- 25 Eylül 2014
- 561
- 258
- 103
flaştan olabilir mi? Flaşsız denedin mi?konuyla alakasız ama bende hep fotograflarda gözlerim kapalı çıkıyorum peki buna ne diyeceksiniz? O kadar sinir bozucu ki bi daha çek bi daha çek olayıı![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
flaştan olabilir mi? Flaşsız denedin mi?konuyla alakasız ama bende hep fotograflarda gözlerim kapalı çıkıyorum peki buna ne diyeceksiniz? O kadar sinir bozucu ki bi daha çek bi daha çek olayıı![]()
![]()
Gercekten mi ? O zaman ben baya cirkinim ya.Bir belgeselde aslında insan yüzünün asimetrik olduğunu, aynaların yanılttığını, bu yüzden fotoğraflardaki görüntümüzü bir türlü beğenemediğimizi ama o görüntünün bizden başkasına tuhaf gelmediğini izlemiştim.
Sizin gibi inanılmaz şaşırmıştım ben de:)
Aslında gerçek görüntümüz aynadaki değil, insanlar bizi o ön kameranın çektiği gibi görüyor. :)
Aynen ya o yansıma beni de depresyona sokuyorBen de bunu çok düşünüyorum. Keşke bi günlüğüne kendimi başkasının gözüyle izleyebilsem. Ama tabiki ayna fotoğraf makinasından daha gerçekçi. Yine de ayna da tam gerçekleri yansıtmıyo çünkü her aynada farklıyım. Bide en en en kötü göründüğüm yer otobüs camlarındaki yansımam sanki başka birine dönüşüyorum![]()
flaştan olabilir mi? Flaşsız denedin mi?![]()
bu büyük yetenek farkındasın değil mi? bende kasıyorum kendimi. bazen iyi çıkmıyorum. bazen de iyi.Evet çoğunluk flaş açık olduğundan ama flaşsız da olsa çoğu zaman kapalı çıkıyor nasıl rast getiriyorsam gözümü kıprttığım zamana denk geliyor :) Böyle uyuyormuş ama gülüyormuşum gibi çıkıyorum çok sinir bozucu![]()
kızlar son zamanlarda aklıma bir düşünce takıldı şimdi özellikle telefonun ön kamerasından çektiğim resimde aslında ağzımın biraz kaymış ve bir gözümün diğerinden belirgin şekilde büyük olduğunu gördüm yani bu dert değil Allah'ın yarattığı sonuçta. gerçekte öylede olsam kesinlikle bir sorun yok. sadece aklıma takıldı. ama aynadan kendime baktığımda yüzümün tam simetrik olduğunu görüyorum. diğer insanlar acaba bizi nasıl görüyorlar yani başka insanın gözünden nasıl görünüyoruz bunu çözemedim aynadaki mi yoksa telefonun ön kamerasındaki mi gerçek görüntümüz bu çok enteresan. internette okudum insanın asıl görüntüsü 2 dik açıyla konulmuş aynadan bakılan görüntüsüymüş bu doğru mu bundan baktığınızda da gerçekten enteresan çok farklı asimetrik bir yüz çıkıyor. Dediğim gibi amaç güzellik veya çirkinlik değil bu benim için önemli değil sadece simetriklik mi yoksa asimetriklik (yamukluk) mi bu dikkatimi çekti. Sizde de acaba bu ön kamerada çekilen ve aynadan baktığınız görüntünüz farklı mı merak ettim. Bir de şunun için soruyorum aynadan baktığımda kendimi çok güzel gören biriyim aslında o ben değil miymişim ön kameradan görünce aslında öyle olmadığımı gördüm. Dert değil kesinlikle sadece biraz takıldım bu konuya :)
kafanızı bunlarla meşgul edeceğinize daha faydalı şeylerle uğraşsanız mesela?kızlar son zamanlarda aklıma bir düşünce takıldı şimdi özellikle telefonun ön kamerasından çektiğim resimde aslında ağzımın biraz kaymış ve bir gözümün diğerinden belirgin şekilde büyük olduğunu gördüm yani bu dert değil Allah'ın yarattığı sonuçta. gerçekte öylede olsam kesinlikle bir sorun yok. sadece aklıma takıldı. ama aynadan kendime baktığımda yüzümün tam simetrik olduğunu görüyorum. diğer insanlar acaba bizi nasıl görüyorlar yani başka insanın gözünden nasıl görünüyoruz bunu çözemedim aynadaki mi yoksa telefonun ön kamerasındaki mi gerçek görüntümüz bu çok enteresan. internette okudum insanın asıl görüntüsü 2 dik açıyla konulmuş aynadan bakılan görüntüsüymüş bu doğru mu bundan baktığınızda da gerçekten enteresan çok farklı asimetrik bir yüz çıkıyor. Dediğim gibi amaç güzellik veya çirkinlik değil bu benim için önemli değil sadece simetriklik mi yoksa asimetriklik (yamukluk) mi bu dikkatimi çekti. Sizde de acaba bu ön kamerada çekilen ve aynadan baktığınız görüntünüz farklı mı merak ettim. Bir de şunun için soruyorum aynadan baktığımda kendimi çok güzel gören biriyim aslında o ben değil miymişim ön kameradan görünce aslında öyle olmadığımı gördüm. Dert değil kesinlikle sadece biraz takıldım bu konuya :)