• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekten anlamıyorum sıkıntı ben de mi

kokoco95

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2016
473
193
103
29
Merhablar konuya geçeyim çünkü işin içinden çıkamıyorum. Benim sıkıntım erkekler . Hep karşıma böyle cinsel iç güdüsü fazla ilişki tipli olmayan erkekler çıktı çıkıyorda . Tutucu değilim zamanla tanıdıkça sevdikçe zaten ben de isterim ama bunlar daha tanımadan sevmeden hop üstüne atlıyolar insanın ve sevme potansiyelleride yok . Bikaç örnek görüyorum sevgililer aynı evde yaşıyorlar tamam illa cinsellikte vardır ama hem cinsellik yaşayıp hem bir ilişki yaşamak sevmek sevilmek bu çok güzel . Ya da sevgilinle cinsellik yaşayıp evlenmek.Benim sıkıntım benle cinsellik istyolar ama bir ilişki istemiyolar hal böyle olınca insan kötü hissediyor kendini ben mi sıkıntıyım yoksa karşıma çıkanlar mı sıkıntı.

Bu arkadas cevresinden gelenler ise birisi sizin hakkinizda konusuyor derim.O konusmalari bilirsiniz,size gelmelerinin nedeni ve sadece cinsel icerikli durtulur bu konusmalardan kaynakli olabilir.Boyle bir durum yok ise isveniz ve edaniz cok yuksek olabilir.Farkinda olmadan kendinize dogru cekiyorsunuzdur.

Her ikisi de olabilir.
Ya çok rahat ve her şeye açık gibi görünüyor olabilirsiniz ya da karşınıza çıkan erkekler hep o tip kafalidir.

Bütün erkekler öyle değil, siz art arda bu tipte olanları çekmişsiniz sadece. Ben de bi dönem kimle tanışsam "bağlanma sorunum var, ciddi ilişki istemiyorum, aşk bana çok uzak.." diyen tiplere denk geliyordum. Yapacağınız şey uzak durmak. Ne istediğinizi biliyorsunuz, hiç düzeltirim, kendime bağlarım, zamanla sever diye ilişkiye devam etmeyin. Kartlarınızı açık oynayın ve net olun yeter. Ben de sonra eşimle tanıştım ve enerjimiz tuttu beklentilerimiz tuttu ilk aydan sonra birlikte yaşamaya başladık. Sizin de karşınıza illa ki beklentilerinizin uyuştuğu biri çıkacaktır, zamanını bekliyordur.

Bu arkadas cevresinden gelenler ise birisi sizin hakkinizda konusuyor derim.O konusmalari bilirsiniz,size gelmelerinin nedeni ve sadece cinsel icerikli durtulur bu konusmalardan kaynakli olabilir.Boyle bir durum yok ise isveniz ve edaniz cok yuksek olabilir.Farkinda olmadan kendinize dogru cekiyorsunuzdur.
böyle gelenlerle ne benim ne de onların ortak hiçbir tanışıklıkları yok . Ben zaten farklı bir şehirdeyim burda kimse tanımaz bilmez beni hayatıma girmek isteyenlerinde niyeti böyle olunca insan sıkıntı aryo. Hiç cilveli edalıda değilim boy 160 kilo 55 kumral kot tşörtle dışarda dolanan normal sıradan bir kzıım artık heralde bu kaderim demeye başladım o seviyedeyim

Her ikisi de olabilir.
Ya çok rahat ve her şeye açık gibi görünüyor olabilirsiniz ya da karşınıza çıkan erkekler hep o tip kafalidir.
O nasıl bir görüntü oluyor açıklar mısın? Gelenler beyinsiz diye kendi gibi görünmesin mi?

Her ikisi de olabilir.
çok kapalı değilim karşıda değilim ama hafiflik yapmıyorum biraz fazla gülerim sadece bu mudur yani sırf güldüğüm için mi cesaret alıyolar normal sevgililer de bi erkek bi kızdan hoşlandığında kız somurtyomu hayır yani anlamıyorum güzel değilim keşke güzel olsam belki gurur duyardım ama orta standarttayım böyle olunca erkekler kudurmuş heralde diyorum ve ciddi anlamda korkmaya başlıyorum onların bu aç halini gördükçe

Bütün erkekler öyle değil, siz art arda bu tipte olanları çekmişsiniz sadece. Ben de bi dönem kimle tanışsam "bağlanma sorunum var, ciddi ilişki istemiyorum, aşk bana çok uzak.." diyen tiplere denk geliyordum. Yapacağınız şey uzak durmak. Ne istediğinizi biliyorsunuz, hiç düzeltirim, kendime bağlarım, zamanla sever diye ilişkiye devam etmeyin. Kartlarınızı açık oynayın ve net olun yeter. Ben de sonra eşimle tanıştım ve enerjimiz tuttu beklentilerimiz tuttu ilk aydan sonra birlikte yaşamaya başladık. Sizin de karşınıza illa ki beklentilerinizin uyuştuğu biri çıkacaktır, zamanını bekliyordur.
Bakın işte size cinsel obje olarak bakılmamış benim istediğim bu türden bir şey umarım denk gelir

