Maalesef Allah’a hamdolsun olsun ki hiç öyle isteklerim olmadı Müslüman bir insanın böyle istekleri olacağına pek ihtimal vermiyorum yok biradır yok sevgili vs dinimzice bile bir tutarı yok benim için hiç yok elhamdulillah müslümanım hayatımı ahiretimi böyle basit zevkl ve istekler için kirletemeyeceğim :)Evet kölelik.
Ve evet 18 yas onla bunla gezecek yas. Yanlis evlilik yapip sapa oturacak yas mi?
Universite tercihi yapacak, kahve icip sabaha kadar vize final calisacak, sonra guzel notlarini birasini alip arkadaslariyla giyinip suslenip konserde kutlayacak yas, tatilde anasiyla babasiyla opuse sarila bir araya gelip annesinin yaptigi dolmalara gomulecek yas, oturup kaynanam gelicek diye kaynanasina dolma yapacak yas degil.
Koca kahri cekecek degil, flörtleri olacak iliskileri erkekleri taniyacak, taniyip begenmedigine derhal yolu gösterecek yas.
Yurt disinda gezen keyif catan kocasindan gelecek kici kirik mesaj icin surunecek degil, kendi yurt disina cikacak, ögrenecek, eglenecek, vizyon gelistirecek yas.
Sen yasina, gencligine yazik etmissin ve savunulacak hicbir tarafi yok bunun.
Senin hayatin senin secimlerinse aglanma, otur secimlerini yasa o zaman.
Şöyle söyleyeyim her fırsatta aramaz lakin merak eder merak ettiğini hissederim , ev içinde bana bakışı hareketi Gayet sevimli yerinde, ev işlerine yardımcı olmayı pek sevmez:) 2 hafta önce çiçek almıştı bana bunları da göz aradı edemiyorum o yüzden bu kadar pasif kalıyorum aslındaSana şöyle diyim üniversite çok yakın bir arkadaşımın sevgilisi söze gelince öyle güzel cümleler kurardı ki şöyle aşığım böyle ölüyorum. Sensiz bittim. Kızı darp etmişti bir kavgada o adam. Söz önemli ama dediğin gibi biriyse eşin o zaman seni her fırsatta arar nasılsın der. Net yani süslü cümle kurmadan. Nebliyim bişeye ihtiyacın var mı der, evdeyken de bakışından, sana ev içinde ettiği yardımlardan anlarsın dersin ya bu adam sevgi belli etmeyi bilmiyor ama beni düşünüyor baksana merak ediyor arıyor, bak evi süpürmeme yardım ediyor bana yüklenmiyor her işte veya bi jest yapar elinde bi hediyeyle gelir felan. Eğer kocanda bunlar da yoksa adam değişmez canım üzgünüm
Eğitimine devam etmene çok sevindim, mutlaka tamamla ama mutlaka... İş bulma imkanı yüksek olan bir alanda eğitim alırsan kendi kararlarını kendini n verecek konuma gelir ve ne ailen ne de başladı yüzünden istemediğin bir hayatı yaşamak zorunda kalmazsin, hem gör bak kendi ayakların üzerinde durabildigini görünce sana insanlar nasıl da saygıyla yaklaşacak, inan ailenin bile sana karşı tavırları çok değişir.Kesinlikle öyle herkesin yaşam şartı yaşam hikayesi çok farklı beni anladığınızı içten hissediyorum okuluma açık öğretimden devam ediyorum,o yönden güvencem war şu an biraz bekliyorum geldiğinde hatasını fark edecek diye umuyorum karşıma alıp konuşacağım bir yol belirleyeceğim
Pasif kalmaya devam edersen bu isi çözemezsin. 18 yaşında neden evlendin vs konularına hic girmiyorum olan olmus evlenmişsin niye evlendin demenin suan sana bi faydası yok. Ama kendini bu şekilde değersizlestirmeye müsade etmek senin elinde. Yani bundan sonrası sende oturup değişeceğini bekleme. bir güzel söz duymak için hele ona övgü falan yapmaya kalkma daha kötü olur. Tam tersi değersiz hissettir sende ona kendini.Evet ilişkide ben daha pasif kalıyorum huyum dolayısıyla normal hayattada sakin kendi halimde bir insanım dediğiniz gibi geldiği zaman karşıma alıp konuşacağım öncelikle niye böyle yaptığını sonrasında böyle yapmaya devam etmemesini uygun imalı bir dille anlatacağım ondan sonrası bakıcam artık çekilmez hale geldiğinde gerekeni yapacağım
Kesinlikle zaten öngördüğüm için okumayı bırakmadım şu an daha çok üzerinde duruyorum ilk önceliğim bu olacakEğitimine devam etmene çok sevindim, mutlaka tamamla ama mutlaka... İş bulma imkanı yüksek olan bir alanda eğitim alırsan kendi kararlarını kendini n verecek konuma gelir ve ne ailen ne de başladı yüzünden istemediğin bir hayatı yaşamak zorunda kalmazsin, hem gör bak kendi ayakların üzerinde durabildigini görünce sana insanlar nasıl da saygıyla yaklaşacak, inan ailenin bile sana karşı tavırları çok değişir.
