• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekten anlamıyorum sıkıntı ben de mi

Arkadaşım sizin bu durumda bir hatanız yok. Tamamen karşı taraftaki varlıkların bozuk düşüncesinden kaynaklı. Kendinizi bu konuda sakın suçlamayın.
Haa size bak sen şöyle yapıyorsun, güler yüzlüsün, insanlara insan gibi davranıyorsun o yüzden yanlış anlasiliyorsun, hareketlerine dikkat et diyenin de zihniyeti bozuktur, ondan da uzak durun.
maalesef ki çoğunluktalar evet ben de kendimde sıkıntı görmüyorum ama nrden böyleleri çıkıyor bunu da anlamış değilim kaderimin bi oyunu olsa gerek

çok kapalı değilim karşıda değilim ama hafiflik yapmıyorum biraz fazla gülerim sadece bu mudur yani sırf güldüğüm için mi cesaret alıyolar normal sevgililer de bi erkek bi kızdan hoşlandığında kız somurtyomu hayır yani anlamıyorum güzel değilim keşke güzel olsam belki gurur duyardım ama orta standarttayım böyle olunca erkekler kudurmuş heralde diyorum ve ciddi anlamda korkmaya başlıyorum onların bu aç halini gördükçe

Gülmeyi yanlis yorumluyorlar.
Defalarca gülen bi insan oldugum icin "hafif kadin" (igrenc bir tabir, tum kadinlardan ozur dileyerek yaziyorum) olarak algilandim.

Gülmem kanimin kaynadigi, enerjimin yüksek oldugu, baska seyler arandigim olarak yorumlandi 🤮 bunu acik acik söyleyen oldu. Fıkır fıkırmısım 🙄

Gülüyorum yahu hepsi bu :) salt neşe diye bakmak cok mu zor? Vucudunu beyni degil baska tarafi yönetenlerce zormus.

Vallahi hala gülüyorum, o onlarin pis zihniyeti olsun.

Ben mesela hic bir hemcinsimi bir sözüne ya da bir kıyafetine bakarak bir kategoriye koyamam.
Bakarsın en açık giyinen en kapalı giyinenden daha edepli bir düşünceye sahiptir bunu bilemeyiz. Onyargi çok kötü bir hastalık.
Ve bir gerçek var ki onyargili insanlar hala aramızda mevcut.
Keske olmasa ama var.

K kokoco95

Misal 1.78'im 72 kiloyum.Okul yillarindan kalma 9 sene kadar voleybol oynamisligim var.
Saclarim cok kisadir.Cok resmi degilse etek giymem.
Bacaklarim surekli antreman nedeniyle biraz disa bombeli.Taki deseniz bir kupem bir de kolyem var.Makyaj olarak niteliyebilecegim tek sey kalem.Yani bana bile 1 veya 2 kez denk gelmisligi var anlatmis oldugun durumlarin.
Bunun senin goruntunle veya davranislarinla alakasi yok,tesaduf sadece tesaduf.Ama dedigim gibi sen istesende istemesen bir cekiciligin ,bir auran varsa oda zaten istemin disinda.Ve bu guzel olmaktan kaynakli degil tamamen enejiyle alakali.

Gülmeyi yanlis yorumluyorlar.
Defalarca gülen bi insan oldugum icin "hafif kadin" (igrenc bir tabir, tum kadinlardan ozur dileyerek yaziyorum) olarak algilandim.

Gülmem kanimin kaynadigi, enerjimin yüksek oldugu, baska seyler arandigim olarak yorumlandi 🤮 bunu acik acik söyleyen oldu. Fıkır fıkırmısım 🙄

Gülüyorum yahu hepsi bu :) salt neşe diye bakmak cok mu zor? Vucudunu beyni degil baska tarafi yönetenlerce zormus.

