Gerçek sebebini çok merak ediyorum..

Sizinkinin mantıklı bi açıklaması varmış üzüldüm arkadasınız adına çocuğu iyidir inşallah şimdi

Sizinkinin mantıklı bi açıklaması varmış üzüldüm arkadasınız adına çocuğu iyidir inşallah şimdi
Evet mantıklı bi açıklaması vardı ama sonuçta benim adım atmamla olaylar açığa çıktı.
Şimdi iyi minik yeğenim Rabbime şükürler olsun...
Hakkınızda hayırlısı, selametle...

Ben derimki " kocamla mutlu resimlerimi gordukce zoruna gidiyordu kendisinin hala bekar olmasi, her gun her gun duvarda resimlerimze denk geliyordu, ve bi kcuk puruz sayesinde o resimleri gorme ihtimalini ortadan kaldirdi"

Ben derimki " kocamla mutlu resimlerimi gordukce zoruna gidiyordu kendisinin hala bekar olmasi, her gun her gun duvarda resimlerimze denk geliyordu, ve bi kcuk puruz sayesinde o resimleri gorme ihtimalini ortadan kaldirdi"
Hala görüyo facebookum da ekli o da silmedi bende silmedim ama sık sık konuşurduk telde acaba duymak istemediği şeyler vardı ve onlardan mi kurtulmak istedi

Çok çocukca yaptığı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…