Gerçek Zeka eşini seçerken belli olurmuş!!

islambol

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2012
89
0
16
- Yurtdışı
Eşini seçen ya da eş seçecek olan bayanlar, Siz de gerçekten zeki olduğunuzu düşünüyor musunuz?
Eş seçerken nelere dikkat edilmesi konusunda, kafası karışıklara yardımcı olalım. Keşkelerimizi ya da iyi kilerimizi burada konuşalım.

kısmet zekide olsan şanslıda olsan kısmet bence evleneceğin insan hakkında ne düşünürsen düşün o senin kısmetinse evleniveriyosun anlamıyosun bile kısmet değilse de ne yaparsan yap birleşemiyorsun:)

Ben bu sözün üzerine, daha dikkatli davrandım evlenirken eş seçimim de.

Ben bu sözün üzerine, daha dikkatli davrandım evlenirken eş seçimim de.

ben evlendikten sonra çok düşündüm artıları eksileri. bazı huylarını görüyorsun allahım ben hatamı yaptım diyorsun bazı hallerini görüyorsun en iyisini yapmışım diyorsun. ve bence mutlaka evlenmeden önce net bi şekilde dikkat edilecek konular var ama erkekler evlenmeden önce harektlerine çok dikkat ediyorlar sonradan çıkıyor foyaları:)

Evet nikah ve ölüm tarihi şaşmaz derler. Alın yazısı ve kadar ama bazen de kader bizim elimize veriliyor seçim şansı verilerek. Tabi Yaradan, neyi seçeceğimizi biliyor.

Aynen falla, önceleri önce canan sonra can diyorlar. Sonrasın da canından kıymetlisi olmuyor.

ya benim anlamadigim herkes bunu söylüyor gercek huylari gercek yüzü evlendikten sonra cikiyor diye

mesela 7-8 senedir bir iliskide olanlar var o erkekler nasil gercek huylarina yada hareketlerine dikkat ediyorlar :26: yoksa istisnalarda olabiliyor mu?

rencide etmek degil benim amacim sadece merak ediyorum cünkü dedigim gibi bunu söyleyen bircok kisi duydum :26:

Yavrusu olsun ya da olmasın kadınların fıtratı gereği hep gelecek kaygısı var. O yüzden de anın tadını çıkaramıyor, hep geleceğe bakıyor. kıskançlıklarımızda, hırslarımızda bu yüzden. Erkekler daha sığ, kadınlar kadar derine inmiyor çünkü gelecek kaygıları yok. Taki baba olunca. hepsi olmasa da çoğu, ellerine kendine benzeyen, soyunun devamı, karşılıksız, çıkarsız anayı babayı sevecek yavruyu kucağına alınca, ilk düşündüğü ben bu yavruya ne bırakacağım, ne vereceğim oluyor maddi anlamda.
Kadın daha doğurmadan, anne olmadan hatta, yavrusu için geleceğini garantiye almak istiyor.Tam da bu yüzden bebeğin varlığını hissettiği an kendini daha doğrusu bebeğini korumaya alıyor.

bak canım evlenmeden önce zaten aşıksan ayağın yere basmıyor o seni kırmamaya çalışıyor sen onu herkesde bir kontrol var ama evlenince yine dikkat etmen gerekir ama artık aynı evde yaşıyorsun.aynı evde kardeşler bile anlaşamazken sen yabacı bir insanla bir evi paylaşıyorsun adam huy değiştirmiyor daha samimi oluyorsunuz canınız ciğeriniz oluyor içiniz dışını bir oluyor aynı yatakta uyuyorsun her sabah beraber uyanıyorsun hasta oluyor yanında kusuyor aynı banyoyu aynı tuvaleti kullanıyorsunuz.Öyle flirt ederkenki gibi her seferinde en süper halinizle karşılayamıyorsunuz birbirinizi onun için birisiyle 10 sende çıksan tam olarak tanıyamazsın.

aaa tamam simdi anladim tesekkür ederim aciklama icin

Tatlım, erkeklerin geneli kadını elde etmek için olmadık yalanı dolanı söylüyor. Nabzına göre şerbet veriyor. İstediğini aldığı zaman cinsellik anlamda yada elde ettiği zaman yani kendine bağladığı zaman gerçek yüzü ortaya çıkıyor.
Benim eşim öyle değil Allah'a şükür. Ama ben evlenmeden önce oku oku paranoyak olmuştum.

Evet çok doğru. Kadın erkeği yontmaya çalışıyor sürekli. Çünkü biz değişiyoruz, erkeğinde olumlu yönde değişmesini istiyoruz. Erkek her halinden memnun kalıyor. Düzenliyse dağınıklaşıyor mesela.

Evet çok doğru. Kadın erkeği yontmaya çalışıyor sürekli. Çünkü biz değişiyoruz, erkeğinde olumlu yönde değişmesini istiyoruz. Erkek her halinden memnun kalıyor. Düzenliyse dağınıklaşıyor mesela.

bu cinsellik konusuda farkli bi konu bence. bende kuzenlerimle (kiz evli) yada evli arkadaslarla konusuyorum bu konuyu bazilari "erkek istedigini aldimi cinsel yönden esinden soguyor" diyor bazilari ise "erkek bir kadina sahip oldumu (cinsellik yönünden) esine da´ha cok baglaniyor"

hangi birine inanacagimi sasirdim. aslinda bu herkesin kendi görüsü diyebilirim.

allaha sükür cnm rabbim mutlulugunuzu sevginizi arttirsin

ayyy korkutmayin beni kizlar
benimki cok düzenli bendende düzenli hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…