Beni yargılamayın diyorsun okey seni yargılamıyoruz yardımcı oluyoruz öyleyse sende haddini bilerek konuş. Müslümanlığın konuyla bir alakası yok öncelikle burda anlaşalım. Kimsenin Müslümanlığına karar vermek kimsenin haddi değil.Maalesef Allah’a hamdolsun olsun ki hiç öyle isteklerim olmadı Müslüman bir insanın böyle istekleri olacağına pek ihtimal vermiyorum yok biradır yok sevgili vs dinimzice bile bir tutarı yok benim için hiç yok elhamdulillah müslümanım hayatımı ahiretimi böyle basit zevkl ve istekler için kirletemeyeceğim :)
Sizce tüm erkekler değersiz hissettirmeye müsait mi hani her erkek huyu bir değil ya anlar mısınız bilmiyorum daPasif kalmaya devam edersen bu isi çözemezsin. 18 yaşında neden evlendin vs konularına hic girmiyorum olan olmus evlenmişsin niye evlendin demenin suan sana bi faydası yok. Ama kendini bu şekilde değersizlestirmeye müsade etmek senin elinde. Yani bundan sonrası sende oturup değişeceğini bekleme. bir güzel söz duymak için hele ona övgü falan yapmaya kalkma daha kötü olur. Tam tersi değersiz hissettir sende ona kendini.
Artık sana yorum yapmayacağım. Dilerim burda kocam aldattı, çocukla ortada kaldım konularını okumam. Gerçekten henüz çok gençsin zaman insana öyle şeyler gösteriyor ki. Hakkında en hayırlısını diliyorum senin içinŞöyle söyleyeyim her fırsatta aramaz lakin merak eder merak ettiğini hissederim , ev içinde bana bakışı hareketi Gayet sevimli yerinde, ev işlerine yardımcı olmayı pek sevmez:) 2 hafta önce çiçek almıştı bana bunları da göz aradı edemiyorum o yüzden bu kadar pasif kalıyorum aslında
Bana da Müslüman mısın diye sordu. Ne alakaysa?Beni yargılamayın diyorsun okey seni yargılamıyoruz yardımcı oluyoruz öyleyse sende haddini bilerek konuş. Müslümanlığın konuyla bir alakası yok öncelikle burda anlaşalım. Kimsenin Müslümanlığına karar vermek kimsenin haddi değil.
Sen cennetle mi müjdelendin ki sevgilisi olanları cehenneme gönderdin?
Müslümanlığa karar vermek tabiki benim haddim değil onu rabbim bilir. ama sonuçta göz önünde haram olan şeylerden bahsediliyor sevgili yapmanın günah olduğunu bira içmenin haram olduğunu ben değil Allah bildirmiş ben de dinimi ona göre yaşıyorum ayrıca ben cennetliğim siz cehennemliksiniz demedim sadece haram kılınan şeylere hevesim olmadığını Müslüman bir insanında böyle haram şeylere hevesinin olmamasını belirttim :)Beni yargılamayın diyorsun okey seni yargılamıyoruz yardımcı oluyoruz öyleyse sende haddini bilerek konuş. Müslümanlığın konuyla bir alakası yok öncelikle burda anlaşalım. Kimsenin Müslümanlığına karar vermek kimsenin haddi değil.
