Gerçekten anlamıyorum 😞

ben hiçbir erkeğin aynı evde karı koca olana kadar birbirini yeterince tanımadığını düşünüyorum çevremde de çok şahit oldum 5-6 senelik ilişkisi olan çok güzel ilişkileri olan ama evlendikten sonra tamamen değişen sevgi saygı biten çok evlilik duydum evlilik farklı bir müessse

Yurt dışına ne sebeple gitti. Benim eşim öyle fırsat bulsa hele bide yurt dışına çıksa göbek atmalı video çekerdi oh sensiz 3 gün diye biz 8yilligiz tabi ama 8aylik için bilemedim normal de nasıl davranıyor sürekli herzaman irtibat içinde olurmusunuz işteyken falan eşinin huyunu sen daha iyi biliyorsun hep böyleyse yani. Eşim ise gitsin kahveye gitsin farkemz sürekli arıyor msj atıyor aramak istemese ben üzülürdüm çünkü normalde bıle sürekli arayan biri diye

Ay ben bilmiyordm 18 oldugunu

Hanımefendi o zaman siz bizden ne istiyorsunuz ki? Size göre evliliğin doğasında var bu. Ne güzel adam geziyor siz yemeğini ütüsünü yaparsınız bi de bebelere bakarsınız mis. Bize sorunuz nedir?

Arkadaşlar siz olayı çok farklı anladınız sanırım buraya yazma sebebim evliliğimi çocuk yapma isteğimi sorgulatmak değil farklı yerlere girmeyin. Sadece yazdığım konuya güzel hassas yorumlar alırsam sevineceğim

O kızlar "kocam acaba beni aldatır mı, sevmiyor mu?" demeden hayatlarını yaşıyorlar, sana uygundur değildir beni alakadar etmez. Sen ise seni takmayan sensiz yurtdışına çıkan bir erkeğin kapısını bekleyip bir de çocuk istiyorsun. Ben 18 yaşımdayken bu kadar saf değildim. Kendini kandırma 18 yaşında sevgilisiyle gezenlerin hayatı seninkinden daha güzel.

Üf geçiniz oraları ya. İyi o zaman evlilik farklı diye, herkes sokaktan tuttuğu biriyle evleniversin.
Olur mu öyle şey? Saçma sapan argümanlara tutunup avutmayın kendinizi.
İki insan güzelce iletişim kurabilirse birbirini tanır. Niye tanıyamasın? Karşınızda esaslı bir sosyopat falan yoksa kendini belli eder. İlla ki bir yerden açık verir, bir söz, bakış, tavır vs. görmek isteyene çok şey anlatır.

Hanımefendi o zaman siz bizden ne istiyorsunuz ki? Size göre evliliğin doğasında var bu. Ne güzel adam geziyor siz yemeğini ütüsünü yaparsınız bi de bebelere bakarsınız mis. Bize sorunuz nedir?
Açtığım konuya göre yorum yapsanız diyorum evlilik yaşım çocuğum vs bunları sorgulamak yerine açtığım konuyla ilgili fikirlerinizi düşüncelerinizi yazsanız diyorum

İyi de konunuzu bağlamından ayrı değerlendirmek mümkün değil. Neden ve sonuç birbirine bağlıdır.
Eşiniz istediğiniz gibi biri değil. Neden? Çünkü tanımadan evlendiniz. Peki neden böyle yaptınız? Çünkü tecrübesizsiniz, yaşınız çok küçük, bazı şeyleri akıl edememeniz normal. Hepsi birbiri ile bağlantılı.
Ama madem yetişkin olmaya çok heveslisiniz, devam edin. Ne diyelim yani, şu saatten sonra ne yorumu yapılır ki? Adam bu yani, değişeceğini sanmam.

Ne kadar basit düşünceli insanlar war ya sadece gülüyorum:)

Hanım efendi tanıyarak evlenen birçok insan da war büyük büyük problemlerle karşılaşan niye bu kadar basit düşünüyorsunuz ki

Ben pek öyle düşünmüyorum teşekkür ederim güzel hassas yorumlarınız için :)

Eşiniz kiminle gitti yurtdışı tatiline? Onu orada bekleyen ya da beraber gittiği biri olması ihtimali yüksek.
Yoksa sizi bırakıp neden tek başına gitsin, daha 9 aylık evlisiniz. İnsan esiyle gezmek, vakit geçirmek ister.
Sizi düşünüp, özlemeyeceği gidişinde belli üzgünüm.

Sanırım haklısınız ama her hayat her yaşantı dediğiniz kalıba uygun olamıyor maalesef
Doğrudur, içinde bulunduğunuz koşullar hayatıniza kendinizin yön vermesine engeldir, bu konuda bişey diyemem, üzüldüm sizin adınıza ..

Hanım efendi tanıyarak evlenen birçok insan da war büyük büyük problemlerle karşılaşan niye bu kadar basit düşünüyorsunuz ki
Ne basiti ya? Sizden çok daha komplike düşündüğüm aşikar.
Tanıyarak evlenen 1 sorun yaşıyorsa, siz 10 sorun yaşıyorsunuz. Nasıl kıyaslıyorsunuz ikisini? Daha saçma çok az şey duydum herhalde ömrümde. Tanıyarak evlenen de sorun yaşıyor diye, tanımadığın etmediğin adamla evlenmek mi makul olan? Aşırı gülünç ya. 18 yaş için bile çok temelsiz bir düşünce.
Ayrıca "war" değil, "var".

Açtığım konuya göre yorum yapsanız diyorum evlilik yaşım çocuğum vs bunları sorgulamak yerine açtığım konuyla ilgili fikirlerinizi düşüncelerinizi yazsanız diyorum
Annem biz sana nasıl yorum yapalım ki sen adamı tanımadan evlenmişsin. E adamın karakteri bu demek ki sırf evlenmek için evlenmiş bu adam düzelmez. Üniversite okudun mu? Eğer okumadıysan maddi olarak da bu adama bağlıysan adam seni değersiz görüyor cepte nasıl olsa bana muhtaç 3 görüşmede bastım nikahı mantığında bence. Bi de ben anlamadım benim kocam bensiz yurt dışına gezmeye gidicek vallahi kıyamet kopar. Sen koca evinde oturup kahır çekmeyi marifet olarak görme tavrını koy özlemiyor mu? Özleme ya adamı, yüz verme kendini kolay lokma gösterme sana vereceğim tavsiye ancak bu olur. Evlenir evlenmez çocuk da yaparsan geçmiş olsun nanay efendim

Öncelikle bu kadar yorumun içinden böylesine hassas düşünceli sadece konıya odaklı yorumunuz için teşekkür ederim Yurt dışına iş sebepli gitti birkaç günlüğüne normalde de sürekli arayıp sormaz gün içerisinde en fazla 2 defa oluyor yani

10 sorun yaşadığımı nerden çıkardınız? İlk defa böyle bir konu açtım siz temelli makul düşüncelerinizi kendinize saklayın siz 10 sene tanıyıp öyle evlenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…