- 19 Mayıs 2020
- 47.347
- 212.680
- 598
- Konu Sahibi Legendwomen
-
Koca onun hayat onun. Size ne ki?Birşey istemiyorum ceza olarak o koca yeter
Öyle böyle babalık davası açarım tek yapmadım çocuğuAdamın evli olduğunu bile bile görüştüyseniz sonuçları da göze almışsınızdır.
Kendi kişisel istek ve bencillikleriniz için masum bir bebeği kimliğine direkt kavuşma hakkından mahrum olarak dünyaya getirince acı çekmeyecek misiniz ?
Kadin neden ceza çeksin de ceza olarak o koca yeter diyorsun?Birşey istemiyorum ceza olarak o koca yeter
Yani o yüzden Boşamasın. Başıma dert olmasınKoca onun hayat onun. Size ne ki?
Valla karısına hiçbir şey olmaz. Olan sadece sana olur. Zaten adam da postalamış seni işini görünce.Birşey istemiyorum ceza olarak o koca yeter
Açsan ne olacak yavrimu? Alacağın üç kuruş nafaka. Adam garson ayol.Öyle böyle babalık davası açarım tek yapmadım çocuğu
Ben çekerim de cezamı ama o da çekecekKadin neden ceza çeksin de ceza olarak o koca yeter diyorsun?
Cezalık iki kişi var ortada bir sen biri evli sevgilin.
Açsan ne olacak yavrimu? Alacağın üç kuruş nafaka. Adam garson ayol.
O kadar zoruma gidiyor ki onu sevmemAldırın o çocuğu. İlla evli heriften çocuk yapacaksanız az zengin bulun. Garsonun çocuğunu doğurup napacaksınız?
Yazık o evli kadın sen olsaydın acaba boyle gevşek gevşek yazarmiydinBoşamasın zaten kadın kahrını çeksin
Hani ne çekecek? Adam hayatına devam etmiş ortada sen heba olmuşsun. Artık hiçbir erkek yüzüne de bakmaz gayrimeşru çocuklu bir kadın olacaksın.Ben çekerim de cezamı ama o da çekecek
Ahh canım benimO kadar zoruma gidiyor ki onu sevmem
Çok umrumda değil erkekler.Hani ne çekecek? Adam hayatına devam etmiş ortada sen heba olmuşsun. Artık hiçbir erkek yüzüne de bakmaz gayrimeşru çocuklu bir kadın olacaksın.
Görürseniz söylersiniz.Ben çekerim de cezamı ama o da çekecek
İsterse hiç olmasınlar çok da lazım değilHani ne çekecek? Adam hayatına devam etmiş ortada sen heba olmuşsun. Artık hiçbir erkek yüzüne de bakmaz gayrimeşru çocuklu bir kadın olacaksın.
500 TL nafaka verir ayda kurtulur adam . Temiz iş.Hani ne çekecek? Adam hayatına devam etmiş ortada sen heba olmuşsun. Artık hiçbir erkek yüzüne de bakmaz gayrimeşru çocuklu bir kadın olacaksın.
Gerçekten söyledi. Yapabilir.Görürseniz söylersiniz.
Ayrıca ölümle tehdit edilmişsiniz, konu gerçekse hiçte hafife alınacak birşey değil bu. O kadar örneği varki. O şerefsiz sevgilin, karısı, çevresi duymasın diye herşeyi yapabilir. Sen hala dizi senaryosu gibi ders verme kafasindasın.
Çünkü siz bu acıyı bile bile kabul etmişsiniz o yüzden bu acıyı paşa paşa yaşayacaksınız. Yaşınız çok küçük o yüzden yaptığınız şeyden büyük bir ihtimalle yıllar sonra pişman olacaksınız evli bir insanla bile bile ilişkiye girmek büyük aptallıktır. Kusura bakmayın. Karşınızdaki adam iyi bir insan olsaydı zaten karısını aldatmazdı...Ama neden o karısıyla mutlu mesut yaşayacak ben acı çekecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?