ben hiçbir erkeğin aynı evde karı koca olana kadar birbirini yeterince tanımadığını düşünüyorum çevremde de çok şahit oldum 5-6 senelik ilişkisi olan çok güzel ilişkileri olan ama evlendikten sonra tamamen değişen sevgi saygı biten çok evlilik duydum evlilik farklı bir müessseAdamı hiç tanımadan evlenmişsin. Adam da sırf bir karım olsun diye evlenmiş eksik parça tamam ego tatmini tamam keyfime bakarım modunda. Gerçekten evlenmek zorunda mıydın? Böyle evliliktense hiç olmaması daha iyi değil miydi? Bi kaç kere gördüğün adamla evlenmek niye?
Yurt dışına ne sebeple gitti. Benim eşim öyle fırsat bulsa hele bide yurt dışına çıksa göbek atmalı video çekerdi oh sensiz 3 gün diyeArkadaşlar meraba 8 aylık evliyim eşimle pek güzel anlaştığımız söylenemez kendisi çok egoist özgüvenli inatçı bir kişiliğe sahip hep alttan alan ortamı yumuşatan benim eşim şu an 3 günlüğüne yurt dışına çıktı ilk defa BÖyle birşey oldu benim beklentim beni özlemesydi adamın ağzından ne bir özledim ne bir canım tatlım aşkım kelimesi çıktı fotoğraflarını attı bana hepsine güzel güzel şeyler yazdım hiç oralı olmadı en azından yazdıklarıma bir kalp bir öpücük birşey bekledim asla yapmadı hadi ben kaçar falan dedi işte ben sen özlemişsindir diye attım yoksa atmazdım vs dedi hadi görüşürüz dedi sizce normal mi ben mi fazla ilgi bekliyorum?
Ee mecbur. Robot değiller ya tabii ki de eşler birbirinin gönlünü hoş tutmak zorunda.Mecbur mu?
Ay ben bilmiyordm 18 oldugunu18 yaş, 8 aylık evlilik. Niye ki?
18 yaşında koşa koşa evlenmek niye? 18 yaş çocukluk daha, çocuk aklınızla seçtiğiniz eş işte.
Keşke yaşıtlarınız gibi yaşamayı seçseydiniz. En büyük derdiniz makyaj, saç, kombin ve dersler olsaydı.
Çok mu şarttı yani şimdi koca derdi çekmek?
30 yaşındayım ve 18 yaşındaki halimi düşünüyorum da... O zamanki benle şimdiki ben çok farklı. Şimdi büyük büyük yok anne olacak olgunluktayım, yok evlenecek olgunluktayım demeleriniz havadan başka bir şey değil.
Ne diyeyim, olan olmuş. Boşanmayacaksanız tahammül edip oturacaksınız.
Hanımefendi o zaman siz bizden ne istiyorsunuz ki? Size göre evliliğin doğasında var bu. Ne güzel adam geziyor siz yemeğini ütüsünü yaparsınız bi de bebelere bakarsınız mis. Bize sorunuz nedir?ben hiçbir erkeğin aynı evde karı koca olana kadar birbirini yeterince tanımadığını düşünüyorum çevremde de çok şahit oldum 5-6 senelik ilişkisi olan çok güzel ilişkileri olan ama evlendikten sonra tamamen değişen sevgi saygı biten çok evlilik duydum evlilik farklı bir müessse
Arkadaşlar siz olayı çok farklı anladınız sanırım buraya yazma sebebim evliliğimi çocuk yapma isteğimi sorgulatmak değil farklı yerlere girmeyin. Sadece yazdığım konuya güzel hassas yorumlar alırsam sevineceğim18 yaş, 8 aylık evlilik. Niye ki?
18 yaşında koşa koşa evlenmek niye? 18 yaş çocukluk daha, çocuk aklınızla seçtiğiniz eş işte.
Keşke yaşıtlarınız gibi yaşamayı seçseydiniz. En büyük derdiniz makyaj, saç, kombin ve dersler olsaydı.
Çok mu şarttı yani şimdi koca derdi çekmek?
