Gerçekten anlamıyorum 😞

Maalesef Allah’a hamdolsun olsun ki hiç öyle isteklerim olmadı Müslüman bir insanın böyle istekleri olacağına pek ihtimal vermiyorum yok biradır yok sevgili vs dinimzice bile bir tutarı yok benim için hiç yok elhamdulillah müslümanım hayatımı ahiretimi böyle basit zevkl ve istekler için kirletemeyeceğim :)

Şöyle söyleyeyim her fırsatta aramaz lakin merak eder merak ettiğini hissederim , ev içinde bana bakışı hareketi Gayet sevimli yerinde, ev işlerine yardımcı olmayı pek sevmez:) 2 hafta önce çiçek almıştı bana bunları da göz aradı edemiyorum o yüzden bu kadar pasif kalıyorum aslında

Eğitimine devam etmene çok sevindim, mutlaka tamamla ama mutlaka... İş bulma imkanı yüksek olan bir alanda eğitim alırsan kendi kararlarını kendini n verecek konuma gelir ve ne ailen ne de başladı yüzünden istemediğin bir hayatı yaşamak zorunda kalmazsin, hem gör bak kendi ayakların üzerinde durabildigini görünce sana insanlar nasıl da saygıyla yaklaşacak, inan ailenin bile sana karşı tavırları çok değişir.

Pasif kalmaya devam edersen bu isi çözemezsin. 18 yaşında neden evlendin vs konularına hic girmiyorum olan olmus evlenmişsin niye evlendin demenin suan sana bi faydası yok. Ama kendini bu şekilde değersizlestirmeye müsade etmek senin elinde. Yani bundan sonrası sende oturup değişeceğini bekleme. bir güzel söz duymak için hele ona övgü falan yapmaya kalkma daha kötü olur. Tam tersi değersiz hissettir sende ona kendini.

Kesinlikle zaten öngördüğüm için okumayı bırakmadım şu an daha çok üzerinde duruyorum ilk önceliğim bu olacak

Beni yargılamayın diyorsun okey seni yargılamıyoruz yardımcı oluyoruz öyleyse sende haddini bilerek konuş. Müslümanlığın konuyla bir alakası yok öncelikle burda anlaşalım. Kimsenin Müslümanlığına karar vermek kimsenin haddi değil.
Sen cennetle mi müjdelendin ki sevgilisi olanları cehenneme gönderdin?

Sizce tüm erkekler değersiz hissettirmeye müsait mi hani her erkek huyu bir değil ya anlar mısınız bilmiyorum da

Artık sana yorum yapmayacağım. Dilerim burda kocam aldattı, çocukla ortada kaldım konularını okumam. Gerçekten henüz çok gençsin zaman insana öyle şeyler gösteriyor ki. Hakkında en hayırlısını diliyorum senin için

Bana da Müslüman mısın diye sordu. Ne alakaysa?
Kendi gibi yaşamayanı dışlıyor işte.
Kadın orada vize final çalışmak, örgün eğitimde üniversite kültürü almak, yaşamak deneyimlemekten bahsetmiş. Htc tutmuş birayla sevgiliye takılıp cehennem demiş.
Anlamamakta direniyor, anlamayacak da zaten.

Gözümüzün önündeki milyonlarca evlilikten biri. Vakti gelen erkek vakti gelen kızla görücü usulü başgöz edilir. Erkek ilgisizliği konunun temeli de bir de erkeğe sormak lazım acaba hanımefendi nasıl diye. 18 yaş çocukluğu ile bir evin sorumluluğunu alabiliyor mu, bir erkeğin beklentilerini karşılayabiliyor mu, erkeği evine ve kendine bağlayabiliyorr mu, yatak hayatı nasıl...

Müslümanlığa karar vermek tabiki benim haddim değil onu rabbim bilir. ama sonuçta göz önünde haram olan şeylerden bahsediliyor sevgili yapmanın günah olduğunu bira içmenin haram olduğunu ben değil Allah bildirmiş ben de dinimi ona göre yaşıyorum ayrıca ben cennetliğim siz cehennemliksiniz demedim sadece haram kılınan şeylere hevesim olmadığını Müslüman bir insanında böyle haram şeylere hevesinin olmamasını belirttim :)

Htc bizden şunu istiyor "yok aşkom kocan seni çok seviyor tanımadan evlendin ama olsun öyle aşık olur ki sana ölür aşkından"

Kocanla aranda yaş farkı var mı?

Ay Allah aşkına sizler gibi insanlar war oldukça kendi halime şükür edeceğim iyiki de evlenmişim de sizler gibi cahil dinden uzak harama yakın insanlardan olmamaşım

Htc bizden şunu istiyor "yok aşkom kocan seni çok seviyor tanımadan evlendin ama olsun öyle aşık olur ki sana ölür aşkından"
Çiçek aldı ondan pasif kalıyorum demiş. Kadını durduran şeye baksana Vega. Ev işlerinde yardımcı değilmiş ama çiçek almış, bak bu önemli bir detay.
Bizim bdvnin gediklileri çiçeği sapıyla adama yedirirdi. Buna ben de dahil.

Ya ben yorum yapamam 7 senelik sevgilim var benim ben elendim siz devam edin

Sizce tüm erkekler değersiz hissettirmeye müsait mi hani her erkek huyu bir değil ya anlar mısınız bilmiyorum da
Erkek kadin farketmez ki. Müsait yada değil seni değersiz hissettiren birine neden sen değer verip onu önemli hissettiresin ki. Bak bu sorduğun soruda bile Bende aynısını yaparsam ne tepki alırım endişesi var. Lütfen cesur ol. Bak burda hoşuna gitmeyen yorumlara mesela tepki verebiliyorsun Bak olay bu kadar basit. O insan da kocan diye ayrıcalıklı sana istediğini gibi davranma hakkına sahip değil. Olayın icindesin suan göremiyorsun belki tabi senin anlattığın benim anladığım kadarıyla söylüyorum bunu, sanki biri ona evlenmelisin demiş oda evlenmiş bir görev yerine getirmiş gibi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…