Gerçek sebebini çok merak ediyorum..

seni kıskanıyo olabilir mi. çünkü sen üstüne düşeni fazlasıyla yapmışın. genelde böyle davranışların altında kıskançlık yatar
Ben kondurmak istemedim ama kime anlatsam yorumlar hep bu yönde

Evet çünkü o bekar çünkü o evlenemiyor facebookta öyle fotoğraflar paylaşamıyor bla bla bla . Evet seni silmesi çok fevri olmuş ama düşün senin hayatını hayatında biraktiği izleri ne kadar önemsemiş onun için önemlisiniz.bi de şu evli olmaya ne olur dünyanın en önemli statüsüymüş gibi anlamlar yüklemeyin. Oxfordda doktora yapmadınız evlisiniz altı üstü öyle çok kıskanılacak bi durum degil ülkemizde herkes eninde sonunda evlenir yani kültür işte.

sosyal medya için küsülür mü
belki oda sizden çekindiği için arayamıyordur ne biliyorsunuz bi mesaj atın naber kız diye
eğer samimi bi cevap verirse barışırsınız yok atmazsa olması gereken olmuştur takmayın kafanıza

O küsüp çekip gittiği için yediremiyorum kendime ben mi suçluyum ki diyorum bundan sonra barışsak bile eskisi gibi olmayacağını samimiyetine güvenemeyeceğimi eski tadımızın samimiyetimizin olamayacağını düşünüyorum ama içten içe çok da özlüyorum çünkü ben onu gerçekten seviyordum

bak bende çok sevdiğim bi dostumla başka bi sebebten yaşamıştım yeni evlendiğim seneydi 2 ay ne o beni ne ben onu aradım sonra o bi çağrı attı bende ona derken kardeşim gibidir 17-18 senelik arkadaşım ,ama nihai karar sizin tabi 3 günlük dünya kimse ile küs olmaya değmez ancak hiç bir şekilde düzelmeyeceğine ve daha kötü olacağını düşünüyorsanızda aramayın tabi
herşey gönlünüzce olsun

Zor bi durum benim için değerlendircem sağolun teşekkür ederim

Gururunuz olmasa boynuna atliycaksiniz bu bir gercek :) Insaniz bir animiz bir animizi malesefki tutmuyo olur arada boyle tatsizliklar cocukcaymis kabul ama onca seneyi silmeyede degicek bir durum degil.

Hamileymissiniz hayirli olsun bence bu mujdeyi verin arkadasiniza ufak sitemli bir mesajla.

Haklısınız :) en kötü yanı da bu müjdeyi bile verememek biz mutluluklarımızı da üzüntülerimizi de paylaşırdık hep. Teşekkür ederim :)

kıskanclık galiba

benzer bir olay başıma geldi benimde benim birde çocukluk değil bebeklik arkadşım diyebilirim bebekken resimlerimiz bile var.feceden nasıl silindiğini bile hala bilmiyorum silindi diye kendisi o gün bugündür ne aradı ne sordu evlendi çağırmadı bile.üstelik ben face kullanan biri değilim çok sık .kendisiyle en çok 2 kere konuşup 2 kere yorum yapmışızdır birbirimize düşünün yani.arkadışınızı bilemem ama ben bunun adının kıskançlık olduğuna inanıyorum çünkü düşünüyorum düşünüyorum aklıma başka bişey gelmiyor.

Sandığınız kadar iyi bir bağınız yokmuş demek ki. Sizin açınızdan bakınca çok üzüldüm, zamanında benim de böyle şeyler yaşadığım oldu.
Maalesef ki karşımızdaki insanlar bazen olur olmayacak şeylere kızıp bunları bizimle paylaşmayıp içlerinde büyütüyorlar. Bizde bir şey yok sanıyoruz... Sonrasında da böyle ufacık bir şeyde bile dostluk, arkadaşlık bitebiliyor. Arkadaşınızda bir bahane bekliyormuş.

Dost dedigin boyle olmaz sen omun sahip olamadiklarina sahipsin bunlari kskanması bile cok igrenc bir hazimsizlik birakin hayatinizda olmasin uzulursunuz gecer

Arkadaşınız yalniz mi? Yani belki siz evlendikten sonra ben niye yalnız kaldım diye içerlemiş olabilir. Belki de siz evlendikten sonra ona eskisi gibi alaka gosterememissinizdir kendini yalnız hissetmiştir bir de bu olay olunca bu sekil davranmıştır. Bence hemen kestirip atmayin. Tabi dediğiniz kadar değer veriyosanjz.

Sizinki de benimki gibi saçma bi nedeni bahane etmek gibi bişey olmuş. Bilmiyorum valla düşünüyorum düşünüyorum hiç bi sebep bulamıyorum arkadasların da dediği gibi bitiresi vardı bahanesi oldu galiba

Çok fazla değer verdim ilgim azalmadı aksine evlendikten sonra evdeki yoğunluk azaldı zamanım boldu gündüz eşim işteyken yalnız kaldığım için daha sık arar oldum

Bi arkadaşımla bizde bi zaman görüşemedik konuşamadık. Sorun neydi tam hatırlamıyorum ama yazdığım mesajlara cevap vermedikçe bende duramadım bizim dostluğumuz böyle bitmemeliydi diye mesajlar atmaya başladım. O da antalyadan bodruma taşınmış o aralar hamile kalmış sorunlu bi doğum geçirmiş ve çocukta kalp rahatsızlığı çıkmış. Bu olaylardan dolayı bana yazamamış. O evliydi ben bekardım o zamanlar, ben evlendim eşlerimizi de tanıştırdık... Çok güzel dostluklar edindik birbirimiz sayesinde...

Demem o ki ilk adımı siz atın, açık açıkta konuşun eğer devam etmek istemiyorsan arkadaşlığımıza ve böyle en ufak bi şeyde benimle irtibatı keseceksen hiç başlamayalım diye...
Saygılar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…