- 1 Şubat 2021
- 1.391
- 1.371
- 63
- 25
- Konu Sahibi Legendwomen
-
Şu an çıkamam yurttayımMadem yapmiycaksiniz niye test aliyosunuz, insanı merakta birakiyosunuz? Git yap gel bı koşu, bekliyorum ben
Kız dur kacirma sazanımiArtık sacmalamasaniz mi ?
Telefon açıp evet bayan sesi diyecekler en fazla :))
Ne yani test mi yapacaklar seni tutup.
Garson, hödük mödük ama kafası senden daha iyi çalışıyor galibaHayır çünkü pozitif olursaaldırtacak zorla
Benim anladığım siz bu adamın size karşı olan tavır ve davranışlarından etkilenip onunla ilişkiye girdiniz.İlişkiye girerken de evli olduğunu biliyordunuz,bilerek korunmayıp hamile kalıp,adamın karısını boşamasını planladınız.Sonra da planlarınız elinizde patladı.Bu adam size evlilik sözü verdi mi,size vaatlerde bulundu mu?Muhtemelen hayır.Kendi kendinize gelin güvey oldunuz....Bence bundan sonraki hayatınıza ikinci üçüncü kişileri dahil etmeden plan yapın.Çünkü hangi erkek olursa olsun,buna bütün insanlar dahil;evli olduğunu bilip,kendisiyle ilişkiye girip,korunmayıp,çocuk doğurmak isteyen kadının niyetini sorgular.Sizin niyetiniz kötüymüş zaten.Neden sizin gibi biri için karısını boşasın ki?İyi akşamlar herkese, yadırgayan olursa haklısınız. Bundan 4 5 ay önce sürekli gittiğim cafede garsonla samimi olmuştuk. Ve bu samimiyet sevgililik boyutuna ilerledi. O evliydi ama bana karşı çok iyiydi. Nazikti. Aramızda cinsellik de geçti. Hamilelikten şüpheleniyorum. Adetim biraz daha gecikirse kan testi vereceğim. Ona ulaşmaya çalıştığımda numaramı sil filan karım görmesin dedi. Sildim ama ona Hamilelikten şüphelendiğimi söyleyince illa aldıracaksın diye baskı yaptı eğer hamileysem. Ve ben bu çocuk olursa doğurmak istiyorum. Bugün ona ulaşamadığım için işyerinin Instagram hesabına ulaştım ve dedim ki ben onun sevgilisiyim filan. Müdürü de ona söylemiş. Bu da arkadaşının telefonundan beni aradı. (bu arada yanında değildim.) illa gel yanıma konuşalım. Gittiğimde seni öldüreceğim diye tehdit etti. Ve dövmeye kalktı. Çalışanlar zor ayırdı. O kadar zoruma gidiyor ki bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum. Yaptıkları yanına kar kalsın
Üniversiteli kızsın, okuldan birini bulamadın mı da gidip evli garsonla kafelerde seviştin, nasıl bir vizyonsuzluk bu ya...Şu an çıkamam yurttayım
Artık sacmalamasaniz mi ?
Telefon açıp evet bayan sesi diyecekler en fazla :))
Ne yani test mi yapacaklar seni tutup.
Amacaım sadece sevişmekti. Öyle olsaydı en başından karısına söylerdim. Ki umrumda değilBenim anladığım siz bu adamın size karşı olan tavır ve davranışlarından etkilenip onunla ilişkiye girdiniz.İlişkiye girerken de evli olduğunu biliyordunuz,bilerek korunmayıp hamile kalıp,adamın karısını boşamasını planladınız.Sonra da planlarınız elinizde patladı.Bu adam size evlilik sözü verdi mi,size vaatlerde bulundu mu?Muhtemelen hayır.Kendi kendinize gelin güvey oldunuz....Bence bundan sonraki hayatınıza ikinci üçüncü kişileri dahil etmeden plan yapın.Çünkü hangi erkek olursa olsun,buna bütün insanlar dahil;evli olduğunu bilip,kendisiyle ilişkiye girip,korunmayıp,çocuk doğurmak isteyen kadının niyetini sorgular.Sizin niyetiniz kötüymüş zaten.Neden sizin gibi biri için karısını boşasın ki?
O zaman hamileysen ne diye çocuğu doğurmayı düşünüyorsun?Amacaım sadece sevişmekti. Öyle olsaydı en başından karısına söylerdim. Ki umrumda değil
Yalnızlığıma çare olur belkiO zaman hamileysen ne diye çocuğu doğurmayı düşünüyorsun?
Umrunda olmaz, ama olacak zaten kürt ailesi boş bırakmazTelefon et, para iste, çocuğa hastane çıkışı alcam de, bakalım ne diyo
Uydurma istersen. Az önce sevdiğime çok pişmanım, bebekler gibi davranıyordu koruyordu filan diyordun. Yazdığın hikayeyi mi unuttun yoksa...Amacaım sadece sevişmekti. Öyle olsaydı en başından karısına söylerdim. Ki umrumda değil
Ben hak etmiyorum onları okadar iyiler kiAilesi de kızımız okusun eğitimini tamamlasın. kimseye muhtaç olmasın hayatını kurtarsın, kendi ayaklarının üstünde dursun diye neler den feragat ediyordur kimbilir..
Boş birakmaz derken?Umrunda olmaz, ama olacak zaten kürt ailesi boş bırakmaz
Demin de çocuk esirgeme kurumuna veririm diyorduYalnızlığıma çare olur belki
Hanımefendi bu aşk değil ki sevmek ayrı aşk ayrıUydurma istersen. Az önce sevdiğime çok pişmanım, bebekler gibi davranıyordu koruyordu filan diyordun. Yazdığın hikayeyi mi unuttun yoksa...
Deneysel bir hikaye mi yoksa, unreliable narrator filan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?