Gerçekle yüzleştim

ah keske bi arkadasınızla anlasıp arkadasınız evine cagırsaydınız. Sonra da ya kapıyı siz açsaydınız ya sonradan gelseydiniz. Hatta polisle beraber. Gör bakalım o zaman sizi engelliyor mu, peşinizden mi koşuyor suçlamayı çekmeniz için. Terbiyesiiz azgın tekeler!!!

Ne oluyor bu erkeklere bak yine sinirlendim kendi konum geldi aklıma a allah ıslah etsin bu adamları. Gül gibi karıları var dışarda ne arıyorlar bilmem

farkeder mi şu saatten sonra
siz biliyosunuz ne olup bittiğini
açın boşanma davasını

Allah aşkına yazıştıklarınız belli neyini inkar edecek benim olduğumu anladı diyorsunuz nasıl hiçbirşey olmamış gibi davranıyor peki, paylaşımınız hakkında da bir şey demedi mi bunu niye yazdın diye? inkar etse de siz biliyorsunuz yetmez mi ayrılmak için artık.

Madem yüzüne vuramayacaksınız cesaretiniz yok düzeninizi bozmaktan korkuyorsunuz bu işlere de kalkışmayın bir zahmet eee yaptı etti ne olduu pekii yanına kaldı yine ve sonra yine yapacak. Adam konuştuğu kişinin sen olduğunu bilmeden evine gitmek istiyor birliktelik için, seviyesiz muhabbetler yapıyor ve siz bunu bilerek hiçbirşey olmamış gibi güllük gülistanlık devam ediyorsunuz eee biz ne yapalım mutluluklar dileyelim mii.

Konularini takip ediyorum bastan beri. Ben kadinliga karsi egilimi var diye dusunmustum acikcasi ama aldatma cikti. Bence aldatma ve psikolojik bozukluk var. Bosan derim ben. Ne yapmayi dusunuyosun?

2. El bir kadin montu almis demistin , demekki bunlari hep kadinlarla iletisim kurmak icin yapmis. Konusabilmek icin onlarin sattigi seyleri almis.

Eski konularınıza baktım. Eşiniz zaten sizden ayrılmak istemiş. Hala neyin peşindesiniz anlamadım?

arkadaşlarınınki geyik diil düpe düz karı kız muhabbeti rus kadın videoları bel altı muhabbetler. velhasılı her erkeğin içinde bi sapık var. bişey yapmayanında en azından dilinde mutlaka var. s
Erkekler niye böyleler bilemiyorum, hormonların ve fıtratın dışında bence kendilerini bu yollara itiyorlar bu muhabbetlerle

Amin teşekkür ederim, aynen iğrenç otesi

Aynı şeyi düşündüm de yardımcı olabilecek kimsem yoktu

Devam etmiyorum, şuan ayriyiz zaten

Konularini takip ediyorum bastan beri. Ben kadinliga karsi egilimi var diye dusunmustum acikcasi ama aldatma cikti. Bence aldatma ve psikolojik bozukluk var. Bosan derim ben. Ne yapmayi dusunuyosun?
Bende baya kadinliga eğilim diye düşünmeye başlamıştım, kendine sanal alemde bir dünya kurmuş, artık onunla aynı evi paylaşamam , yazdığı igrenclikler beynimden cikmiyor

Ben değilim diyecek, alttan girer üstten çıkar haklı yapar kendini her olayda, gözümün içine bakıp yalan yere yemin etmiş biri soğukkanlılıkla
Yani ilgincsiniz. Ornek verdiginiz sahte hesap yapan arkadasin her adimi planliydi sizinkisi ise fiyasko olmus. Neden aldatan erkeklerin Allah belasini versin diyorsunuz neden huylandiriyorsunuz adami. Ayrica sizin evinizde bulusma isteyince bir ev ayalarsaniz o adresi verseydiniz de gelince yerin dibine soksaydiniz neden israrla yok dediniz. Olmamış

Hesabı hep yaptığı gibi kapatmaya başladı resimlerini silmeye başladı bende kapatmadan anlasın diye o son mesajı attım, yoksa direk kapatacaktır, bu msjida atamayacaktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…