Gerçek Zeka eşini seçerken belli olurmuş!!

ben yıllar önce bir kitap okumuştum aslında bu düşündüğümüz şeylerin çok ötesinde eşimizi içgüdüsel olarak seçermişiz.mesela ben eşime aşık olduğumda aslında onun sağlıklı bebelerimin sağlıklı babası olarak düşünmüşün insanlar bir koku salgılarmış ve biz ay ne kadar hoş ay nekadar zeki derken aslında bu koku ve içgüdülerimiz bizi eşimize yönlendirirmiş.yani doğal ayıklanma etrafınızda 10 erkek var siz sizin için en sağlıklısını seçiyorsunuz insanlar soruncada su su özelliği var diyorsunuz. mesela büyük göğüs!!! erkelerin hep seksi düşündüğü için büyük memeli hatunlardan hoşlandığı düşünülüğr ya değiiilll. çünküü güven duyuyorrr bebeliğini hatırlıyorr meme seksten önce besleyen kafasını koyup uyuduğunda onu koruyan birşey yanii güven duygusu. yani kızlar eş seçiminde isteseniz proflara istatistik yaptırın hiikayee yani tabii bazı konular hariç gidip göz göre göre de hata denicek şeyler yapmayın. işi gücü olmayan tembel biriyle evlenmeyin mesela bu zeka işte:))))))))))))))

Evet cinsellik başlı başına derya deniz bir konu. Temennin için sağol canım. Eşimde çok düzenliydi. ben de dağınıklık bir yaşam biçimi haline geldi. Maalesef o bana uydu. Sağınık dağınık yaşıyoruz işte..

Haklısın kimyasallık var işin içinde, fiziksel özellik, mantık, ailenin kriterleri, kişinin yaşı ilerledikçe artan beklenti ve istekleri..

ben şahsen önce görüntüsünü beğendim, güzel öpüşüyor mu onu test ettim
sonra iyi bir baba ve eş olabilir mi ona baktım
ev geçindirecek durumda mı onu değerlendirdim ve hepsinden geçer not alınca ona "evet" dedim =)

tabi beni en çok etkileyen ise sevgisi oldu....
"beni, bundan daha fazla seven çıkmaz karşıma "dedim ve iyi ki de evlenmişim diyorum çünkü beni yanıltmadı aşkım

darısı sizin başınıza
sevgiler....

Son düzenleme:

benim fikrim şu:

sekste iyiseniz size bağlanır evet, çünkü hayallerine kavuşur ,tatmin duygusunu yaşar
ama sekste hayal ettiğini bulamazsa ve hayal kırıklığına uğrarsa evet eşinden soğur....yani insan kendinden de anlayabilir bunu

çok yakışıklı olup da sekste iyi olmayan erkek mi yoksa normal yakışıklıkta olup da sekste iyi olan erkek mi diye sorarsanız , tabi ki de normal olup da sekste iyi olanını seçerim
tabi ideal olanı hem yakışıklı hem de sekte iyi olanı ama insan şansını fazla zorlamamalı

Offf offf bayanlar, ben keşkeleriniz yada iyikileriniz için açtım bu topiği, gelin paylaşın.
Ben iyi ki kocamla evlenmişim. Bana ve aileme denk, Dört yılı geride bıraktık. Tatlı bir kuzum var. İnşaallah doğru zamanda vakti zamanı gelince, ikinci kuzucuğum da olacak nasip olursa.

Çok güzeell. Allah bozmasın. Elektrik olayı şart diyosun?
Ben eşim için "ya bu aynı ben, ben anlaşamam demiştim" önce yok dedim sonrasında evet. Tanıyıp konuştukça beklediğim ve istediğim şeyleri söyledi. Ben sormadan ya da sorduğum zaman. Sağolsun beni yanıltmadı da.
Evet cinsellikte evlilikte çok öenmli. Ben testimi düğün salonu yaparken yapmıştım. İlk defa o zaman el ele tutuşduk:) Tamam dedim cinsellik sıkıntı olmayack. O beni ofisimde sıkıştırmıştı ama maalesef öpememişti, çok mahcup oldu başarısız olduğu için, artık nasıl tepki verdiysem.

Çok güzeell. Allah bozmasın. Elektrik olayı şart diyosun?
Ben eşim için "ya bu aynı ben, ben anlaşamam demiştim" önce yok dedim sonrasında evet. Tanıyıp konuştukça beklediğim ve istediğim şeyleri söyledi. Ben sormadan ya da sorduğum zaman. Sağolsun beni yanıltmadı da.
Evet cinsellikte evlilikte çok öenmli. Ben testimi düğün salonu bakarken yapabilmiştim. İlk defa o zaman el ele tutuşduk:) Tamam dedim cinsellik sıkıntı olmayack. Daha önceleri ,O beni ofisimde sıkıştırmıştı ama maalesef öpememişti, çok mahcup oldu başarısız olduğu için, artık nasıl tepki verdiysem.

Kadınlar erkekten, aşk,güven, güç, şevkat, kendisinin ve yavrusunun geleceğine güvence istiyor. Bunu analiz etmek de tabiki zeka işi..

