- 3 Eylül 2012
- 21.883
- 57.699
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
hak yolu varken neden b.k yolu diye sormak gerek
Gerçek ne yazık ki.
İnterneti bulan önüne gelene saçma sapan yazıyor.
İnstagramda facebook gibi alenen görünmediği için,şu resmi beğendi,buna yorum yaptı durumları,millet dahada sapıtmış durumda.
hak yolu varken neden b.k yolu diye sormak gerek
Aslinda instagramda da gozukuyor ama cok bilinmiyor. Sonra boyle yenilen haltlar ortaya cikiyorGerçek ne yazık ki.
İnterneti bulan önüne gelene saçma sapan yazıyor.
İnstagramda facebook gibi alenen görünmediği için,şu resmi beğendi,buna yorum yaptı durumları,millet dahada sapıtmış durumda.
Aslinda instagramda da gozukuyor ama cok bilinmiyor. Sonra boyle yenilen haltlar ortaya cikiyor
yazınızda tek katılmadığım yer 16 yaşındaki oğlan için yaşıtların gencecik kızlar dururken demeniz
O kadar da düşmesin cinselliğin yaşı
16 yaş daha çocuk
Görünüyor ama Facebook'ta olduğu gibi ana sayfada şak diye çıkmıyor,özellikle bakmayınca göremiyorsun,bilmeyende yazıyorda yazıyorAslinda instagramda da gozukuyor ama cok bilinmiyor. Sonra boyle yenilen haltlar ortaya cikiyor
o kadar düzgün bir ilişkiyse mümkün değilgünümüzde düzgün bir gönül işinde de bunu yaşamak mümkün.
Hani bildirim gelen yer var ya orda yan yana "takip ettiklerin" ile "sen" menusu var. Takip ettiklerine tiklayinca arkadaslarin yaptigi her begeni ve yorum gozukur. Yeni bir guncelleme gelmediyse en son boyleydi. Simdi kullanmiyorum nasil oldugunu bilmiyorum ama hala aynidir sanirim : )Nerden görünüyor acaba bilelim.
Fazla bilgi göz çıkarmaz
Heh aynen. Muhtemelen o sapiklarda bilmiyorlar dilediklerince yaziyorlar. Allah'tan hic bir arkadasimin oyle bir seyine denk gelmedim. Aninda sogurdumGörünüyor ama Facebook'ta olduğu gibi ana sayfada şak diye çıkmıyor,özellikle bakmayınca göremiyorsun,bilmeyende yazıyorda yazıyor
Bende arada göz gezdiriyorum kim ne yapıyorHani bildirim gelen yer var ya orda yan yana "takip ettiklerin" ile "sen" menusu var. Takip ettiklerine tiklayinca arkadaslarin yaptigi her begeni ve yorum gozukur. Yeni bir guncelleme gelmediyse en son boyleydi. Simdi kullanmiyorum nasil oldugunu bilmiyorum ama hala aynidir sanirim : )
Heh aynen. Muhtemelen o sapiklarda bilmiyorlar dilediklerince yaziyorlar. Allah'tan hic bir arkadasimin oyle bir seyine denk gelmedim. Aninda sogurdum
Bir ara Victoria Secret'i takip ediyordum ic camasirlar hosuma gidiyordu ama begenemiyordum arkadaslarm gorecek diyeBende arada göz gezdiriyorum kim ne yapıyor
Hahaha bendensin. Benimde sırf meraktan eklediğim ünlüler var ama asla kata ve zinhar beğenip yorum yapmıyorumBir ara Victoria Secret'i takip ediyordum ic camasirlar hosuma gidiyordu ama begenemiyordum arkadaslarm gorecek diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?