Keşke benim gibi insanlarla karşılaşsaymışsınız.Ay Allah aşkına sizler gibi insanlar war oldukça kendi halime şükür edeceğim iyiki de evlenmişim de sizler gibi cahil dinden uzak harama yakın insanlardan olmamaşım
Hayatım benim de sevgilim var zaten.Ya ben yorum yapamam 7 senelik sevgilim var benim ben elendim siz devam edin
İyiki de karşılaşmamışım yolumuz sizin gibi insanlarla pek kesişmez siz ayrı trende ben ayrı gardaKeşke benim gibi insanlarla karşılaşsaymışsınız.Sizin çevrenize kıyasla birkaç gömlek büyük kaçarım gerçi.
En azından pısıp oturmuyorum. Kendime saygı duyuyorum. Bana tutup da al özlemişsindir diye "tek başına" gittiği yerden fotoğraf atıp da soğuk soğuk konuşamaz.İşte çirkin bir düşünce tarzı adamın aldığı çiçeği sapıyla adama yediriyosan yaptığın özgüven falan filan olmuyor tatlım edepsizlik saygısızlık oluyor
Yok mu zannediyorsun sizin aşk anlayışızınız iki zevk sevgililik sanırımHtc bizden şunu istiyor "yok aşkom kocan seni çok seviyor tanımadan evlendin ama olsun öyle aşık olur ki sana ölür aşkından"
Doğru benim kulvarıma gelmeniz pek mümkün görünmüyor burada. Zira ben 18 yaşındayken de böyle değildim.İyiki de karşılaşmamışım yolumuz sizin gibi insanlarla pek kesişmez siz ayrı trende ben ayrı garda
Hahahah ben evlisin sandım. Biz harama düştük elendik sadece evliler yorum yapabilir ama resmi nikah da olmaz bence sadece dini nikahlıların yorumları incelemeye alınacaktırHayatım benim de sevgilim var zaten.Ben de mi elenmiş oluyorum?
Değer dediğin şey bir çiçekle böcekle ölçülür bisey değildir. Bana değer vermeyip elinde çiçekle eve gelen adamı ben napiyim bi haltlar karıştırıyodur başka bi açıklamasi yok. Evde yüzüne bakma gelirken çiçek al. Sapını da kökünü de hakeder öyleleriİşte çirkin bir düşünce tarzı adamın aldığı çiçeği sapıyla adama yediriyosan yaptığın özgüven falan filan olmuyor tatlım edepsizlik saygısızlık oluyor
Aranızdaki yaş farkı ideal aslında, ama yaşlarınız çok küçük, yani şunu demek istiyorum eşin 23 yaşında ve bu yaş bir erkegin evlilik yapmasi için çok çok erken bir yaş... Sizin sorununuz aileleriniz tarafından birbirinizi tanımaniza fırsat verilmeden, tanisaniz da bunlar görüştü artık ayrılmaları uygun değildir mantığı ile sırf evlendirmis olmak için evlendirilmeniz yüzünden kaynaklanıyor. Nasıl çözülür bilemedim maalesefEvet 5 yaş war
En azından pısıp oturmuyorum. Kendime saygı duyuyorum. Bana tutup da al özlemişsindir diye "tek başına" gittiği yerden fotoğraf atıp d soğuk soğuk konuşamaz.
Evet ağaç yaşken eğilirmiş o zamanlar öyle değilseniz şimdi hiç olamazsınız:)Doğru benim kulvarıma gelmeniz pek mümkün görünmüyor burada. Zira ben 18 yaşındayken de böyle değildim.
Zevk derken?Yok mu zannediyorsun sizin aşk anlayışızınız iki zevk sevgililik sanırım
Aman derler ya bildiğin yanıldığına yetmez diye, o hesap.Hahahah ben evlisin sandım. Biz harama düştük elendik sadece evliler yorum yapabilir ama resmi nikah da olmaz bence sadece dini nikahlıların yorumları incelemeye alınacaktır
Mevzu "eğilmekse" ben almamayım. Birilerin önünde eğilmek için yetiştirilmedim. Beni seven ve saygı duyan bir ailem var şükür. Bir kadın ve birey olarak eğilmek için yetiştirilmedim.Evet ağaç yaşken eğilirmiş o zamanlar öyle değilseniz şimdi hiç olamazsınız:)
En azından haramı övmedim sizinkisi daha gülünçAman derler ya bildiğin yanıldığına yetmez diye, o hesap.
Kaç sayfa tanımadan evlenmeyi övdü.
Öff ne haramı ya? Sabahtan beri vaaz veriyorsun?En azından haramı övmedim sizinkisi daha gülünç
Eğilmek leMevzu "eğilmekse" ben almamayım. Birilerin önünde eğilmek için yetiştirilmedim. Beni seven ve saygı duyan bir ailem var şükür. Bir kadın ve birey olarak eğilmek için yetiştirilmedim.
Daha sen ağaç yaşken eğilir cümlesinin eğilmek kısmının hangi anlamda bile olduğunu bilmiyorsun gelip burda felsefe veriyorsun yazık ciddenMevzu "eğilmekse" ben almamayım. Birilerin önünde eğilmek için yetiştirilmedim. Beni seven ve saygı duyan bir ailem var şükür. Bir kadın ve birey olarak eğilmek için yetiştirilmedim.
Aboo bizim muhabbet köy kahvesine kaymış ya.Yani "bu ben kaçar" da behlul'den sonra moda oldu..
Umarım kocanizin huyu benzemez..
Yakında eşiniz size seslenirken ;
Babus şu tuzlugu uzatsana..
Bacanak kumadanin pili bitmiş,değiştirsene.
Hısım,bir şu getirsene derse
Şaşırmayın..
Karısı olmaktan çıkıp, köy kahvesindeki okey arkadaşı olmaya doğru kayıyor aranızdaki muhabbet.
Hayatım edebiyatçıyım ben. Bana ders vermeye kalkma istersen. Noktalama kullanmayan birinden mecaz öğrenecek değilim. Daha da komikleşme.Eğilmek le
Daha sen ağaç yaşken eğilir cümlesinin eğilmek kısmının hangi anlamda bile olduğunu bilmiyorsun gelip burda felsefe veriyorsun yazık cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?