Vallahi hala gülüyorum, o onlarin pis zihniyeti olsun.
İşte bu yüzden kimse gülmekten vazgeçmesin
Bende çok gülerim, tanımadığım insanlara selam verme huyum bile vardır asansörde falan, kim ne istiyorsa sansın, kadınları aman gülme yanlış anlaşılır diye baskılayanlar utansın

Hayır sizde sıkıntı yok genel olarak kadınlarda -kendımı haric tutarak soylemiyorum ben de dahıl- kendını suçlama eğilimi var bu konuda da baska konularda da aynı.Neden benım basıma gelıyor bende mı sorun var dıye.Hiç sağlıklı değil aslında bu düşünce.Toplumdaki dengesizlerle yollarımın kesişmesi neden benim ,neden sizin, neden bizim hatamız olsun ki? Ama şu olabilir belki yaşadığınız yeri bilmiyorum tutucu falansa sadece giyim kuşam değil bu giyimde sade olduğunuzu söylemişsiniz peki tavrınız onlar için fazla mı daha doğrusu yaşadığınız yere fazla bir insan mısınız? Ama bu da sizi sıkıntılı yapmaz .Türkiyede öyle coğrafyalar var ki bambaşka kültürü olan yer ismi verip polemik yaratmak istemiyorum ama öğretmenim, ilk tayin yerimde bisiklet kiraladım bisiklete bindim dolmuşta arka kalabalık ön bostu, ön kapıdan bındım bu ve bununu gıbı seyler benım kulturumde gayet sıradan normal hatta arasam altında bırsey bulamayacagım seyler.Ama orası için fazlaymış bir gün dolmuşa bınecegım yıne arka dolu on kapıyı actım yanımda arkadas vardı kapadı kapıyı arkaya cektı benı ayaktayız bırı bize yer verdı hemen ,dedım kı neden orda yer vardı benı cektın kı arkaya.Çok ayıp şöförün yanında mı oturacagız kotu gözle bakar ınsanlar dedı.Sonra okulda bisiklet kiraladığımı bır gun bırlıkte yapmayı teklıf ettım arkadaşlara bakışları görsenız ben ne hata yaptım kı dıye kendımı sorgulattı bana ,o da ayıpmış :) Orda bu dediğinizi çok yaşadım insanlar beni farklı buluyorlardı bana sorsanız uyum saglamak ıcın o kadar cok kasıp kendımden ödün veriyordum ki yine de olmuyordu onların gözünde.Fiziksel olmayan taciz ,ısrar ,takip vs cidden yılmıştım uğraşmaktan

Şöyle açıklayayım
Sadece cinsellik isteyen erkekler olduğu gibi kadınlar da var.
En yakinimdan örnek vereyim arkadaşımın kardeşi evlenmek istiyor ama karşısına çıkan ve çok sevdiği bir kız ben seninle evlenmeyi düşünmüyorum ama seninle her şeyi yaşamak hoşuma gidiyor. Tek kişiye bağlı olmayı sevmiyorum demiş.
Evlilik bana göre değil demiş.
Mesela bu erkek de onun öyle bir kız olduğunu baştan anlamamış. Çok ciddi gibiydi diyor.
Bazen yanlış anlasilabiliyoruz onu anlatmaya çalışıyorum.
Bak bu dediklerim bile yanlış anlaşılabiliyor. Bir söz sakız gibi her yere cekilebiliyor.
Niyet önemli.
Ben de onu diyorum işte. Niyet önemli. Görünüş, davranış, tabiat değil. Kadın ben seninle yatmak istiyorum demedikten sonra karşıdaki aaa bu her şeye açık galiba diye düşünüp harekete geçiyorsa onun tiyneti bozuktur. Tiyneti bozuk insanlar yüzünden kendimizi suclamamiz ne kadar saçma değil mi? Bu şey gibi: dışarıdaki insanlar sokağa çıkan kadını fahişe sanıyor o zaman kadınlar da yanlış anlasilmamak için sokağa çıkmasın canim. Olur mu böyle? Olmaz.
Sizin bir örneğiniz daha vardı mesela. Bir adam bana dese ki bak senin şu şu hareketlerin yüzünden erkekler sana böyle yaklaşıyor. Adamın ağzını yırtar yerin dibine sokarım. Bana böyle diyen adam bana o gözle bakmıştır. Gülüşüm o adamı tahrik etmiştir de öyle demiştir. Bunu anlamak zor değil.
Lütfen böyle insanları hayatınızda tutmayın, böyle insanların sapkın düşüncelerini benimsemeyin, böyle sapkın düşünceleri benimseyip başkalarına tavsiye niyetine vermeyin. Niyetiniz ne kadar iyi olursa olsun, bu düşünce bozuk. Lütfen yapmayın.