30 yaşındayım ve 18 yaşındaki halimi düşünüyorum da... O zamanki benle şimdiki ben çok farklı. Şimdi büyük büyük yok anne olacak olgunluktayım, yok evlenecek olgunluktayım demeleriniz havadan başka bir şey değil.
Ne diyeyim, olan olmuş. Boşanmayacaksanız tahammül edip oturacaksınız.
O kızlar "kocam acaba beni aldatır mı, sevmiyor mu?" demeden hayatlarını yaşıyorlar, sana uygundur değildir beni alakadar etmez. Sen ise seni takmayan sensiz yurtdışına çıkan bir erkeğin kapısını bekleyip bir de çocuk istiyorsun. Ben 18 yaşımdayken bu kadar saf değildim. Kendini kandırma 18 yaşında sevgilisiyle gezenlerin hayatı seninkinden daha güzel.Pardon görücü usulü evlenmek kölelik mi ? 18 yaşında evlenmek mi kölelik yoksa? acaba 18 yaşında elindd 10 tane erkekle oynayan onla bunla gezen kızlara da şu şekilde muamele yapıyor musunuz zorla evlendirilmedim arkadaşım kendi isteğimle anne olmak istemek mi kölelik ne zamandan beri bu şekilde oldu ?
Üf geçiniz oraları ya. İyi o zaman evlilik farklı diye, herkes sokaktan tuttuğu biriyle evleniversin.ben hiçbir erkeğin aynı evde karı koca olana kadar birbirini yeterince tanımadığını düşünüyorum çevremde de çok şahit oldum 5-6 senelik ilişkisi olan çok güzel ilişkileri olan ama evlendikten sonra tamamen değişen sevgi saygı biten çok evlilik duydum evlilik farklı bir müessse
Açtığım konuya göre yorum yapsanız diyorum evlilik yaşım çocuğum vs bunları sorgulamak yerine açtığım konuyla ilgili fikirlerinizi düşüncelerinizi yazsanız diyorumHanımefendi o zaman siz bizden ne istiyorsunuz ki? Size göre evliliğin doğasında var bu. Ne güzel adam geziyor siz yemeğini ütüsünü yaparsınız bi de bebelere bakarsınız mis. Bize sorunuz nedir?
İyi de konunuzu bağlamından ayrı değerlendirmek mümkün değil. Neden ve sonuç birbirine bağlıdır.Arkadaşlar siz olayı çok farklı anladınız sanırım buraya yazma sebebim evliliğimi çocuk yapma isteğimi sorgulatmak değil farklı yerlere girmeyin. Sadece yazdığım konuya güzel hassas yorumlar alırsam sevineceğim
Ne kadar basit düşünceli insanlar war ya sadece gülüyorum:)O kızlar "kocam acaba beni aldatır mı, sevmiyor mu?" demeden hayatlarını yaşıyorlar, sana uygundur değildir beni alakadar etmez. Sen ise seni takmayan sensiz yurtdışına çıkan bir erkeğin kapısını bekleyip bir de çocuk istiyorsun. Ben 18 yaşımdayken bu kadar saf değildim. Kendini kandırma 18 yaşında sevgilisiyle gezenlerin hayatı seninkinden daha güzel.
Hanım efendi tanıyarak evlenen birçok insan da war büyük büyük problemlerle karşılaşan niye bu kadar basit düşünüyorsunuz kiİyi de konunuzu bağlamından ayrı değerlendirmek mümkün değil. Neden ve sonuç birbirine bağlıdır.
Eşiniz istediğiniz gibi biri değil. Neden? Çünkü tanımadan evlendiniz. Peki neden böyle yaptınız? Çünkü tecrübesizsiniz, yaşınız çok küçük, bazı şeyleri akıl edememeniz normal. Hepsi birbiri ile bağlantılı.
Ama madem yetişkin olmaya çok heveslisiniz, devam edin. Ne diyelim yani, şu saatten sonra ne yorumu yapılır ki? Adam bu yani, değişeceğini sanmam.
Ben pek öyle düşünmüyorum teşekkür ederim güzel hassas yorumlarınız için :)Üf geçiniz oraları ya. İyi o zaman evlilik farklı diye, herkes sokaktan tuttuğu biriyle evleniversin.
