Gerçekle yüzleştim

Ben senin niyetini anlamadığım için sordum zaten. Delil olmadığını söyledim ama boşanmayı istemek için adamdan evet yaptım ettim diye imzalı kağıt mı almayı bekliyorsun?

Belli ki boşanmayacaksın. Ee burda insanlar seni pışpışlasın diye mi bekliyorsun?

İlk defa da yapmıyor. Hatta sen olduğunu anladığında eli ayağına dolaşmak yerine tutup seni engelleyecek kadar seni tınlamayan bir adamdan bahsediyorsun!

İstemişsin ki eşin oltaya gelmesin reddetsin ama üzgünüm gercek bu olmuş!

Evet aynen öyle, şuan sadece anlaşmalı boşanmak için konuşmam gerekiyor onunla, biraz güç topluyorum

ne işler çeviriyor eşiniz böyle!! mesleği bu mu ? yoksa hobi olarak falanmı ikinci el esya alımı satımı yapıyor.
kaç yıllık evlisiniz

ne işler çeviriyor eşiniz böyle!! mesleği bu mu ? yoksa hobi olarak falanmı ikinci el esya alımı satımı yapıyor.
kaç yıllık evlisiniz
Mesleği bu değil, herşey başka bir eve taşınırken fazlalık eşyalarımızı satmaya karar vermemizle başladı, sonra bir türlü hesabi kapatmadı,kapatıp yerine yenisini açtı, kendi kıyafetlerini saatlerini ayakkabılarını satıp ikinci el eşyalar almaya başladı

hımm anladım peki durumdan rhatsız oldugunuzu falan söyledi mi veya şifresini isteyin bende eşya satmak istiyorum falan diyin bir kaç eşyam var deyin baakalım verecekmi

hımm anladım peki durumdan rhatsız oldugunuzu falan söyledi mi veya şifresini isteyin bende eşya satmak istiyorum falan diyin bir kaç eşyam var deyin baakalım verecekmi
Şifre istemedim , telefonuna bakmama bile izin vermiyor, sürekli eli telefonda ben bakınca rahatsız oluyor, zaten sürekli hesabını kapatıp yeni hesap açıyor, 15 hesap açmıştır şimdiye kadar

Bir bayanın öncelikle kocaman yüreği sonra da gururu olmalı yok bağırıyor muş yok bilmem ne aç davanı boşan kaldırma bunları gururun olsun evladın da yok başka hayırlı kıymetler çıkar karşına seni düşünmeyen birini sen hiç düşünme

Arkadaşlarıyla geyik yapmalarına takılma , benim eşim 4 aydır tuhaf davranmaya başlamıştı , eskiyi düşününce eski Twitter hesaplarindada konuştuğu kız olmuştu ama bu derece iğrenç değil

arkadaşlarınınki geyik diil düpe düz karı kız muhabbeti rus kadın videoları bel altı muhabbetler. velhasılı her erkeğin içinde bi sapık var. bişey yapmayanında en azından dilinde mutlaka var. s

Eğilim falan hikaye miymiş yoksa erkek gibi mi hesap açtın

Tüm mesajları okudum da eğilimle ilgisi yokmuş dudak koruyucu konusunda öyle düşünmüştüm ben nedense
Meğer o dudak izi sevişmeden mi kalmaymış iğrenç ötesi Allah yolunu açık etsin çok mutlu olursun inşallah boşandıktan sonra

O inkar etsin sen biliyorsun ya. Vur yüzüne ne kadar inkar etsede kadınların kendilerinden daha zeki olduklarını bilmiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…