Gerçek yüz mü?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim anladığım siz bu adamın size karşı olan tavır ve davranışlarından etkilenip onunla ilişkiye girdiniz.İlişkiye girerken de evli olduğunu biliyordunuz,bilerek korunmayıp hamile kalıp,adamın karısını boşamasını planladınız.Sonra da planlarınız elinizde patladı.Bu adam size evlilik sözü verdi mi,size vaatlerde bulundu mu?Muhtemelen hayır.Kendi kendinize gelin güvey oldunuz....Bence bundan sonraki hayatınıza ikinci üçüncü kişileri dahil etmeden plan yapın.Çünkü hangi erkek olursa olsun,buna bütün insanlar dahil;evli olduğunu bilip,kendisiyle ilişkiye girip,korunmayıp,çocuk doğurmak isteyen kadının niyetini sorgular.Sizin niyetiniz kötüymüş zaten.Neden sizin gibi biri için karısını boşasın ki?

Artık sacmalamasaniz mi ?
Telefon açıp evet bayan sesi diyecekler en fazla :))
Ne yani test mi yapacaklar seni tutup.

Amacaım sadece sevişmekti. Öyle olsaydı en başından karısına söylerdim. Ki umrumda değil

Benim kavgam onunla ayrılırken bu kadar canavar olması yoksa onun çamaşırlarını yıkaması elime yüüzk takması değil

Ailesi de kızımız okusun eğitimini tamamlasın. kimseye muhtaç olmasın hayatını kurtarsın, kendi ayaklarının üstünde dursun diye neler den feragat ediyordur kimbilir..

Amacaım sadece sevişmekti. Öyle olsaydı en başından karısına söylerdim. Ki umrumda değil
Uydurma istersen. Az önce sevdiğime çok pişmanım, bebekler gibi davranıyordu koruyordu filan diyordun. Yazdığın hikayeyi mi unuttun yoksa...

Deneysel bir hikaye mi yoksa, unreliable narrator filan?

Ailesi de kızımız okusun eğitimini tamamlasın. kimseye muhtaç olmasın hayatını kurtarsın, kendi ayaklarının üstünde dursun diye neler den feragat ediyordur kimbilir..
Ben hak etmiyorum onları okadar iyiler ki

Uydurma istersen. Az önce sevdiğime çok pişmanım, bebekler gibi davranıyordu koruyordu filan diyordun. Yazdığın hikayeyi mi unuttun yoksa...

Deneysel bir hikaye mi yoksa, unreliable narrator filan?
Hanımefendi bu aşk değil ki sevmek ayrı aşk ayrı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…