Gerçek Zeka eşini seçerken belli olurmuş!!

Aşk başlayınca zeka falan kalmıyor ki kafada mantık kayboluyor.
O yüzden eş seçerken zaten zekayı kullanamıyoruz.
Zekamız evlendikten 2 3 yıl sonra geri geliyor o zaman anlaşılıyor doğru seçimmi yanlış seçimmi.

anladim cnm tesekkür ederim

tabiki kuzum cok yardimci oldunnn

aşık olduğunda onu nasıl görmek istiyorsan öyle görüyorsun, kusurları bile sevimli geliyor

kısa sürede evlenip toz pembe gözlükleri çıkardığınızda artık anlaşmazlıklar ortaya çıkıyor.

eğer uzun süreli bir ilişkiniz varsa ve sevgilinizin hoşunuza gitmeyen huyları varsa evlilik kararı almayın derim.

Buradaki zekadan kasıt bence, körü körüne aşık olup pembe gözlükler arkasına saklanmayıp mantıklı hareket etmektir.

Bile bile kendini ateşe atmak kendini sevmemekten, kendine değer vermemekten ileri gelir.
Zeki olmanın eş seçimiyle ilgisi olduğunu düşünmüyorum.

öyle diyorsunuzda hangi erkek mükemmel dört dörtlük ki? eger abartili huylari varsa ozaman evlilik kararini düsünmek lazim tabi.

Evet, çok doğru. Önceden hiç evlenemeycek miş gibi gelirken 2 ay içinde evlendim. Kısmet olunca, sanki kararlar senin dışında veriliyor, sen uzaktan olaylara bakıyor gibi oluyorsun. Bebebğimi kucağıma aldığımda bu benim şimdi , evlendiğim dede allah allah bu ev benim yani demiştim. Tabi insan sonra alışıyor. İdeal eş istiyoruz da bakalım biz ideal eş miyiz?

Jeton geç düşüyor diyorsun yanii. Çook büyük bir yıkım yada ayrılık konuşmasında acaba olur herhalde!. Doğru mu seçtim, doğru mu yaptım diye. Örneğin kadın bebek istiyor erkek istemiyorsa, kadın hemen beni sevmiyor mu diye düşünür.

bu durumda ben bi gerizekalıyım....
itiraz istemem öyleyim...

Estağfirullah canım. Sadece senin kocişinin bayağı bir yontulmaya ihtiyacı vardır. Kadınlar bunun için her yolu ve suyu dener. Ben de yeni yeni öğreniyorum. Benimkinin biraz yontulmaya ihtiyacı olduğu zamanlar oluyor. Kimileri isteklerini temennnlerini dövüşle kavgayla(adam anlamıyor ne yapsın), kimileri cinsellik, bakım, çok meşgulmüş çok talibi varmış gibi yaparak, kimileri de çok tatlı dille, huyuna suyuna giderek, kandırarak yapıyor yontma işlemini.

Son düzenleme:

Buradaki kasıt mantıklı hareket etmek tabiki. Zekası geniş insanlar mantığını ve aklını daha çok kullanmaz mı? Körü körüne duygusal hareket etmez bence. Aslında tüm dişiler mantığını, zekasınıda kullanır. Bazıları duygularına daha çok yenilir bence.
İlerde ne olacağını kestiremeyiz, gaybı bilemeyiz. Ama aile, arkadaş karşı çıkarken yok ben aşığım, yok O kesin bana göre diyorsa daha çok duygusal davranıyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…