür, düzgün biri çıkar karşısına zar zor hayata tekrar tutunur. Ama bu ve bunun gibiler kendi hayatlarını çürüttüğü gibi diğer kadının da hayatını mahfeder.

Ama adam aile zoruyla, zorla silah tehdidiyle evlenmişmiş. Hem onla yatarım hem bunla yatarım diyen erkeklerin en klasik yalanı bu. Ayrıca “saf” kızlarımız da bu yalana kanmaya dünden razı. Karısını değil beni tercih ediyor diye kabara kabara geziyorlar ortada. Hani evli olduğunu bilmeden beraber olursun, öğrenince de tekmeyi basarsın değil mi? Ama bu cingözler bile bile kapatma olup hayatını adıyor böyle sefil pisliklere. 21 yaşında başlamış, gençmiş cahilmiş dersin de 9 sene nedir ya, gelmiş 30 yaşına.
Bu konuda olay biraz farklı 9 yıldır birlikteler adam 2 yıl önce başkası ile evlenmiş, konu sahibi ilişkiye devam etmiş, yani kendisi tercih edilmeyen. Bunun üzerine hamile kalmaya çalışmış. Kaza ile hamile kalmasını bile anlarım da tedaviyle, dua ederek bile isteye evli bir adamdan hamile kalmak. Allah akıl fikir versin amin.

Eşimde polis oldugu için gerekli şeyleri söyledi zaten arkdasında olgumuzuda kapımızıda açtık gerekli şeyleri anlattık ama korkuyor kız bana güvendiği içinde daha önceki darp izlerini gönderdi eşime yollamıştm hemen biz herseyi anlattık ama korkuyor anlatabildim mi. Kimsenin hikayesine gülme senin daha ne yaşayacagın bellisiz hikayen bitmedi unutma bunu ortada bi masum bebek ve bi kadının hayatı söz konusu
Bebeğe üzüldüm
Ama metres parçasının hayatı için kumsaldaki en küçük kum tanesi, dolabın üstünden bana göz kırpan toz zerreciği, maskeden geçmeye çalışan corona virüs minikliği kadar bile üzülmedim.
Metreslikten önce düşünecekti.

Bebeğe üzüldüm
Ama metres parçasının hayatı için kumsaldaki en küçük kum tanesi, dolabın üstünden bana göz kırpan toz zerreciği, maskeden geçmeye çalışan corona virüs minikliği kadar bile üzülmedim.
Metreslikten önce düşünecekti.
geçen bir konu vardı konuyu açanın annesi 20 yıldır evli adamla nikahsız yaşıyormuş adam ölmüş adamın evinde icra da varmış o evi icradan nasıl alırız diyordu.annenin hiç bir hakkı yok dedim kızdı bana.annen metres oluyor üzgünüm dedim kızdı bana.kendimden örnek verdim babam bir kadınla yaşıyor 76 yaşında 2 yıldır.yarın ölse gider eve el koyarım kadını da sokağa atabilirim eşya bile alamaz o evden doğru dürüst deyince de hımm senin yaran da var da ondan saldırdın dedi ha ha ha.yazdım gene 35 yılda sadece 3 saat gördüğüm adam babam .ne özlerim ne severim ama isterse kadınla 30 yıl yaşasın malı mülkü bana kalacak annen de aynı durumda dedim gene kızdı.metres ve metres yakınları kendilerini ve yakınlarını metres olarak görmüyor ki anacığımmm :KK45:

Çocukluk arkadaşjm herseyini bilirim metres değil bunlar zaten 9 yıldırz sevgiliydiler adam aile baskısıyla 2 yıl ömce zorla evlendi ama buna ragmen adam bitirmedi kız ne kdar bitirmek istesede
Adam uzun yıllardır sevgili olduğu biri varken başkasıyla evlenmesi zaten terketmek için çok yeterli bir sebepmiş. Zorla kısmına inanmak, zor. Kim ne kadar zorlayabilir. Kafasına silahmı dayadılar.. Arkadaşınızı seviyor olsaydı evlenmezdi bence.

geçen bir konu vardı konuyu açanın annesi 20 yıldır evli adamla nikahsız yaşıyormuş adam ölmüş adamın evinde icra da varmış o evi icradan nasıl alırız diyordu.annenin hiç bir hakkı yok dedim kızdı bana.annen metres oluyor üzgünüm dedim kızdı bana.kendimden örnek verdim babam bir kadınla yaşıyor 76 yaşında 2 yıldır.yarın ölse gider eve el koyarım kadını da sokağa atabilirim eşya bile alamaz o evden doğru dürüst deyince de hımm senin yaran da var da ondan saldırdın dedi ha ha ha.yazdım gene 35 yılda sadece 3 saat gördüğüm adam babam .ne özlerim ne severim ama isterse kadınla 30 yıl yaşasın malı mülkü bana kalacak annen de aynı durumda dedim gene kızdı.metres ve metres yakınları kendilerini ve yakınlarını metres olarak görmüyor ki anacığımmm :KK45:
Böyle sonunda tekmeyi yiyip sokakta kalmaları çok hoşuma gidiyor ama 🤣