çok kapalı değilim karşıda değilim ama hafiflik yapmıyorum biraz fazla gülerim sadece bu mudur yani sırf güldüğüm için mi cesaret alıyolar normal sevgililer de bi erkek bi kızdan hoşlandığında kız somurtyomu hayır yani anlamıyorum güzel değilim keşke güzel olsam belki gurur duyardım ama orta standarttayım böyle olunca erkekler kudurmuş heralde diyorum ve ciddi anlamda korkmaya başlıyorum onların bu aç halini gördükçe

yok bu gülmenizle falan alakalı değil.
bir dönem ben de aynı şekilde darlanmıştım. en son, son tanıştığım 2-3 kişiye sordum sebep ne, ben sana imada bulunmuyorum, niyetim belli neden bu tutumdasın diye.
dediklerine göre atlamadığım, kendim olduğum için çekici buluyorlarmış. bu yüzden beraber olmak istemişler.
sizinki de öyle birşey olabilir. buna da yapılacak birşey yok çünkü içinizden geldiği gibi yani kendiniz olarak hareket ediyorsunuz.
en güzeli, onları direkt elemek. ben de öyle yaptım. eleye eleye doğru insanla kavuşuyorsunuz merak etmeyin.

İşte bu yüzden kimse gülmekten vazgeçmesin
Bende çok gülerim, tanımadığım insanlara selam verme huyum bile vardır asansörde falan, kim ne istiyorsa sansın, kadınları aman gülme yanlış anlaşılır diye baskılayanlar utansın

Ben de gülüyorum valla kahkaham cok meshurdur.
Zaten 1 avuc eglencemiz özgürlügümüz var onu da baskilamamak lazim.
Gülen kadina sirf güldü diye halleniyorlarsa kendi yemeklerine şap katsinlar.

maalesef ki çoğunluktalar evet ben de kendimde sıkıntı görmüyorum ama nrden böyleleri çıkıyor bunu da anlamış değilim kaderimin bi oyunu olsa gerek
Senlik bir durum değil malesef toplumun bize dayattığı farklı algilardan.
Bak ben tesettürlü olduğum halde eşimin arkadaşı tarafından ne kadar güler yüzlü çok sıcak bir eşin var dedi diye eşimden uyarı aldım.
Yanlış anlasiliyorsun biliyorum senin kalbini ama başkaları benim gibi bilmiyor seni dedi eşim.
Az dikkat etsen biraz kıskandım o öyle deyince dedi.
O an başımdan kaynar sular döküldü sanki.
Ağlamak gülmek arasi gidip geldim.
Belki arkadaşı da iyi niyetli dedi onu da bilemiyoruz.
Zaten şu Yanlış anlasilmalar bizi mahveden değil mi ?

Senlik bir durum değil malesef toplumun bize dayattığı farklı algilardan.
Bak ben tesettürlü olduğum halde eşimin arkadaşı tarafından ne kadar güler yüzlü çok sıcak bir eşin var dedi diye eşimden uyarı aldım.
Yanlış anlasiliyorsun biliyorum senin kalbini ama başkaları benim gibi bilmiyor seni dedi eşim.
Az dikkat etsen biraz kıskandım o öyle deyince dedi.
O an başımdan kaynar sular döküldü sanki.
Ağlamak gülmek arasi gidip geldim.
Belki arkadaşı da iyi niyetli dedi onu da bilemiyoruz.
Zaten şu Yanlış anlasilmalar bizi mahveden değil mi ?
Yooo bizi mahveden yanlış anlaşılmalar değil bence
Eşiniz size edilen iltifatı sindirememiş hepsi bu

böyle gelenlerle ne benim ne de onların ortak hiçbir tanışıklıkları yok . Ben zaten farklı bir şehirdeyim burda kimse tanımaz bilmez beni hayatıma girmek isteyenlerinde niyeti böyle olunca insan sıkıntı aryo.

