İş sebepli gitti birkaç günlüğüne abisi ve babasıyla birlikteEşiniz kiminle gitti yurtdışı tatiline? Onu orada bekleyen ya da beraber gittiği biri olması ihtimali yüksek.
Yoksa sizi bırakıp neden tek başına gitsin, daha 9 aylık evlisiniz. İnsan esiyle gezmek, vakit geçirmek ister.
Sizi düşünüp, özlemeyeceği gidişinde belli üzgünüm.
Siz Müslüman mısınız yaAyy çocuk parkı gibi oldu. Birazdan taaam mı deyip kapı falan da çarparsınız. Hadi size mutluluklar.
Teşekkür ederimDoğrudur, içinde bulunduğunuz koşullar hayatıniza kendinizin yön vermesine engeldir, bu konuda bişey diyemem, üzüldüm sizin adınıza ..
Eşiniz eve dönünce, sakin bir şekilde ilişkinizle ilgili konuşmak istediğinizi söyleyin ama sakinliginizi mutlaka koruyun ayrıca kararli olduğunuzu da gösterin,bu şekildeki davranışlarının bir evlilik için normal olmadığını böyle devam ederse ayrılmayı düşündüğünuzu söyleyin... Yalnız ailenizden dolayı ayrilamayacaksaniz bunubhic gündeme getirmeyin.Peki napmalıyım
Gezmek için gitmedi iş sebebiyle gitti marifet olarak görmüyorum kahır çekmeyi tabiki marifet olarak görsem bir derdim var diye konu başlığı açıp üzüntümü dile getirmezdimAnnem biz sana nasıl yorum yapalım ki sen adamı tanımadan evlenmişsin. E adamın karakteri bu demek ki sırf evlenmek için evlenmiş bu adam düzelmez. Üniversite okudun mu? Eğer okumadıysan maddi olarak da bu adama bağlıysan adam seni değersiz görüyor cepte nasıl olsa bana muhtaç 3 görüşmede bastım nikahı mantığında bence. Bi de ben anlamadım benim kocam bensiz yurt dışına gezmeye gidicek vallahi kıyamet kopar. Sen koca evinde oturup kahır çekmeyi marifet olarak görme tavrını koy özlemiyor mu? Özleme ya adamı, yüz verme kendini kolay lokma gösterme sana vereceğim tavsiye ancak bu olur. Evlenir evlenmez çocuk da yaparsan geçmiş olsun nanay efendim
Ee mecbur. Robot değiller ya tabii ki de eşler birbirinin gönlünü hoş tutmak zorunda.
Evet karşıma alıp konuşacağım. olgun yorumlarınız için teşekkür ediyorum alttaki yorumları görüyorsunuzdur sizin gibi olgun hassas düşünen insan sayısı çok az kendi derdimi unutup bunlara üzüldüm :)Eşiniz eve dönünce, sakin bir şekilde ilişkinizle ilgili konuşmak istediğinizi söyleyin ama sakinliginizi mutlaka koruyun ayrıca kararli olduğunuzu da gösterin,bu şekildeki davranışlarının bir evlilik için normal olmadığını böyle devam ederse ayrılmayı düşündüğünuzu söyleyin... Yalnız ailenizden dolayı ayrilamayacaksaniz bunubhic gündeme getirmeyin.