Sen cennetle mi müjdelendin ki sevgilisi olanları cehenneme gönderdin?
Htc bizden şunu istiyor "yok aşkom kocan seni çok seviyor tanımadan evlendin ama olsun öyle aşık olur ki sana ölür aşkından"Bana da Müslüman mısın diye sordu. Ne alakaysa?
Kendi gibi yaşamayanı dışlıyor işte.
Kadın orada vize final çalışmak, örgün eğitimde üniversite kültürü almak, yaşamak deneyimlemekten bahsetmiş. Htc tutmuş birayla sevgiliye takılıp cehennem demiş.
Anlamamakta direniyor, anlamayacak da zaten.
Kocanla aranda yaş farkı var mı?Müslümanlığa karar vermek tabiki benim haddim değil onu rabbim bilir. ama sonuçta göz önünde haram olan şeylerden bahsediliyor sevgili yapmanın günah olduğunu bira içmenin haram olduğunu ben değil Allah bildirmiş ben de dinimi ona göre yaşıyorum ayrıca ben cennetliğim siz cehennemliksiniz demedim sadece haram kılınan şeylere hevesim olmadığını Müslüman bir insanında böyle haram şeylere hevesinin olmamasını belirttim :)
Ay Allah aşkına sizler gibi insanlar war oldukça kendi halime şükür edeceğim iyiki de evlenmişim de sizler gibi cahil dinden uzak harama yakın insanlardan olmamaşımBana da Müslüman mısın diye sordu. Ne alakaysa?
Kendi gibi yaşamayanı dışlıyor işte.
Kadın orada vize final çalışmak, örgün eğitimde üniversite kültürü almak, yaşamak deneyimlemekten bahsetmiş. Htc tutmuş birayla sevgiliye takılıp cehennem demiş.
Anlamamakta direniyor, anlamayacak da zaten.
Çiçek aldı ondan pasif kalıyorum demiş.Htc bizden şunu istiyor "yok aşkom kocan seni çok seviyor tanımadan evlendin ama olsun öyle aşık olur ki sana ölür aşkından"
Evet 5 yaş warKocanla aranda yaş farkı var mı?
Çiçek aldı ondan pasif kalıyorum demiş.Kadını durduran şeye baksana Vega. Ev işlerinde yardımcı değilmiş ama çiçek almış, bak bu önemli bir detay.
Bizim bdvnin gediklileri çiçeği sapıyla adama yedirirdi.Buna be
Ya ben yorum yapamam 7 senelik sevgilim var benim ben elendim siz devam edinÇiçek aldı ondan pasif kalıyorum demiş.Kadını durduran şeye baksana Vega. Ev işlerinde yardımcı değilmiş ama çiçek almış, bak bu önemli bir detay.
Bizim bdvnin gediklileri çiçeği sapıyla adama yedirirdi.Buna ben de dahil.
Erkek kadin farketmez ki. Müsait yada değil seni değersiz hissettiren birine neden sen değer verip onu önemli hissettiresin ki. Bak bu sorduğun soruda bile Bende aynısını yaparsam ne tepki alırım endişesi var. Lütfen cesur ol. Bak burda hoşuna gitmeyen yorumlara mesela tepki verebiliyorsun Bak olay bu kadar basit. O insan da kocan diye ayrıcalıklı sana istediğini gibi davranma hakkına sahip değil. Olayın icindesin suan göremiyorsun belki tabi senin anlattığın benim anladığım kadarıyla söylüyorum bunu, sanki biri ona evlenmelisin demiş oda evlenmiş bir görev yerine getirmiş gibi geldi.Sizce tüm erkekler değersiz hissettirmeye müsait mi hani her erkek huyu bir değil ya anlar mısınız bilmiyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?