Olur mu öyle şey? Saçma sapan argümanlara tutunup avutmayın kendinizi.
İki insan güzelce iletişim kurabilirse birbirini tanır. Niye tanıyamasın? Karşınızda esaslı bir sosyopat falan yoksa kendini belli eder. İlla ki bir yerden açık verir, bir söz, bakış, tavır vs. görmek isteyene çok şey anlatır.
Doğrudur, içinde bulunduğunuz koşullar hayatıniza kendinizin yön vermesine engeldir, bu konuda bişey diyemem, üzüldüm sizin adınıza ..Sanırım haklısınız ama her hayat her yaşantı dediğiniz kalıba uygun olamıyor maalesef
Ne basiti ya? Sizden çok daha komplike düşündüğüm aşikar.Hanım efendi tanıyarak evlenen birçok insan da war büyük büyük problemlerle karşılaşan niye bu kadar basit düşünüyorsunuz ki
Annem biz sana nasıl yorum yapalım ki sen adamı tanımadan evlenmişsin. E adamın karakteri bu demek ki sırf evlenmek için evlenmiş bu adam düzelmez. Üniversite okudun mu? Eğer okumadıysan maddi olarak da bu adama bağlıysan adam seni değersiz görüyor cepte nasıl olsa bana muhtaç 3 görüşmede bastım nikahı mantığında bence. Bi de ben anlamadım benim kocam bensiz yurt dışına gezmeye gidicek vallahi kıyamet kopar. Sen koca evinde oturup kahır çekmeyi marifet olarak görme tavrını koy özlemiyor mu? Özleme ya adamı, yüz verme kendini kolay lokma gösterme sana vereceğim tavsiye ancak bu olur. Evlenir evlenmez çocuk da yaparsan geçmiş olsun nanay efendimAçtığım konuya göre yorum yapsanız diyorum evlilik yaşım çocuğum vs bunları sorgulamak yerine açtığım konuyla ilgili fikirlerinizi düşüncelerinizi yazsanız diyorum
Öncelikle bu kadar yorumun içinden böylesine hassas düşünceli sadece konıya odaklı yorumunuz için teşekkür ederim Yurt dışına iş sebepli gitti birkaç günlüğüne normalde de sürekli arayıp sormaz gün içerisinde en fazla 2 defa oluyor yaniYurt dışına ne sebeple gitti. Benim eşim öyle fırsat bulsa hele bide yurt dışına çıksa göbek atmalı video çekerdi oh sensiz 3 gün diyebiz 8yilligiz tabi ama 8aylik için bilemedim normal de nasıl davranıyor sürekli herzaman irtibat içinde olurmusunuz işteyken falan eşinin huyunu sen daha iyi biliyorsun hep böyleyse yani. Eşim ise gitsin kahveye gitsin farkemz sürekli arıyor msj atıyor aramak istemese ben üzülürdüm çünkü normalde bıle sürekli arayan biri diye
10 sorun yaşadığımı nerden çıkardınız? İlk defa böyle bir konu açtım siz temelli makul düşüncelerinizi kendinize saklayın siz 10 sene tanıyıp öyle evleninNe basiti ya? Sizden çok daha komplike düşündüğüm aşikar.
Tanıyarak evlenen 1 sorun yaşıyorsa, siz 10 sorun yaşıyorsunuz. Nasıl kıyaslıyorsunuz ikisini? Daha saçma çok az şey duydum herhalde ömrümde. Tanıyarak evlenen de sorun yaşıyor diye, tanımadığın etmediğin adamla evlenmek mi makul olan? Aşırı gülünç ya. 18 yaş için bile çok temelsiz bir düşünce.
Ayrıca "war" değil, "var".
Ayy çocuk parkı gibi oldu. Birazdan taaam mı deyip kapı falan da çarparsınız. Hadi size mutluluklar.10 sorun yaşadığımı nerden çıkardınız? İlk defa böyle bir konu açtım siz temelli makul düşüncelerinizi kendinize saklayın siz 10 sene tanıyıp öyle evlenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?