Bende görünce bir şok oldum mecbur mu diye"Mecbur mu" yorumunu yapan üye sanırım konu sahibinin kocası, sizin de dediğiniz gibi mecbur tabi, iş arkadasi değil, hayat arkadaşı sonuçta tabi ki mecbur
Hayır bunu marifet olarak gördüğünü söylemek istemedim. Vardır çevremizde ben X'in nelerini çektim ama gıkım çıkmadı kadınlık böyledir kan kusup kızılcık şerbeti içtim demektir diyen kadınlık başlığı altına her kahrı çekmeyi marifet sayanlar. Tavsiye olarak örnek alma, tavrını koy karşına al konuş ayrıca ona muhtaç olmadığını onsuz da bir hayatın olduğunu, ailenin arkadaşlarının sosyal hayatının yani sana koca dışında değer veren seven insanlar olduğunu göster. Böyle görmezden gelinmeyi hak etmiyorsunGezmek için gitmedi iş sebebiyle gitti marifet olarak görmüyorum kahır çekmeyi tabiki marifet olarak görsem bir derdim var diye konu başlığı açıp üzüntümü dile getirmezdim
Vazgeçtim zatenkesinlikle cocuk yapmayin. bir-iki yila bosanirsiniz
Evet öyle yapacağımbence sizinki normal ama şimdi oradayken tartışmayın geldiğinde güzel bir dille kırıldığınızı belirtin bence
bence sizinki normal ama şimdi oradayken tartışmayın geldiğinde güzel bir dille kırıldığınızı belirtin bence
En başta konuşma üslübunuza dikkat edin hanımefendi evlilik yaşımı çocuk yapma isteğimi sorgulayacak mevkide değilsiniz haddinizi aşmayın benim hayatım benim seçimlerim ahlakımı sorgulayacak ahlakta değilsin biraz edepli olmayı öğren öncelikle sonra insanların hayatına çirkin yorum yapmaya devam edersinEvlenmeyince orda burda gezip "ahlaksizlik" yapacak kadar kendine hakim olamayacak kadar iradesiz miydin? 23-25 yasina kadar namuslu kalmayi beceremeyecek oldugunu düşünmen senin sorunun. Şu yasadigin hayati kendine layik görüyorsan kimsenin sana faydasi dokunamaaz zaten. Kocan yurt disi tatili yapiyor, seninle alay eder gibi "al hasretimden ölmüşsündür seni zavalli" der gibi fotograf atiyor, sen evde oturmuş kasıgımın sol tarafi batiyor, belimin şurası ağrıyor acaba hamile miyim diye konu açıyorsun. Kölelik dedim ama daha beter bu
Belli ki esiniz kaciyor siz kovaliyorsunuz. Kendinizi geri cekin biraz. Adam sizin onu ozlediginden o kadar emin ki lutfedip resmini bagislamis size. Aramayin,sormayin,merak etmeyin. Ozlediginizi belli etmeyin. Kendinizle ilgilenin. Bakin ibre nasil tersine donuyor.Arkadaşlar meraba 8 aylık evliyim eşimle pek güzel anlaştığımız söylenemez kendisi çok egoist özgüvenli inatçı bir kişiliğe sahip hep alttan alan ortamı yumuşatan benim eşim şu an 3 günlüğüne yurt dışına çıktı ilk defa BÖyle birşey oldu benim beklentim beni özlemesydi adamın ağzından ne bir özledim ne bir canım tatlım aşkım kelimesi çıktı fotoğraflarını attı bana hepsine güzel güzel şeyler yazdım hiç oralı olmadı en azından yazdıklarıma bir kalp bir öpücük birşey bekledim asla yapmadı hadi ben kaçar falan dedi işte ben sen özlemişsindir diye attım yoksa atmazdım vs dedi hadi görüşürüz dedi sizce normal mi ben mi fazla ilgi bekliyorum?
İnsanlar maalesef empati yapamıyorlar, her hayatı kendi hayatlari gibi sanıyorlar, takılmayın sizEvet karşıma alıp konuşacağım. olgun yorumlarınız için teşekkür ediyorum alttaki yorumları görüyorsunuzdur sizin gibi olgun hassas düşünen insan sayısı çok az kendi derdimi unutup bunlara üzüldüm :)
Evet bu konuda haklısınız kadın çekmek zorunda alttan almak zorunda eşi sevmese de sevdirmek zorunda gibi algı çok fazla war öyle algıda bir insan değilim sadece bazı erkeklerin Böyle süslü cümleler kuramadığını ilgisini belli ettiremediğini de düşünüyorum.Hayır bunu marifet olarak gördüğünü söylemek istemedim. Vardır çevremizde ben X'in nelerini çektim ama gıkım çıkmadı kadınlık böyledir kan kusup kızılcık şerbeti içtim demektir diyen kadınlık başlığı altına her kahrı çekmeyi marifet sayanlar. Tavsiye olarak örnek alma, tavrını koy karşına al konuş ayrıca ona muhtaç olmadığını onsuz da bir hayatın olduğunu, ailenin arkadaşlarının sosyal hayatının yani sana koca dışında değer veren seven insanlar olduğunu göster. Böyle görmezden gelinmeyi hak etmiyorsun