Muhatapim konu sahibi
Ama benim de mesajini alıntılayabilmem gibi bir özellik olduğuna göre sorabilirim merak ettiklerimi. 🤷🏻‍♀️ Herhangi bir tarz insanı bu muameleye mecbur bırakmamalı. Merak ediyorum bu cümleyi kuran zihniyet mini giydi diye tacizi, tecavüzü hak etti diyen zihniyet mi?

çok kapalı değilim karşıda değilim ama hafiflik yapmıyorum biraz fazla gülerim sadece bu mudur yani sırf güldüğüm için mi cesaret alıyolar normal sevgililer de bi erkek bi kızdan hoşlandığında kız somurtyomu hayır yani anlamıyorum güzel değilim keşke güzel olsam belki gurur duyardım ama orta standarttayım böyle olunca erkekler kudurmuş heralde diyorum ve ciddi anlamda korkmaya başlıyorum onların bu aç halini gördükçe
Benim de başıma bu tür olaylar gelmişti beni bir abi uyarmıştı çok guleryuzlu ve insancıl olman yanlış anlaşılabilir demişti. Hakli da çıktı.
Çözümü dengeyi korumakta buldum.
Ama dedim ya belki karşı tarafla ilgilidir belki.
Kendinizi kötü hissetmeyin benim söylediğim ihtimal sadece.

Her ikisi de olabilir.
Her şeye açık gibi görünmek nasıl bir şey ki?
Mesela dekolteli giyinmeyi seviyorum, işve cilve doğamda var çünkü kadınım, bakışlarım bile çok seksi diyelim, kırk kilometreden bile ateşli görünüyorum hadi: her şeye açık olduğum manasına mı gelir? İnsan nasılsa öyledir. Karşıdaki bunu farklı anlıyorsa zihni, zihniyeti, tiyneti bozuktur bu kadar net.

Arkadaşım sizin bu durumda bir hatanız yok. Tamamen karşı taraftaki varlıkların bozuk düşüncesinden kaynaklı. Kendinizi bu konuda sakın suçlamayın.
Haa size bak sen şöyle yapıyorsun, güler yüzlüsün, insanlara insan gibi davranıyorsun o yüzden yanlış anlasiliyorsun, hareketlerine dikkat et diyenin de zihniyeti bozuktur, ondan da uzak durun.

Her şeye açık gibi görünmek nasıl bir şey ki?
Mesela dekolteli giyinmeyi seviyorum, işve cilve doğamda var çünkü kadınım, bakışlarım bile çok seksi diyelim, kırk kilometreden bile ateşli görünüyorum hadi: her şeye açık olduğum manasına mı gelir? İnsan nasılsa öyledir. Karşıdaki bunu farklı anlıyorsa zihni, zihniyeti, tiyneti bozuktur bu kadar net.
Şöyle açıklayayım
Sadece cinsellik isteyen erkekler olduğu gibi kadınlar da var.
En yakinimdan örnek vereyim arkadaşımın kardeşi evlenmek istiyor ama karşısına çıkan ve çok sevdiği bir kız ben seninle evlenmeyi düşünmüyorum ama seninle her şeyi yaşamak hoşuma gidiyor. Tek kişiye bağlı olmayı sevmiyorum demiş.
Evlilik bana göre değil demiş.
Mesela bu erkek de onun öyle bir kız olduğunu baştan anlamamış. Çok ciddi gibiydi diyor.
Bazen yanlış anlasilabiliyoruz onu anlatmaya çalışıyorum.
Bak bu dediklerim bile yanlış anlaşılabiliyor. Bir söz sakız gibi her yere cekilebiliyor.
Niyet önemli.

Benim de başıma bu tür olaylar gelmişti beni bir abi uyarmıştı çok guleryuzlu ve insancıl olman yanlış anlaşılabilir demişti. Hakli da çıktı.
Çözümü dengeyi korumakta buldum.
Ama dedim ya belki karşı tarafla ilgilidir belki.
Kendinizi kötü hissetmeyin benim söylediğim ihtimal sadece.
evet dikkat ettim buna da bu seferde soğuksun inatçısın gibi tepkiler aldım gelen vuruyo giden vuruyo dengesiz biri de değilim ne biliym öyle işte

Back
X