Gerçekle yüzleştim

Bende onu düşündum kaç gündür ürün arıyorum aynı sitede , hala koymamış başka
fazla konuşmadan ve evet o bunu da yüzüne vıuracagım demeden sadece boşansan nasıl olur ?
neyi didikliyorsun ki ? anlamışsın o oldugunu... boşanmalısın.

Öyle olmayacak, sen kimlerle mesajlasiyorsun diye beni ahlaksızlık la itham edecek, ispat et diyecek, hakliyken haksız olacağım, eşimi iyi taniyorum
Sen eşinin ne düşündüğüne ve ne diyeceğine,altından girip üstünden çıkacağına emin olmayı birak...kendi doğruların için savaş.burda onun ne dediği kendini nasıl savunacağı seni ne ilgilendirir ki.sen konuştum ve kararını ver....yatakta bassan inkar edecek eee sonuç ne değişecek mi senin için.. ..?

ne demek yüzüne vuramıyorum. vurmak istemiyorum desene şuna.

Plan güzel de, polis niye geliyor onu anlamadım ben

Plan güzel de, polis niye geliyor onu anlamadım ben

Terörle mücadele gelmicek canım :) Ahlak polisi gelecek.

1-çift boyutlu rezil olmaları için
2- Tutanak tutulması için ( mahkemede en sağlam delil )
3- Eşinin muhtesem surat ifadesini görmek için
4- Hem karısına hem polislere ayrı yalvarmasını görmek için.

Ahlak polisi Niye gelsin? Zina suç değil ki, yalnızca boşanma sebebi. Konu sahibi Türkiye'de yaşamıyor mu?

Demek istediğim zina polis marifetiyle ispatlanmaz, boşanma davasını zina sebebiyle açacaksa fotoğraf gibi yasal delilleri kendi elde edecek. Polisin işi değil bu. Adam kadın pazarliyorsa gelir polis. Karısını aldatıyor diye değil.

of pof. tamam canım. tamam tatlım. Zina suç da değil. Adamla aldattıgı kişiyi aynı yatakta yakalaması da suç değil.

Boşanın açıklama bile yapmayın böyle adamlara.

Öyle olmayacak, sen kimlerle mesajlasiyorsun diye beni ahlaksızlık la itham edecek, ispat et diyecek, hakliyken haksız olacağım, eşimi iyi taniyorum
Bence daha sıkı bir plan lazım size. Bir ev ayarlayın. Ya da otele ikna edin. Evliyim evimde olmaz deyin. Otele ikna etmek için elinizden geleni yapın. Ben olsam bir arkadaşıma durumu anlatıp yarım saatliğine evi bana bırakmasını, hatta uzaktan izlemesini ve apartmana girerken fotograflarını çekmesini isterdim. Eve gelince de siz bir fotograf çekersiniz. Her şey ispatlı olursa üste çıkamaz. Bu yardımı herkes yapmaz evini vermez. Ama bu fedakarlığı yapabilecek bir arkadaşınız varsa güzel olurdu.

of pof. tamam canım. tamam tatlım. Zina suç da değil. Adamla aldattıgı kişiyi aynı yatakta yakalaması da suç değil.
E değil yani, ben demiyorum ki T.C. hükümeti diyor benim suçum yok valla :) Ben zina yapmak iyi bir şey de demiyorum, evli çiftler arasında sadakat elbette olmalı ama medeni hukukta bu böyle yani.

Zina suç değil, sıfır hukuk bilgisiyle yanlış yönlendirmeyin insanları.
Gelişme var mı eşinle ilgili? Yalan makinesi gibi adam ne atacak acaba psikolog yanında.

Zina suç değil, sıfır hukuk bilgisiyle yanlış yönlendirmeyin insanları.
Gelişme var mı eşinle ilgili? Yalan makinesi gibi adam ne atacak acaba psikolog yanında.

Arkadaş rahatsız mısın? cumartesiyi evde geçirip beni mi seçtin eğlence olarak?
Sıfır hukuk bilgime (!) laf sokacagına okudugunu anla bi!!
EŞİN BİLMEM KAÇ YIL YATAR BİLMEM ŞU CEZAYI ALIR mı yazdım ben de yanlıs yonlendırıyormuşum.
Sayıyla mı veriyorlar yarabbim ya!.
işine bak yazma ya. Stres atmaya, yeni bir şeyler öğrenme adına giriyorum foruma sizin gibiler yüzünden gerilip çıkıyoruz ya. Ha bide laf söyleriz hemmen şikayet edersiniz olan gene bize olur. Kaşınan karşı taraf olur ama kaşıyan banlanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…