Önceden bayanlar zorla evlendirilirdi halada öyle
Ama erkeğinde zorla evlendirilmesi çok komik geliyor 😁
Yeşilçamla büyümüş sanırım
Kadında inanmış
pislik herif canı sıkıldıkça eşini değiştiriyor sadece

Konu açıp,hemen sonrasında da neden üyelik iptal edilir?bu bahsettiği kendisi mi diye düşünmeye basladim çünkü aralığın basında zaten 6 haftalık hamileymiş.simdi 5.5 _6 aylık olması lazım.arkadasi da 5.5 _6 aylık hamile.evlenmeden tüp bebek yaptırmış.arkadaşı da evli değil.falan filann...Allah akıl fikir versin

Adam arkadasini öpüp öpüp (yok yok hırsımı alamadım açık konuşacağım s.kp s.kp ) bırakmayı düşünüyordu ama kadın hamile kalıp da çocuk büyüyünce, romans bozuldu. gerizekalinin jeton düştü. Çocukla birlikte bu işin ömrü billahi sorumluluk gerektirecegini, kendi mirasçısı olacağını, aşk mecarasindan bütün ailesinin haberi olacağını anladı. Belki kendi ailesindeki yalanlar üzerine kurduğu müthiş duzenin bozulacagini anladı. O yüzden bu çocuğu aldırmadı için her şeyi yapabilir. Birincisi adamdan olabildiğince uzaklaşın, görüşmeyin. Her kötülüğü bekleyin.

İçinde hareket edebilen dogumuna 3 ay kalmis bir çocuğu öldürüp oldurmemek senin vereceğin karar. Gerçekten su anda dogmak zorunda kalsa disarida yasayabilir ve bu cocugu oldur diyen kisi benim gozumde katilden farki yok. Bu çocuğu doğur sonra babalık davası aç. Metres gibi 9 yıl seni kullanmak neymiş anlasın.

Ben çok şaşırdım. Bilmiyorum, benim sanırım böyle bir arkadaşım olamazdı.
Kendinize yapılmasını istemediğiniz bir şeyi lütfen başkasına da layık görmeyin 🙏
Siz de evli, hamile bir kadınsınız. Yazık değil mi o aldatılan kadına. Lütfen empati yapalım😔

Konu açıp,hemen sonrasında da neden üyelik iptal edilir?bu bahsettiği kendisi mi diye düşünmeye basladim çünkü aralığın basında zaten 6 haftalık hamileymiş.simdi 5.5 _6 aylık olması lazım.arkadasi da 5.5 _6 aylık hamile.evlenmeden tüp bebek yaptırmış.arkadaşı da evli değil.falan filann...Allah akıl fikir versin
Ama bu çok mantıklı 🤭

Evli bir adamla birlikteliğine devam edip, korunmasız ilişkiye giren biri gözümde hiçte masum değil. Yok öyle 23 haftalık bebeği aldırmak yada götürüp yurda vermek...
Nasıl yaptıysa, öyle de baksın çocuklara...
Yazık günah ya! Bakamayacağınız çocukları niye yapıyorsunuz? Çocuk esirgeme kurumundan başka aileye verilen çocuklar ileride bir şekilde bunu öğrenip, gerçek ailelerini arıyorlar acaba bizi neden bıraktı diye, travma yaşıyorlar! Hiç kimsenin hakkı yok zevk uğruna masum bir bebeği dünyaya getirip böyle kıymaya, hayatını mahvetmeye 😡

O arkadaşının azıcık gururu, vicdanı varsa o adamla birdaha da görüşmez

Çocukluk arkadaşjm herseyini bilirim metres değil bunlar zaten 9 yıldırz sevgiliydiler adam aile baskısıyla 2 yıl ömce zorla evlendi ama buna ragmen adam bitirmedi kız ne kdar bitirmek istesede
Ne demek metres değil, arkadaşınız bal gibi de metres! Bu zamanda aile zoruyla evlendirilme mi kaldı ya, hele ki bu bir erkekse...

Eğer arkadaşını gerçekten sevseydi, ailesi istemese bile bir şekilde yolunu bulur elini tutar evlenirdi. Ama yok kolay geliyor evde eş, diğer evde metres gel keyfim geelll, böyle adamlar evinde de süper eş rolündedir. Karısıyla çok mutludur ne etliden ne sütlüden olmak isterler

Back
X