Gerçek görüntümüz

Ben bazi insanlarin fotograflarda oldugundan daha guzel ya da daha cirkin ciktigini dusunuyorum, yani bu sadece aynayla alakali degil, dogru isik, dogru cekim açısı, dogru poz nasil ciktiginizi çok etkiliyor. Bazi insanlar ise mucizevi bir sekilde tum resimlerde oldugundan guzel cikiyor.

Canım sana şöyle anlatıyım, aslında fotoğraf da aynadaki görüntümüz de aynı. Bir fark yok fakat biz aynadaki görüntümüze daha aşina olduğumuz için fotoğraftaki görüntümüz garip geliyor çünkü suratımız simetrik değil. O yüzden aynaya çok sık bakmamanı tavsiye ederim görüntün farklı gelmesin diye :)

İnsan aynada kendini olduğundan 10 kat güzel görürmüş piskolojik olarak.
Bi yerde okumuştum

Aynada gördüğüm açıyı fotoğraf makinesiyle de yakalarsam birebir aynı görüntü çıkıyor bende.:KK53:

Ya bazı telefonların ön kameraları kafaları armut gibi yapıyor bence aynada ne görüyorsak o :KK31:

Bunu bende dusunmustum.Aslinda daha fazlasini dusunmustum de karisik olur simdi :)

bazı programlar var o programları biliyorsunuz ön kameradan fotoyu çekince ters çevirmiyor.
ama o program olmadan çekince fotoğrafı ön kameradan çektikten sonra ters çeviriyor işte burda fark ettim

bende merak etmıstım bı ara. kafaya taktıgımdan degıl de merak sızın kı gıbı

Siz yine kendinizi bi yerlerde guzel goruyosunuz ben kendimi ne on kamerada ne arka kamerada ne araba caminda ne vitrin camlarinda ne aynada guzel goruyorum :D :D

1135942.png

:KK53::KK70:

Fotoğrafta olduğumuzdan güzeliz ki ne izler ne gözenekler belli oluyor.bende duymuştum aynadaki gibi değilmişiz.iki aynayı birleştirince aradaki görüntü bizmişiz.neyse bu onların yorumu.benim yorumunsa videodaki biziz bence.üç boyutlu neticede

ahahaha tekim saniyordum aynada kendimi begendigim halde o on kamerada cenemin yamuk oldugunu gordum gittim ameliyat oldum dun foto cekildim sanki bir gozum yukarfda biri asagida dedim dur canim dur o kadar abartmA diyee insallah aynadaki gibi gorunuyoruzdurrr :)

kızlar son zamanlarda aklıma bir düşünce takıldı şimdi özellikle telefonun ön kamerasından çektiğim resimde aslında ağzımın biraz kaymış ve bir gözümün diğerinden belirgin şekilde büyük olduğunu gördüm yani bu dert değil Allah'ın yarattığı sonuçta. gerçekte öylede olsam kesinlikle bir sorun yok. sadece aklıma takıldı. ama aynadan kendime baktığımda yüzümün tam simetrik olduğunu görüyorum. diğer insanlar acaba bizi nasıl görüyorlar yani başka insanın gözünden nasıl görünüyoruz bunu çözemedim aynadaki mi yoksa telefonun ön kamerasındaki mi gerçek görüntümüz bu çok enteresan. internette okudum insanın asıl görüntüsü 2 dik açıyla konulmuş aynadan bakılan görüntüsüymüş bu doğru mu bundan baktığınızda da gerçekten enteresan çok farklı asimetrik bir yüz çıkıyor. Dediğim gibi amaç güzellik veya çirkinlik değil bu benim için önemli değil sadece simetriklik mi yoksa asimetriklik (yamukluk) mi bu dikkatimi çekti. Sizde de acaba bu ön kamerada çekilen ve aynadan baktığınız görüntünüz farklı mı merak ettim. Bir de şunun için soruyorum aynadan baktığımda kendimi çok güzel gören biriyim aslında o ben değil miymişim ön kameradan görünce aslında öyle olmadığımı gördüm. Dert değil kesinlikle sadece biraz takıldım bu konuya :)
kameradan kamerya bile degişiyo ki o, gercek görüntü degil elbet..

bence bıraz ufak fark olabılır ama cok fark yoktur sonucta arkdasınızı normaldede aynada da gordugumuz de bu o mu deyıpp sasırmıyoruz. kendımıze cok fazla aynada baktıgımız ıcın ve en ufak ayrıntıları bıldgımız ıcın degısık gelıyor olabılır

Telefonların ön kamerası çook kötü. Onları baz alma bence.

Ayrıca gözler dünyanın en iyi kamerasıdır. Sen gözlerine inan. Bu yaşına kadar baktığın bütün aynalar yanıltıcı olabilir mi?

İnsan aynada kendini olduğundan 10 kat güzel görürmüş piskolojik olarak.
Bi yerde okumuştum

Evet, bunun bilinçaltının bir oyunu olduğu yazıyordu.

Hatta haberin altinda şöyle bir yorum gormustum bununla ilgili.

'Aynada gordugum benim on kat güzel halimse ben bitmişim arkadaş'.

Oradan kazınmıştı bu bilgi beynime.

Back
X