- 1 Şubat 2021
- 1.391
- 1.371
- 63
- 25
- Konu Sahibi Legendwomen
-
Ne bekliyordun ki evli erkekten.. maksati belli amacı belli.. bence hicc bulaşma bı daha arama bile. O çocuğu da eğer hamile isen doğurma derim.İyi akşamlar herkese, yadırgayan olursa haklısınız. Bundan 4 5 ay önce sürekli gittiğim cafede garsonla samimi olmuştuk. Ve bu samimiyet sevgililik boyutuna ilerledi. O evliydi ama bana karşı çok iyiydi. Nazikti. Aramızda cinsellik de geçti. Hamilelikten şüpheleniyorum. Adetim biraz daha gecikirse kan testi vereceğim. Ona ulaşmaya çalıştığımda numaramı sil filan karım görmesin dedi. Sildim ama ona Hamilelikten şüphelendiğimi söyleyince illa aldıracaksın diye baskı yaptı eğer hamileysem. Ve ben bu çocuk olursa doğurmak istiyorum. Bugün ona ulaşamadığım için işyerinin Instagram hesabına ulaştım ve dedim ki ben onun sevgilisiyim filan. Müdürü de ona söylemiş. Bu da arkadaşının telefonundan beni aradı. (bu arada yanında değildim.) illa gel yanıma konuşalım. Gittiğimde seni öldüreceğim diye tehdit etti. Ve dövmeye kalktı. Çalışanlar zor ayırdı. O kadar zoruma gidiyor ki bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum. Yaptıkları yanına kar kalsın istemiyorum.
Haklısınız bir yandan diyorum iyi ki karısı değilim bir yandan da üzülüyorumVe sabah oldu uyandın mı
Kıyamıyorum. Kürtaj yapanları hep eleştirdim.Ne bekliyordun ki evli erkekten.. maksati belli amacı belli.. bence hicc bulaşma bı daha arama bile. O çocuğu da eğer hamile isen doğurma derim.
İyi akşamlar herkese, yadırgayan olursa haklısınız. Bundan 4 5 ay önce sürekli gittiğim cafede garsonla samimi olmuştuk. Ve bu samimiyet sevgililik boyutuna ilerledi. O evliydi ama bana karşı çok iyiydi. Nazikti. Aramızda cinsellik de geçti. Hamilelikten şüpheleniyorum. Adetim biraz daha gecikirse kan testi vereceğim. Ona ulaşmaya çalıştığımda numaramı sil filan karım görmesin dedi. Sildim ama ona Hamilelikten şüphelendiğimi söyleyince illa aldıracaksın diye baskı yaptı eğer hamileysem. Ve ben bu çocuk olursa doğurmak istiyorum. Bugün ona ulaşamadığım için işyerinin Instagram hesabına ulaştım ve dedim ki ben onun sevgilisiyim filan. Müdürü de ona söylemiş. Bu da arkadaşının telefonundan beni aradı. (bu arada yanında değildim.) illa gel yanıma konuşalım. Gittiğimde seni öldüreceğim diye tehdit etti. Ve dövmeye kalktı. Çalışanlar zor ayırdı. O kadar zoruma gidiyor ki bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum. Yaptıkları yanına kar kalsın istemiyorum.
Bakmaya çalışacağım. Bakamazsam....Ee peki planınız ne? Çocuğa tek başınıza bakabilecek misiniz? Adamın çocuğu kabul etmeyeceği aşikar.
Evli adamla birlikte olup sonra mesele kürtaja gelince ahlak bekçiliği yapmayın isterseniz.Kıyamıyorum. Kürtaj yapanları hep eleştirdim.
Evli adamla birlikte olurken sorun yokta sıra kürtaja gelince mi, bir erdem yüklendiniz?Kıyamıyorum. Kürtaj yapanları hep eleştirdim.
Ama neden o karısıyla mutlu mesut yaşayacak ben acı çekecemKonu gerçekse : adamın evli olduğunu bilerek ve isteyerek adamla görüşmüş ve cinsellik yaşamışsınız.
21 yaşındaymışsınız. Kanun yoluyla bebeğin soy bağını ispatlayıp ,kimliğini alabilecek olsanız dahi ; evladınıza bunu yaşatmaya hakkınız var mı ?
Hayır ama kendi istedi. Ben zorlamadım.Evli adamla birlikte olurken sorun yokta sıra kürtaja gelince mi, bir erdem yüklendiniz?
Allah akıl fikir versin sana ...İyi akşamlar herkese, yadırgayan olursa haklısınız. Bundan 4 5 ay önce sürekli gittiğim cafede garsonla samimi olmuştuk. Ve bu samimiyet sevgililik boyutuna ilerledi. O evliydi ama bana karşı çok iyiydi. Nazikti. Aramızda cinsellik de geçti. Hamilelikten şüpheleniyorum. Adetim biraz daha gecikirse kan testi vereceğim. Ona ulaşmaya çalıştığımda numaramı sil filan karım görmesin dedi. Sildim ama ona Hamilelikten şüphelendiğimi söyleyince illa aldıracaksın diye baskı yaptı eğer hamileysem. Ve ben bu çocuk olursa doğurmak istiyorum. Bugün ona ulaşamadığım için işyerinin Instagram hesabına ulaştım ve dedim ki ben onun sevgilisiyim filan. Müdürü de ona söylemiş. Bu da arkadaşının telefonundan beni aradı. (bu arada yanında değildim.) illa gel yanıma konuşalım. Gittiğimde seni öldüreceğim diye tehdit etti. Ve dövmeye kalktı. Çalışanlar zor ayırdı. O kadar zoruma gidiyor ki bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum. Yaptıkları yanına kar kalsın istemiyorum.
Uyku öncesi masal gibi oldu ordan burdan yalan dolan gibi bir şeyİyi akşamlar herkese, yadırgayan olursa haklısınız. Bundan 4 5 ay önce sürekli gittiğim cafede garsonla samimi olmuştuk. Ve bu samimiyet sevgililik boyutuna ilerledi. O evliydi ama bana karşı çok iyiydi. Nazikti. Aramızda cinsellik de geçti. Hamilelikten şüpheleniyorum. Adetim biraz daha gecikirse kan testi vereceğim. Ona ulaşmaya çalıştığımda numaramı sil filan karım görmesin dedi. Sildim ama ona Hamilelikten şüphelendiğimi söyleyince illa aldıracaksın diye baskı yaptı eğer hamileysem. Ve ben bu çocuk olursa doğurmak istiyorum. Bugün ona ulaşamadığım için işyerinin Instagram hesabına ulaştım ve dedim ki ben onun sevgilisiyim filan. Müdürü de ona söylemiş. Bu da arkadaşının telefonundan beni aradı. (bu arada yanında değildim.) illa gel yanıma konuşalım. Gittiğimde seni öldüreceğim diye tehdit etti. Ve dövmeye kalktı. Çalışanlar zor ayırdı. O kadar zoruma gidiyor ki bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum. Yaptıkları yanına kar kalsın istemiyorum.
Evli erkekden çocuk yapıp doğurma fantezisi nasıl oluşuyor mesela çok merak ediyorum. Sen herşeye izin ver sonra yanına kar kalmasın de oldu canım
Keşke yalan olsa keşke.Uyku öncesi masal gibi oldu ordan burdan yalan dolan gibi bir şey
Zorla mı birlikte oldu senle yok adam keyfini çıkarmış buna sende izin vermişsin oh iyi olmuş sana seninle evlenecek sandın galibaAma neden o karısıyla mutlu mesut yaşayacak ben acı çekecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?