bu insanlarla nerede tanışıyorsunuz

hayatınıza girmek isteyenler diye bir genelleme nasıl oluşuyor

yani birisi ile okulda tanışırsın, birisi ile arkadaş ortamında tanışırsın

ne bileyim birisi ile cafede vs vs

hangi davranışlar ile direkt cinsellik istediklerini anladınız

yani ne bileyim merhaba diye sarılıp öpüşmek mesela bende cinsellik çağrıştırmaz yahut el ele dolaşmak vs vs

hangi aşamada, hangi hamle size böyle hissettirdi

gel bize gidelim mi deniyor daha sevgili dahi olunmadan

eğer öyle ise zaten belli boş verin gitsin

lakin açık açık söylemiyorsa acaba siz imaları farklı mı algılıyorsunuz diye biraz ayrıntı istemek lazım

Sizin ne gibi bir hatanız olabilir ki? Üst üste aynı tip erkekler denk gelmiş sadece. Umarım dilediğiniz gibi bir ilişkiniz olur. Çekim yasasını araştırmanızı tavsiye ederim
nasıl bir şey o acaba ? duymuştumda

Eğer hepsi öyleyse demekki sizin sevdiğiniz ve cazip gördüğünüz tip böyleleri.

Merhablar konuya geçeyim çünkü işin içinden çıkamıyorum. Benim sıkıntım erkekler . Hep karşıma böyle cinsel iç güdüsü fazla ilişki tipli olmayan erkekler çıktı çıkıyorda . Tutucu değilim zamanla tanıdıkça sevdikçe zaten ben de isterim ama bunlar daha tanımadan sevmeden hop üstüne atlıyolar insanın ve sevme potansiyelleride yok . Bikaç örnek görüyorum sevgililer aynı evde yaşıyorlar tamam illa cinsellikte vardır ama hem cinsellik yaşayıp hem bir ilişki yaşamak sevmek sevilmek bu çok güzel . Ya da sevgilinle cinsellik yaşayıp evlenmek.Benim sıkıntım benle cinsellik istyolar ama bir ilişki istemiyolar hal böyle olınca insan kötü hissediyor kendini ben mi sıkıntıyım yoksa karşıma çıkanlar mı sıkıntı.
Seksepaliteniz yüksektir 🥰

Bu konuya başka birşey yazmayacağım ancak bazı mesajlar beni üzdü, genç bir kadına az gül tarzı yorumlar yapılması
Konu sahibi zaten bazı şeylerin farkında kimin neden yaklaştığını anlıyor
Sadece neden bu tipler bu ara çok sık karşısına çıkmış bunu merak etmiş
Sen böylesin sen çok gülmüşsündür faln diyip napalım şu zor hayatta birde gençlerin yüzünü mü somurtturalım?
her pis beyin bunu gülmeyi hafiflik sanan erkekler için diyorum kendi pis zihninden sorumludur
Onlar için yaşamıyoruz bu hayatı

Ben de gülüyorum valla kahkaham cok meshurdur.
Zaten 1 avuc eglencemiz özgürlügümüz var onu da baskilamamak lazim.
Gülen kadina sirf güldü diye halleniyorlarsa kendi yemeklerine şap katsinlar.
artık böyle düşünmeye başladım çünkü güzellik yok işve cilve yok boy pos yok ama gülüyorum işte bazen kahkaha bazen tebessüm artık buna bağlamaya başladım. Karşı tarafa rahatlık sinyali mi veriyorum diye gerçekten çok farklı biyolojik yapıları var iyisi de kötüsüde

Back
X