Gerçekten anlamıyorum 😞

İş sebepli gitti birkaç günlüğüne abisi ve babasıyla birlikte

Peki napmalıyım
Eşiniz eve dönünce, sakin bir şekilde ilişkinizle ilgili konuşmak istediğinizi söyleyin ama sakinliginizi mutlaka koruyun ayrıca kararli olduğunuzu da gösterin,bu şekildeki davranışlarının bir evlilik için normal olmadığını böyle devam ederse ayrılmayı düşündüğünuzu söyleyin... Yalnız ailenizden dolayı ayrilamayacaksaniz bunubhic gündeme getirmeyin.

Gezmek için gitmedi iş sebebiyle gitti marifet olarak görmüyorum kahır çekmeyi tabiki marifet olarak görsem bir derdim var diye konu başlığı açıp üzüntümü dile getirmezdim

Evet karşıma alıp konuşacağım. olgun yorumlarınız için teşekkür ediyorum alttaki yorumları görüyorsunuzdur sizin gibi olgun hassas düşünen insan sayısı çok az kendi derdimi unutup bunlara üzüldüm :)

Gezmek için gitmedi iş sebebiyle gitti marifet olarak görmüyorum kahır çekmeyi tabiki marifet olarak görsem bir derdim var diye konu başlığı açıp üzüntümü dile getirmezdim
Hayır bunu marifet olarak gördüğünü söylemek istemedim. Vardır çevremizde ben X'in nelerini çektim ama gıkım çıkmadı kadınlık böyledir kan kusup kızılcık şerbeti içtim demektir diyen kadınlık başlığı altına her kahrı çekmeyi marifet sayanlar. Tavsiye olarak örnek alma, tavrını koy karşına al konuş ayrıca ona muhtaç olmadığını onsuz da bir hayatın olduğunu, ailenin arkadaşlarının sosyal hayatının yani sana koca dışında değer veren seven insanlar olduğunu göster. Böyle görmezden gelinmeyi hak etmiyorsun

En başta konuşma üslübunuza dikkat edin hanımefendi evlilik yaşımı çocuk yapma isteğimi sorgulayacak mevkide değilsiniz haddinizi aşmayın benim hayatım benim seçimlerim ahlakımı sorgulayacak ahlakta değilsin biraz edepli olmayı öğren öncelikle sonra insanların hayatına çirkin yorum yapmaya devam edersin

Belli ki esiniz kaciyor siz kovaliyorsunuz. Kendinizi geri cekin biraz. Adam sizin onu ozlediginden o kadar emin ki lutfedip resmini bagislamis size. Aramayin,sormayin,merak etmeyin. Ozlediginizi belli etmeyin. Kendinizle ilgilenin. Bakin ibre nasil tersine donuyor.

Ben seni bu ilişki de pasif gördüm. Yani en azından fotoğraf attığın da nereye kaçıyorsun hayırdır vs gibi bu söylediğini ona aciklattirmaliydin. Daha çok gençsin pasif kalma kendine değer ver. Fotoğraflara güzel çıkmışsın vs. Gibi yorum yaptım tepki vermedi demişsiniz sanki onun gözüne girmek ister gibi bisey sezdim. Böyle odun bir adama bide kendini bulunmaz hint kumaşı zannettirme. Acik bir şekilde döndüğünde konuş Böyle devam ederse boşanalim imasinda da bulun. Ne yaparsam ilgi de gosternesem değer de vermesem bu kız gitmez imajı cizme kesinlikle. Devam ederse bu şekilde bosan zaten bunu yapmaya kendini ikna et öyle konuş. Hayatınınin baharindasin aklın başına geldiğinde geçen yıllara pişman olursun

İnsanlar maalesef empati yapamıyorlar, her hayatı kendi hayatlari gibi sanıyorlar, takılmayın siz ben içinde bulunduğunuz koşulları anladım, gönül ister ki kabugunuzu kirabilesiniz, imkanınız varsa üniversite okuyun diycem ama bilemiyorum. Eşinizle evliliğiniz devam edeceğe benzemiyor o yüzden kendinizi tek başına kalabilecek şekilde geliştirmeniz şart.bu gerek üniversite okuyarak gerek bir kursa gidip bir konuda eğitim alarak olabilir, ama mutlaka olmalı. Siz ayrilmasaniz bile bu adam bı gün sizi birakabilir üzgünüm sevmiyor çünkü. Ayrilmasaniz da ömür boyu mutsuz bir evlilik içinde olacaksınız gibi görünüyor

Evet bu konuda haklısınız kadın çekmek zorunda alttan almak zorunda eşi sevmese de sevdirmek zorunda gibi algı çok fazla war öyle algıda bir insan değilim sadece bazı erkeklerin Böyle süslü cümleler kuramadığını ilgisini belli ettiremediğini de düşünüyorum.

Evet ilişkide ben daha pasif kalıyorum huyum dolayısıyla normal hayattada sakin kendi halimde bir insanım dediğiniz gibi geldiği zaman karşıma alıp konuşacağım öncelikle niye böyle yaptığını sonrasında böyle yapmaya devam etmemesini uygun imalı bir dille anlatacağım ondan sonrası bakıcam artık çekilmez hale geldiğinde gerekeni yapacağım

Evet kölelik.
Ve evet 18 yas onla bunla gezecek yas. Yanlis evlilik yapip sapa oturacak yas mi?

Universite tercihi yapacak, kahve icip sabaha kadar vize final calisacak, sonra guzel notlarini birasini alip arkadaslariyla giyinip suslenip konserde kutlayacak yas, tatilde anasiyla babasiyla opuse sarila bir araya gelip annesinin yaptigi dolmalara gomulecek yas, oturup kaynanam gelicek diye kaynanasina dolma yapacak yas degil.
Koca kahri cekecek degil, flörtleri olacak iliskileri erkekleri taniyacak, taniyip begenmedigine derhal yolu gösterecek yas.

Yurt disinda gezen keyif catan kocasindan gelecek kici kirik mesaj icin surunecek degil, kendi yurt disina cikacak, ögrenecek, eglenecek, vizyon gelistirecek yas.

Sen yasina, gencligine yazik etmissin ve savunulacak hicbir tarafi yok bunun.

Senin hayatin senin secimlerinse aglanma, otur secimlerini yasa o zaman.

Sana şöyle diyim üniversite çok yakın bir arkadaşımın sevgilisi söze gelince öyle güzel cümleler kurardı ki şöyle aşığım böyle ölüyorum. Sensiz bittim. Kızı darp etmişti bir kavgada o adam. Söz önemli ama dediğin gibi biriyse eşin o zaman seni her fırsatta arar nasılsın der. Net yani süslü cümle kurmadan. Nebliyim bişeye ihtiyacın var mı der, evdeyken de bakışından, sana ev içinde ettiği yardımlardan anlarsın dersin ya bu adam sevgi belli etmeyi bilmiyor ama beni düşünüyor baksana merak ediyor arıyor, bak evi süpürmeme yardım ediyor bana yüklenmiyor her işte veya bi jest yapar elinde bi hediyeyle gelir felan. Eğer kocanda bunlar da yoksa adam değişmez canım üzgünüm

Kesinlikle öyle herkesin yaşam şartı yaşam hikayesi çok farklı beni anladığınızı içten hissediyorum okuluma açık öğretimden devam ediyorum,o yönden güvencem war şu an biraz bekliyorum geldiğinde hatasını fark edecek diye umuyorum karşıma alıp konuşacağım bir yol belirleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…