seni kıskanıyo olabilir mi. çünkü sen üstüne düşeni fazlasıyla yapmışın. genelde böyle davranışların altında kıskançlık yatarAçıkladım zaten dinlemedi en son da cvp bile yazmadı
Ben kondurmak istemedim ama kime anlatsam yorumlar hep bu yöndeseni kıskanıyo olabilir mi. çünkü sen üstüne düşeni fazlasıyla yapmışın. genelde böyle davranışların altında kıskançlık yatar
oluyo işte maalesef bendede olmuştu ne yazıkkiBen kondurmak istemedim ama kime anlatsam yorumlar hep bu yönde
O küsüp çekip gittiği için yediremiyorum kendime ben mi suçluyum ki diyorum bundan sonra barışsak bile eskisi gibi olmayacağını samimiyetine güvenemeyeceğimi eski tadımızın samimiyetimizin olamayacağını düşünüyorum ama içten içe çok da özlüyorum çünkü ben onu gerçekten seviyordumsosyal medya için küsülür mü
belki oda sizden çekindiği için arayamıyordur ne biliyorsunuz bi mesaj atın naber kız diye
eğer samimi bi cevap verirse barışırsınız yok atmazsa olması gereken olmuştur takmayın kafanıza
bak bende çok sevdiğim bi dostumla başka bi sebebten yaşamıştım yeni evlendiğim seneydi 2 ay ne o beni ne ben onu aradım sonra o bi çağrı attı bende ona derken kardeşim gibidir 17-18 senelik arkadaşım ,ama nihai karar sizin tabi 3 günlük dünya kimse ile küs olmaya değmez ancak hiç bir şekilde düzelmeyeceğine ve daha kötü olacağını düşünüyorsanızda aramayın tabiO küsüp çekip gittiği için yediremiyorum kendime ben mi suçluyum ki diyorum bundan sonra barışsak bile eskisi gibi olmayacağını samimiyetine güvenemeyeceğimi eski tadımızın samimiyetimizin olamayacağını düşünüyorum ama içten içe çok da özlüyorum çünkü ben onu gerçekten seviyordum
Zor bi durum benim için değerlendircem sağolun teşekkür ederimbak bende çok sevdiğim bi dostumla başka bi sebebten yaşamıştım yeni evlendiğim seneydi 2 ay ne o beni ne ben onu aradım sonra o bi çağrı attı bende ona derken kardeşim gibidir 17-18 senelik arkadaşım ,ama nihai karar sizin tabi 3 günlük dünya kimse ile küs olmaya değmez ancak hiç bir şekilde düzelmeyeceğine ve daha kötü olacağını düşünüyorsanızda aramayın tabi
herşey gönlünüzce olsun
Gururunuz olmasa boynuna atliycaksiniz bu bir gercek :) Insaniz bir animiz bir animizi malesefki tutmuyo olur arada boyle tatsizliklar cocukcaymis kabul ama onca seneyi silmeyede degicek bir durum degil.Mrb kızlar konuyu kısaca anlatmak istiyorum benim 8 yıllık çok yakın bi arkadaşım vardı ta ki 7 ay öncesi beni hayatından silene kadar.Biz iki yakın dosttuk birbirimizin herşeyini bilir beraberken çok mutlu olurduk herşeyden. Çok severdim onu bi kardeş dost arkadaş gibi..fakat 7 ay önce şöyle saçma bi olay gelişti ben sosyal medyaya eşimle gezdiğim yerlerde çektiğimiz fotoları koydum bu da beğendi yorumlaştık falan sonra bi baktım foto çok olduğu için aynısından iki kez koymuşum birini sileyim derken meğer bu yorum yaptığını silmişim tam mesaj atıyordum ki yanlışlıkla onu silmişim diye.ne dese beğenirsiniz rahatsız ettiysem kusura bakma bi daha etmek...Ben şok ve o günden beridir ne arar ne sorar düşman oldu resmen..şimdi size sormak istiyorum benle arkadaşlığını bitirme sebebi sizce gerçekten bu sebep mi???
Haklısınız :) en kötü yanı da bu müjdeyi bile verememek biz mutluluklarımızı da üzüntülerimizi de paylaşırdık hep. Teşekkür ederim :)Gururunuz olmasa boynuna atliycaksiniz bu bir gercek :) Insaniz bir animiz bir animizi malesefki tutmuyo olur arada boyle tatsizliklar cocukcaymis kabul ama onca seneyi silmeyede degicek bir durum degil.
