Gerçekten anlamıyorum 😞

Fotograflar cekilip attigina göre geziyor yani, gezmeye gitti galiba. 8 aylik evlilikte senden ayri gezmeye keyfi yurt disina falan gitmesi zaten adamin senle alakasi bile olmadigini gostermiyor mu
Evet Normalde de evde bulunmaz pek kendisii öyle sanki yemeği yapılsın ütüsü yapılsın diye evlenmiş

bence sizinki normal ama şimdi oradayken tartışmayın geldiğinde güzel bir dille kırıldığınızı belirtin bence

Çok üzgünüm bunu duymak canınızı yakabilir ama maalesef sevmemiş sizi... Seven erkek böyle davranmaz, nişanlıyken de tartışmalarınız olmuş keşke ayrilsaydiniz, çocuk yapmayın kesinlikle
Nişanlıken ayrılmak aileme ters bir durumdu annemle konuştuğumda düzeleceğini söylemişti evet bende sevmediğini düşünüyorum kesinlikle çocuk düşünmüyorum bu saatten sonra

18 yasinda gorucu usulu mu evlendin? Cidden mi? Bi de cocuk mu yapmaya calisiyorsun? Bu adam seni neden sevsin ki sen bu kadar köle olmaya hazirken
Pardon görücü usulü evlenmek kölelik mi ? 18 yaşında evlenmek mi kölelik yoksa? acaba 18 yaşında elindd 10 tane erkekle oynayan onla bunla gezen kızlara da şu şekilde muamele yapıyor musunuz zorla evlendirilmedim arkadaşım kendi isteğimle anne olmak istemek mi kölelik ne zamandan beri bu şekilde oldu ?

Evlenmeyince orda burda gezip "ahlaksizlik" yapacak kadar kendine hakim olamayacak kadar iradesiz miydin? 23-25 yasina kadar namuslu kalmayi beceremeyecek oldugunu düşünmen senin sorunun. Şu yasadigin hayati kendine layik görüyorsan kimsenin sana faydasi dokunamaaz zaten. Kocan yurt disi tatili yapiyor, seninle alay eder gibi "al hasretimden ölmüşsündür seni zavalli" der gibi fotograf atiyor, sen evde oturmuş kasıgımın sol tarafi batiyor, belimin şurası ağrıyor acaba hamile miyim diye konu açıyorsun. Kölelik dedim ama daha beter bu

En büyük hatayı yapmışsın tanımadan etmeden evlenmekle
Adam böyle maalesef düzelmez
Ya çekecek ya da yol vereceksin

Nişanlıken ayrılmak aileme ters bir durumdu annemle konuştuğumda düzeleceğini söylemişti evet bende sevmediğini düşünüyorum kesinlikle çocuk düşünmüyorum bu saatten sonra
Nisan neden yapılır, iki insanın anlaşıp anlaşamayacaklarini gözlemleyip olmuyorsa ayrilabilmesi için yapılır yoksa insanlar direkt evlensin nisana ne gerek var, canım benim hayat senin hayatın kimse için yaşama bu hayatı

En başta konuşma üslübunuza dikkat edin hanımefendi evlilik yaşımı çocuk yapma isteğimi sorgulayacak mevkide değilsiniz haddinizi aşmayın benim hayatım benim seçimlerim ahlakımı sorgulayacak ahlakta değilsin biraz edepli olmayı öğren öncelikle sonra insanların hayatına çirkin yorum yapmaya devam edersin

Adamı hiç tanımadan evlenmişsin. Adam da sırf bir karım olsun diye evlenmiş eksik parça tamam ego tatmini tamam keyfime bakarım modunda. Gerçekten evlenmek zorunda mıydın? Böyle evliliktense hiç olmaması daha iyi değil miydi? Bi kaç kere gördüğün adamla evlenmek niye?

Sanırım haklısınız ama her hayat her yaşantı dediğiniz kalıba uygun olamıyor maalesef

18 yaş, 8 aylık evlilik. Niye ki?
18 yaşında koşa koşa evlenmek niye? 18 yaş çocukluk daha, çocuk aklınızla seçtiğiniz eş işte.
Keşke yaşıtlarınız gibi yaşamayı seçseydiniz. En büyük derdiniz makyaj, saç, kombin ve dersler olsaydı.
Çok mu şarttı yani şimdi koca derdi çekmek?
30 yaşındayım ve 18 yaşındaki halimi düşünüyorum da... O zamanki benle şimdiki ben çok farklı. Şimdi büyük büyük yok anne olacak olgunluktayım, yok evlenecek olgunluktayım demeleriniz havadan başka bir şey değil.
Ne diyeyim, olan olmuş. Boşanmayacaksanız tahammül edip oturacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…