Gerçek yüz mü?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Legendwomen

LİFE GOES ON EVERYTHİNG İS OKEY
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2021
1.391
1.371
63
25
İyi akşamlar herkese, yadırgayan olursa haklısınız. Bundan 4 5 ay önce sürekli gittiğim cafede garsonla samimi olmuştuk. Ve bu samimiyet sevgililik boyutuna ilerledi. O evliydi ama bana karşı çok iyiydi. Nazikti. Aramızda cinsellik de geçti. Hamilelikten şüpheleniyorum. Adetim biraz daha gecikirse kan testi vereceğim. Ona ulaşmaya çalıştığımda numaramı sil filan karım görmesin dedi. Sildim ama ona Hamilelikten şüphelendiğimi söyleyince illa aldıracaksın diye baskı yaptı eğer hamileysem. Ve ben bu çocuk olursa doğurmak istiyorum. Bugün ona ulaşamadığım için işyerinin Instagram hesabına ulaştım ve dedim ki ben onun sevgilisiyim filan. Müdürü de ona söylemiş. Bu da arkadaşının telefonundan beni aradı. (bu arada yanında değildim.) illa gel yanıma konuşalım. Gittiğimde seni öldüreceğim diye tehdit etti. Ve dövmeye kalktı. Çalışanlar zor ayırdı. O kadar zoruma gidiyor ki bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum. Yaptıkları yanına kar kalsın istemiyorum.

Ne bekliyordun ki evli erkekten.. maksati belli amacı belli.. bence hicc bulaşma bı daha arama bile. O çocuğu da eğer hamile isen doğurma derim.

Ee peki planınız ne? Yani aslında çok bariz değil mi adam evli siz de biliyorsunuz ve bilerek beraberlik yaşıyor ve zaman geçiriyorsunuz. Adam size aşığım dadiyip yalan dahi söylememiş amaç çok bariz değil mi ? Çocuğa tek başınıza bakabilecek misiniz? Adamın çocuğu kabul etmeyeceği aşikar. Sakın çocuğu adamı kazanmak için veya koz için diye düşünmeyin lütfen

Konu gerçekse : adamın evli olduğunu bilerek ve isteyerek adamla görüşmüş ve cinsellik yaşamışsınız.

21 yaşındaymışsınız. Kanun yoluyla bebeğin soy bağını ispatlayıp ,kimliğini alabilecek olsanız dahi ; evladınıza bunu yaşatmaya hakkınız var mı ?

Ama neden o karısıyla mutlu mesut yaşayacak ben acı çekecem

Allah akıl fikir versin sana ...

Uyku öncesi masal gibi oldu ordan burdan yalan dolan gibi bir şey

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…