Hamileymissiniz hayirli olsun bence bu mujdeyi verin arkadasiniza ufak sitemli bir mesajla.
benzer bir olay başıma geldi benimde benim birde çocukluk değil bebeklik arkadşım diyebilirim bebekken resimlerimiz bile var.feceden nasıl silindiğini bile hala bilmiyorum silindi diye kendisi o gün bugündür ne aradı ne sordu evlendi çağırmadı bile.üstelik ben face kullanan biri değilim çok sık .kendisiyle en çok 2 kere konuşup 2 kere yorum yapmışızdır birbirimize düşünün yani.arkadışınızı bilemem ama ben bunun adının kıskançlık olduğuna inanıyorum çünkü düşünüyorum düşünüyorum aklıma başka bişey gelmiyor.Mrb kızlar konuyu kısaca anlatmak istiyorum benim 8 yıllık çok yakın bi arkadaşım vardı ta ki 7 ay öncesi beni hayatından silene kadar.Biz iki yakın dosttuk birbirimizin herşeyini bilir beraberken çok mutlu olurduk herşeyden. Çok severdim onu bi kardeş dost arkadaş gibi..fakat 7 ay önce şöyle saçma bi olay gelişti ben sosyal medyaya eşimle gezdiğim yerlerde çektiğimiz fotoları koydum bu da beğendi yorumlaştık falan sonra bi baktım foto çok olduğu için aynısından iki kez koymuşum birini sileyim derken meğer bu yorum yaptığını silmişim tam mesaj atıyordum ki yanlışlıkla onu silmişim diye.ne dese beğenirsiniz rahatsız ettiysem kusura bakma bi daha etmek...Ben şok ve o günden beridir ne arar ne sorar düşman oldu resmen..şimdi size sormak istiyorum benle arkadaşlığını bitirme sebebi sizce gerçekten bu sebep mi???
Arkadaşınız yalniz mi? Yani belki siz evlendikten sonra ben niye yalnız kaldım diye içerlemiş olabilir. Belki de siz evlendikten sonra ona eskisi gibi alaka gosterememissinizdir kendini yalnız hissetmiştir bir de bu olay olunca bu sekil davranmıştır. Bence hemen kestirip atmayin. Tabi dediğiniz kadar değer veriyosanjz.Mrb kızlar konuyu kısaca anlatmak istiyorum benim 8 yıllık çok yakın bi arkadaşım vardı ta ki 7 ay öncesi beni hayatından silene kadar.Biz iki yakın dosttuk birbirimizin herşeyini bilir beraberken çok mutlu olurduk herşeyden. Çok severdim onu bi kardeş dost arkadaş gibi..fakat 7 ay önce şöyle saçma bi olay gelişti ben sosyal medyaya eşimle gezdiğim yerlerde çektiğimiz fotoları koydum bu da beğendi yorumlaştık falan sonra bi baktım foto çok olduğu için aynısından iki kez koymuşum birini sileyim derken meğer bu yorum yaptığını silmişim tam mesaj atıyordum ki yanlışlıkla onu silmişim diye.ne dese beğenirsiniz rahatsız ettiysem kusura bakma bi daha etmek...Ben şok ve o günden beridir ne arar ne sorar düşman oldu resmen..şimdi size sormak istiyorum benle arkadaşlığını bitirme sebebi sizce gerçekten bu sebep mi???
Sizinki de benimki gibi saçma bi nedeni bahane etmek gibi bişey olmuş. Bilmiyorum valla düşünüyorum düşünüyorum hiç bi sebep bulamıyorum arkadasların da dediği gibi bitiresi vardı bahanesi oldu galibabenzer bir olay başıma geldi benimde benim birde çocukluk değil bebeklik arkadşım diyebilirim bebekken resimlerimiz bile var.feceden nasıl silindiğini bile hala bilmiyorum silindi diye kendisi o gün bugündür ne aradı ne sordu evlendi çağırmadı bile.üstelik ben face kullanan biri değilim çok sık .kendisiyle en çok 2 kere konuşup 2 kere yorum yapmışızdır birbirimize düşünün yani.arkadışınızı bilemem ama ben bunun adının kıskançlık olduğuna inanıyorum çünkü düşünüyorum düşünüyorum aklıma başka bişey gelmiyor.
Arkadaşınız yalniz mi? Yani belki siz evlendikten sonra ben niye yalnız kaldım diye içerlemiş olabilir. Belki de siz evlendikten sonra ona eskisi gibi alaka gosterememissinizdir kendini yalnız hissetmiştir bir de bu olay olunca bu sekil davranmıştır. Bence hemen kestirip atmayin. Tabi dediğiniz kadar değer veriyosanjz.[/QUOTE
Çok fazla değer verdim ilgim azalmadı aksine evlendikten sonra evdeki yoğunluk azaldı gündüz eşim işteyken yalnız kaldığım için daha sık arar oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?