Evet ilişkide ben daha pasif kalıyorum huyum dolayısıyla normal hayattada sakin kendi halimde bir insanım dediğiniz gibi geldiği zaman karşıma alıp konuşacağım öncelikle niye böyle yaptığını sonrasında böyle yapmaya devam etmemesini uygun imalı bir dille anlatacağım ondan sonrası bakıcam artık çekilmez hale geldiğinde gerekeni yapacağımBen seni bu ilişki de pasif gördüm. Yani en azından fotoğraf attığın da nereye kaçıyorsun hayırdır vs gibi bu söylediğini ona aciklattirmaliydin. Daha çok gençsin pasif kalma kendine değer ver. Fotoğraflara güzel çıkmışsın vs. Gibi yorum yaptım tepki vermedi demişsiniz sanki onun gözüne girmek ister gibi bisey sezdim. Böyle odun bir adama bide kendini bulunmaz hint kumaşı zannettirme. Acik bir şekilde döndüğünde konuş Böyle devam ederse boşanalim imasinda da bulun. Ne yaparsam ilgi de gosternesem değer de vermesem bu kız gitmez imajı cizme kesinlikle. Devam ederse bu şekilde bosan zaten bunu yapmaya kendini ikna et öyle konuş. Hayatınınin baharindasin aklın başına geldiğinde geçen yıllara pişman olursun
Evet kölelik.Pardon görücü usulü evlenmek kölelik mi ? 18 yaşında evlenmek mi kölelik yoksa? acaba 18 yaşında elindd 10 tane erkekle oynayan onla bunla gezen kızlara da şu şekilde muamele yapıyor musunuz zorla evlendirilmedim arkadaşım kendi isteğimle anne olmak istemek mi kölelik ne zamandan beri bu şekilde oldu ?
Senin hayatin senin secimlerinse aglanma, otur secimlerini yasa o zaman.En başta konuşma üslübunuza dikkat edin hanımefendi evlilik yaşımı çocuk yapma isteğimi sorgulayacak mevkide değilsiniz haddinizi aşmayın benim hayatım benim seçimlerim ahlakımı sorgulayacak ahlakta değilsin biraz edepli olmayı öğren öncelikle sonra insanların hayatına çirkin yorum yapmaya devam edersin
Sana şöyle diyim üniversite çok yakın bir arkadaşımın sevgilisi söze gelince öyle güzel cümleler kurardı ki şöyle aşığım böyle ölüyorum. Sensiz bittim. Kızı darp etmişti bir kavgada o adam. Söz önemli ama dediğin gibi biriyse eşin o zaman seni her fırsatta arar nasılsın der. Net yani süslü cümle kurmadan. Nebliyim bişeye ihtiyacın var mı der, evdeyken de bakışından, sana ev içinde ettiği yardımlardan anlarsın dersin ya bu adam sevgi belli etmeyi bilmiyor ama beni düşünüyor baksana merak ediyor arıyor, bak evi süpürmeme yardım ediyor bana yüklenmiyor her işte veya bi jest yapar elinde bi hediyeyle gelir felan. Eğer kocanda bunlar da yoksa adam değişmez canım üzgünümEvet bu konuda haklısınız kadın çekmek zorunda alttan almak zorunda eşi sevmese de sevdirmek zorunda gibi algı çok fazla war öyle algıda bir insan değilim sadece bazı erkeklerin Böyle süslü cümleler kuramadığını ilgisini belli ettiremediğini de düşünüyorum.
Kesinlikle öyle herkesin yaşam şartı yaşam hikayesi çok farklı beni anladığınızı içten hissediyorum okuluma açık öğretimden devam ediyorum,o yönden güvencem war şu an biraz bekliyorum geldiğinde hatasını fark edecek diye umuyorum karşıma alıp konuşacağım bir yol belirleyeceğimİnsanlar maalesef empati yapamıyorlar, her hayatı kendi hayatlari gibi sanıyorlar, takılmayın sizben içinde bulunduğunuz koşulları anladım, gönül ister ki kabugunuzu kirabilesiniz, imkanınız varsa üniversite okuyun diycem ama bilemiyorum. Eşinizle evliliğiniz devam edeceğe benzemiyor o yüzden kendinizi tek başına kalabilecek şekilde geliştirmeniz şart.bu gerek üniversite okuyarak gerek bir kursa gidip bir konuda eğitim alarak olabilir, ama mutlaka olmalı. Siz ayrilmasaniz bile bu adam bı gün sizi birakabilir üzgünüm sevmiyor çünkü. Ayrilmasaniz da ömür boyu mutsuz bir evlilik içinde olacaksınız gibi görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?