Yapmayın arkadaşlar bu platformda eşinden şiddet görüp ayırılmış ya da aldatılmış bir sürü arkadaşımız var .Şimdi bu kişiler yanlış evlilik yaptıkları için zekasız mı oluyorlar

evet "elektrik" şart !
ay sen de ha =) seni öpmek istedi ama sen izin vermedin ha =) çok şekersin tatlım
valla benimki ilk buluşmada beni öpmedi ama sonra mesaj da yazdı ki "keşke öpseydim seni ,içimde kaldı, bu gece uyuyamıycam"
ertesi gün buluştuk gene ama bu sefer ben onu öptüm ve "gene içinde kalsın istemedim " dedim =) o da dedi ki bana "sen insanda kalıcı hasar bırakırsın"

"elektirk" hat safhadaydı ve o an bu adamla ben evleneceğim heralde dedim, öpüşemeyen erkeklerden hiç hoşlanmam
neyse geçti o günler artık ama aklıma geldikçe bile mutlu ediyor beni.....

Son düzenleme:

Olur mu öyle şey, tabikine değil. Bakalım kendilerimi seçti yoksa seçtirildi mi?
Eşi gerçek yüzünü göstermedi belki.. Belki de ailesini , büyüklerini dinlemedi,,
Belki kimyasal salgılarına kanıp aklı başından gitti. Bunları öğrenmek istiyoruz işte, örnek olsun diye.

Kimin ne olacağının garantisi mi var. Şu an mutluyuz ama bir bakarsın iki sene sonra,iki hafta sonra evlikte işler ters yüz olmuş Allah korusun. İnsanız hata yaparız. Bile bile hata yapmamak adına, büyükleri dinlemek lazım, okuyup araştırma yapmak lazım.

Tecrübesizlik işte. İnanır mısın ikimizde o zaman çoook büyük bir yaştaydık bide.. şimdiki gnçler herşeyi çok çabuk yaşayıp bitiriyor.

aslında şöyle bişey cnm yani evlendikten sonra değişiyolar demeyelim de

birlikte aynı evde yaşamaya başladıktan sonra ilişkiler daha doğal duru oluyor

ee bu da bizim ülkemizde genellikle evlendikten sonra mümkün olduğu için

EVLENDİKTEN SONRA DEĞİŞTİ diye tanımlanıyor

yani evlenmeden önce sevgiliye duyulan özlem daha yoğun ve bunun akabinde de görüşme süresi

birkaç saatle kısıtlı olduğu için çiftler bu zamanı en iyi şekilde değerlendiriyorlar

etrafına şöyle bi bakarsan hergün görüşen sevgililerin haftada yada 15 te bir görüşen çiftlere göre

tartışma oranları daha fazladır

kaldı ki evlilikte gündüz çalıştığını göz önüne alırsak

her sabah,akşam ve gece aynı evi aynı hayatı yaşıyorsun bu sefer özlem yine oluyo ama doğallık daha ön plana çıkıyo

hem evliliğin verdiği sorumluluk,geçim,çocuk fln derken çiftler de çok yıpranıyo

evliliğin ilk yıllarında tartışmalar daha fazla oluyor sebebi ise farklı görüşte olan iki insanın aynı evi paylaşmaları

ve bu paylaşımda da kendi fikirlerinin ön planda olmasını istemesi

ama zamanla birbirini her halinle kabullenip idare ederek yaşamayı öğreniyorsun

aydınlatıcı olabilmişimdir umarım

Tecrübesizlik işte. İnanır mısın ikimizde o zaman çoook büyük bir yaştaydık bide.. şimdiki gnçler herşeyi çok çabuk yaşayıp bitiriyor.

ciddi mi =)
evet haklsınız yaşayıp bitirenlerde çok malesef.....
ama tadında bırakırsanız herşeyi yaşanılacak şeyler bitmek bilmez
ama yani şuda var "bitmesin" diye, öpüşmeden aldık adamı ama nasıl anlayacağız ki bir adamın iyi öpüşüp öpüşemediğini, hadi aldık ama beğenmedik öpüşmesini, sonra boşayamayız da değil mi?sonra ömür boyu idare et dur öpüşemyen biriyle veya öğretmeye çalış diyeceğim ama rolleri değiştirmeyi de sevmem ki
en iyisi "azıcık ucundan" tadına bakmak bence

Son düzenleme:

kız alemsin valla msjların hepsini okudm sana aynen katılıyom

zeki bir kadın olduğumu düşünüyorum ama tecrübe çok önemli insan evliliğin içine geçince kriterler kafasında daha iyi oluşuyor ama artık evlenmiş olduğun için iş işten geçmiş oluyorbir de ben kısmete çok inanırım bazen herşey o kadar anlaşılmaz bir biçimde gelişiyor ki bir bakmışsın evlenmişsin.diğer bir boyutta şu ideal olarak gördüğün kocan seni yıllar sonra aldatabiliyorbütün bunlar alın yazısı ne desek boş sanki

bence cok dgoru bı soz.. ve ben cok ama cok zekı bır bayanım.. bunu sevgılı nıkahlımda dıyor hohohoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…