kızlar son zamanlarda aklıma bir düşünce takıldı şimdi özellikle telefonun ön kamerasından çektiğim resimde aslında ağzımın biraz kaymış ve bir gözümün diğerinden belirgin şekilde büyük olduğunu gördüm yani bu dert değil Allah'ın yarattığı sonuçta. gerçekte öylede olsam kesinlikle bir sorun yok. sadece aklıma takıldı. ama aynadan kendime baktığımda yüzümün tam simetrik olduğunu görüyorum. diğer insanlar acaba bizi nasıl görüyorlar yani başka insanın gözünden nasıl görünüyoruz bunu çözemedim aynadaki mi yoksa telefonun ön kamerasındaki mi gerçek görüntümüz bu çok enteresan. internette okudum insanın asıl görüntüsü 2 dik açıyla konulmuş aynadan bakılan görüntüsüymüş bu doğru mu bundan baktığınızda da gerçekten enteresan çok farklı
asimetrik bir yüz çıkıyor. Dediğim gibi amaç güzellik veya çirkinlik değil bu benim için önemli değil sadece simetriklik mi yoksa asimetriklik (yamukluk) mi bu dikkatimi çekti. Sizde de acaba bu ön kamerada çekilen ve aynadan baktığınız görüntünüz farklı mı merak ettim. Bir de şunun için soruyorum aynadan baktığımda kendimi çok güzel gören biriyim aslında o ben değil miymişim ön kameradan görünce aslında öyle olmadığımı gördüm. Dert değil kesinlikle sadece biraz takıldım bu konuya :)