- 3 Şubat 2018
- 25.787
- 110.936
- 598
- Konu Sahibi Legendwomen
-
Amacaım sadece sevişmekti. Öyle olsaydı en başından karısına söylerdim. Ki umrumda değil
Kesinlikleeeeee....Ben hak etmiyorum onları okadar iyiler ki
Bakamazsam eğer. Atanırsam alırım yanımaDemin de çocuk esirgeme kurumuna veririm diyordu
Mandalina falan da aşersin, bakalım buluyo mu bulmuyo muTelefon et, para iste, çocuğa hastane çıkışı alcam de, bakalım ne diyo
HemşirelikNe okuyosun?
Neyse kendi kendini dogurtursun, o masraftan yirtarsinHemşirelik
Biraz daha bekle, bir doktor bulup ona metreslik yaparsın.Hemşirelik
Hanımefendi bu aşk değil ki sevmek ayrı aşk ayrı
Ya bi yürü git çok pis konusur süresiz banlanirim hiç de üzülmem.Çocuk esirgeme kurumuna veririm belki iyi biraile sahiplenir.
Benim fantezim yok ama başkasının var mı bilememYa bi yürü git çok pis konusur süresiz banlanirim hiç de üzülmem.
Gece gece ergence fantezilerini herkese açık bu siteye dökme bari
Okullar tatil oldu etraf çoluk çocuk dolu
Mune abla lütfen bu tarz edepsiz bebeleri pistten alalım
Çocuk esirgeme kurumuna veririm belki iyi biraile sahiplenir.
Beni de hande erçel oynasın ona benziyorum zaten bu bomboş hayatımdaYeni yaz dizisi konusu
Buradaki kadınları dinleyeceğim büyük ihtamelle hamile çıkarsam yarınki testten inanın o şerefsiz için değil aileme karşı rezil olmayayım diye ama yakında memlekete gideceğim alabilir miyimCiksss bu senaryo tutmaz.
Yok o kıza yazık seni anca ezik bi karakter oynayabilir . İşiniz gücünüz yok mu Ya film senaryoları şunu bide dikkate alıyorlarBeni de hande erçel oynasın ona benziyorum zaten bu bomboş hayatımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?