- 13 Mayıs 2012
- 4.809
- 3.578
- 448
bu cinsellik konusuda farkli bi konu bence. bende kuzenlerimle (kiz evli) yada evli arkadaslarla konusuyorum bu konuyu bazilari "erkek istedigini aldimi cinsel yönden esinden soguyor" diyor bazilari ise "erkek bir kadina sahip oldumu (cinsellik yönünden) esine da´ha cok baglaniyor"
hangi birine inanacagimi sasirdim. aslinda bu herkesin kendi görüsü diyebilirim.
allaha sükür cnm rabbim mutlulugunuzu sevginizi arttirsin
Haklısın kimyasallık var işin içinde, fiziksel özellik, mantık, ailenin kriterleri, kişinin yaşı ilerledikçe artan beklenti ve istekleri..ben yıllar önce bir kitap okumuştum aslında bu düşündüğümüz şeylerin çok ötesinde eşimizi içgüdüsel olarak seçermişiz.mesela ben eşime aşık olduğumda aslında onun sağlıklı bebelerimin sağlıklı babası olarak düşünmüşün insanlar bir koku salgılarmış ve biz ay ne kadar hoş ay nekadar zeki derken aslında bu koku ve içgüdülerimiz bizi eşimize yönlendirirmiş.yani doğal ayıklanma etrafınızda 10 erkek var siz sizin için en sağlıklısını seçiyorsunuz insanlar soruncada su su özelliği var diyorsunuz. mesela büyük göğüs!!! erkelerin hep seksi düşündüğü için büyük memeli hatunlardan hoşlandığı düşünülüğr ya değiiilll. çünküü güven duyuyorrr bebeliğini hatırlıyorr meme seksten önce besleyen kafasını koyup uyuduğunda onu koruyan birşey yanii güven duygusu. yani kızlar eş seçiminde isteseniz proflara istatistik yaptırın hiikayee yani tabii bazı konular hariç gidip göz göre göre de hata denicek şeyler yapmayın. işi gücü olmayan tembel biriyle evlenmeyin mesela bu zeka işte:))))))))))))))
bu cinsellik konusuda farkli bi konu bence. bende kuzenlerimle (kiz evli) yada evli arkadaslarla konusuyorum bu konuyu bazilari "erkek istedigini aldimi cinsel yönden esinden soguyor" diyor bazilari ise "erkek bir kadina sahip oldumu (cinsellik yönünden) esine da´ha cok baglaniyor"
hangi birine inanacagimi sasirdim. aslinda bu herkesin kendi görüsü diyebilirim.
allaha sükür cnm rabbim mutlulugunuzu sevginizi arttirsin
ben şahsen önce görüntüsünü beğendim, güzel öpüşüyor mu onu test ettim
sonra iyi bir baba ve eş olabilir mi ona baktım
ev geçindirecek durumda mı onu değerlendirdim ve hepsinden geçer not alınca ona "evet" dedim =)
tabi beni en çok etkileyen ise sevgisi oldu....
"beni, bundan daha fazla seven çıkmaz karşıma "dedim ve iyi ki de evlenmişim diyorum çünkü beni yanıltmadı aşkım
darısı sizin başınıza
sevgiler....
ben şahsen önce görüntüsünü beğendim, güzel öpüşüyor mu onu test ettim
sonra iyi bir baba ve eş olabilir mi ona baktım
ev geçindirecek durumda mı onu değerlendirdim ve hepsinden geçer not alınca ona "evet" dedim =)
tabi beni en çok etkileyen ise sevgisi oldu....
"beni, bundan daha fazla seven çıkmaz karşıma "dedim ve iyi ki de evlenmişim diyorum çünkü beni yanıltmadı aşkım
darısı sizin başınıza
sevgiler....
Kadınlar erkekten, aşk,güven, güç, şevkat, kendisinin ve yavrusunun geleceğine güvence istiyor. Bunu analiz etmek de tabiki zeka işi..
Çok güzeell. Allah bozmasın. Elektrik olayı şart diyosun?
Ben eşim için "ya bu aynı ben, ben anlaşamam demiştim" önce yok dedim sonrasında evet. Tanıyıp konuştukça beklediğim ve istediğim şeyleri söyledi. Ben sormadan ya da sorduğum zaman. Sağolsun beni yanıltmadı da.
Evet cinsellikte evlilikte çok öenmli. Ben testimi düğün salonu yaparken yapmıştım. İlk defa o zaman el ele tutuşduk:) Tamam dedim cinsellik sıkıntı olmayack. O beni ofisimde sıkıştırmıştı ama maalesef öpememişti, çok mahcup oldu başarısız olduğu için, artık nasıl tepki verdiysem.
Yapmayın arkadaşlarbu platformda eşinden şiddet görüp ayırılmış ya da aldatılmış bir sürü arkadaşımız var .Şimdi bu kişiler yanlış evlilik yaptıkları için zekasız mı oluyorlar
Yapmayın arkadaşlarbu platformda eşinden şiddet görüp ayırılmış ya da aldatılmış bir sürü arkadaşımız var .Şimdi bu kişiler yanlış evlilik yaptıkları için zekasız mı oluyorlar
evet "elektrik" şart !
ay sen de ha =) seni öpmek istedi ama sen izin vermedin ha =) çok şekersin tatlım
valla benimki ilk buluşmada beni öpmedi ama sonra mesaj da yazdı ki "keşke öpseydim seni ,içimde kaldı, bu gece uyuyamıycam"
ertesi gün buluştuk gene ama bu sefer ben onu öptüm ve "gene içinde kalsın istemedim" dedim =) o da dedi ki bana "sen insanda kalıcı hasar bırakırsın"
"elektirk" hat safhadaydı ve o an bu adamla ben evleneceğim heralde dedim, öpüşemeyen erkeklerden hiç hoşlanmam
neyse geçti o günler artık ama aklıma geldikçe bile mutlu ediyor beni.....
ya benim anlamadigim herkes bunu söylüyor gercek huylari gercek yüzü evlendikten sonra cikiyor diye
mesela 7-8 senedir bir iliskide olanlar var o erkekler nasil gercek huylarina yada hareketlerine dikkat ediyorlar :26: yoksa istisnalarda olabiliyor mu?
rencide etmek degil benim amacim sadece merak ediyorum cünkü dedigim gibi bunu söyleyen bircok kisi duydum :26:
Tecrübesizlik işte. İnanır mısın ikimizde o zaman çoook büyük bir yaştaydık bide.. şimdiki gnçler herşeyi çok çabuk yaşayıp bitiriyor.
Çok bağlantısı var canım yaa, ama zekamız eş seçiminde çalışıyor mı acaba? sıkıntı burada.
ciddi mi =)
evet haklsınız yaşayıp bitirenlerde çok malesef.....
ama tadında bırakırsanız herşeyi yaşanılacak şeyler bitmek bilmez
ama yani şuda var "bitmesin" diye, öpüşmeden aldık adamı ama nasıl anlayacağız ki bir adamın iyi öpüşüp öpüşemediğini, hadi aldık ama beğenmedik öpüşmesini, sonra boşayamayız da değil mi?sonra ömür boyu idare et dur öpüşemyen biriyle veya öğretmeye çalış diyeceğim ama rolleri değiştirmeyi de sevmem ki
en iyisi "azıcık ucundan" tadına bakmak bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?