Gerçekten anlamıyorum 😞

Ay Allah aşkına sizler gibi insanlar war oldukça kendi halime şükür edeceğim iyiki de evlenmişim de sizler gibi cahil dinden uzak harama yakın insanlardan olmamaşım
İyi ki evlenmiş misin? Ondan mı ağlıyorsun gece 2'de kocam bana seni seviyorum demiyor, pişmanım diye?

Çocuk sahibi olmak için evlenmek ¿ daha yorumunuzun başında saçmalamışsınız

Hayatım edebiyatçıyım ben. Bana ders vermeye kalkma istersen. Noktalama kullanmayan birinden mecaz öğrenecek değilim. Daha da komikleşme.
Konu sahibinin bu yorumu doğru, henüz 18 yaşında, sizin gibi edebiyat eğitimi de almamış fakat ağaç yaşken eğilir deyiminin anlamını bilerek kullanmış, ağaç yaşken eğilir demek birilerinin karşısında ezilmek, boyun eğmek manasında değil bir edebiyatçı olarak bunu bizden iyi bilmeniz gerekir

Çocuk sahibi olmak için evlenmek ¿ daha yorumunuzun başında saçmalamışsınız
ama evlenme nedeninizin aile kurmak çocuk yapmak olduğunu yazmışsınız? yargılamayın kararlarımı demişsiniz? tamam işte bu pragmatik evlilik birliğinde ilgi alaka flört sohbet beklemeniz çok saçma.

tekrar da yazayım: evlilik birliği içinde 17-18 yaşında yaşadığınız cinsellik, üniversitede el ele diz dize birbirini seven insanların gezip tozmasına göre daha ağır bi ilişki. içten içe onlara özeniyor olmayasınız?

İyi ki evlenmiş misin? Ondan mı ağlıyorsun gece 2'de kocam bana seni seviyorum demiyor, pişmanım diye?
Sizler böyle konulara yorum yapmasanız mı acaba hemcsinlerinizle daha nasıl konuşacağınızı bilmiyorsunuz sanıyorsunuz ki sizin hayatınız güllük gülistanlık geçecek yanılıyorsunuz

Üf biliyorum herhalde.
Konuyla bağdaştırarak o yorumu yaptım. Basbayağı eğiliyor, eziliyor işte. Kendi değerinin farkında olsa bana niye uzak davranıyorsun bile diyemeyeceği bir adamla mı olur sizce?
8 ayda çoktan konuşmuş, çözmüş ya da bitirmiş olurdu. Bir insan eşine bunu soramaz mı?

Evlenme nedenim neden çocuk yapmak olsun hanımefendi mantıklı mi sizce evlendikten birkaç ay sonra çocuk yapma kararı aldık birlikte sadece bunun nesi anormal çözemedim çok farklısınız

Soramaz oluşum nerden çıktı be iyice şizofren oldunuz soramıyorum mu dedim ben

Üf biliyorum herhalde.
Konuyla bağdaştırarak o yorumu yaptım. Basbayağı eğiliyor, eziliyor işte. Kendi değerinin farkında olsa bana niye uzak davranıyorsun bile diyemeyeceği bir adamla mı olur sizce?
Peki... Konu sahibi henüz 18 yaşında, sizi bilmem ama benim çocuğum olacak yaşta, yorumlarınız haklı olabilir ama ifade tarzınız incitici oluyor, daha naif bir yaklaşımla doğruyu göstermemiz konu sahibi için daha faydalı olacaktır. Amacimiz yardım etmekse bu şekilde yaklasmaliyiz diye düşünüyorum...

Evlenme nedenim neden çocuk yapmak olsun hanımefendi mantıklı mi sizce evlendikten birkaç ay sonra çocuk yapma kararı aldık birlikte sadece bunun nesi anormal çözemedim çok farklısınız
Trolleme felan bir yana ama sana samimi bir yorum yapacağım çocuk konusunda hassas biri olarak, sen ve eşin birbirinizi tam tanımıyorsunuz. Bunu görüşme olarak da söylemiyorum 18 yaşımdaki ben ve şuanki ben 2 farklı kişiyiz. Karakterler bu yaşlarda yeni yeni şekil alıyor. Bu yüzden çok çatışma yaşayacaksınız belki de. Sonradan herkesin huyu suyu belli olacak bitecek çatışmalar bence o zaman çocuğu düşünün. Çocuk üzerinde travma olacak şeylere huzursuzluğa şahit olmasın.

Benim mi üslubum sorunlu?
Bana terbiyesiz ve şizofren dedi.
Yanlı bakmaktan vazgeçin bence.
Dinimle, mesleğimle her yerden çekiştirildim. Yine de hakaret etmedim görüldüğü üzere.
Şizofren gibi bir hastalıkla hakaret ettiğini düşünüyor. Yazıklar olsun kendisine.
Çocuk mocuk da değil ayrıca. Yetişkin olmaya çok hevesli malum. Ekstra hassasiyet gerektirecek bir durum göremiyorum.

Bugünkü olaydan sonra çocuk düşünmediğimi dile getirdim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…