- 29 Ağustos 2016
- 473
- 193
- 103
- 29
olmaz olaymış :) teşekkür ederimSeksepaliteniz yüksektir![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olmaz olaymış :) teşekkür ederimSeksepaliteniz yüksektir![]()
Bu arada boy kilo güzellik seksepalite ile alakalı şeyler değildir. Bazı insanların aurası yüksek oluyor. Farklı bir çekimleri oluyor. Bu kadında da erkekte de vardır.olmaz olaymış :) teşekkür ederim![]()
ağzınıza sağlık gerçektenBu konuya başka birşey yazmayacağım ancak bazı mesajlar beni üzdü, genç bir kadına az gül tarzı yorumlar yapılması
Konu sahibi zaten bazı şeylerin farkında kimin neden yaklaştığını anlıyor
Sadece neden bu tipler bu ara çok sık karşısına çıkmış bunu merak etmiş
Sen böylesin sen çok gülmüşsündür faln diyip napalım şu zor hayatta birde gençlerin yüzünü mü somurtturalım?
her pis beyin bunu gülmeyi hafiflik sanan erkekler için diyorum kendi pis zihninden sorumludur
Onlar için yaşamıyoruz bu hayatı
Sorunun sende olduğunu sanmıyorum. Çok gülmenin " hafif meşrep " diye algılandığı bir zihniyete inat, gülmeyi yüzünden eksik etme..
Bu çok güzel bir şey ama sevdiğim ve sevildiğim insanla olsaydı tabi. Sevmeden sevilmeden birinin bu beklentiyle gelmesi gurur kırıcı oluyor biraz . :)Bu arada boy kilo güzellik seksepalite ile alakalı şeyler değildir. Bazı insanların aurası yüksek oluyor. Farklı bir çekimleri oluyor. Bu kadında da erkekte de vardır.![]()
Bunlar genellikle arkadaş çevremden de değil işin tuhafı hepsi alakasız iş meslek ve uğraştalar . Arayışım yok ama karşıma bunlar çıkınca insan sorguluyor. Evet sanatçı insanlar naif oluyor bilmem ki şu yasaklar kalksın atıcam kendimi bi yerlere :)Arkadaş çevrenizle alakalı olabilir , canınız ne zaman gülmek istiyorsa gülün , ne zaman tatlı yemek istiyorsa yeyin, ne zaman ağlamak istiyorsa ağlayın . Yeter ki size gönderilen mesajlara dikkat edin , şiddet eğilimi mi var uzaklaşın , bağımlı mı uzaklaşın , istemediğiniz şeylere sizi zorluyor mu uzaklaşın . Zaten yıllar geçtikçe dünyadan el etek çekme kıvamına geliyoruz .
Bazı arkadaş çevreleri de bu tür insanları çeker , arkadaş grubunuzu değiştirin . Ben sanatçı insanların çok naif olduğunu düşünürüm , mesela müzik kursuna kaydolabilirsiniz , halk oyunları , hat , Ebru sanatı vs onları deneyebilirsiniz. Kitap cafeler var mesela , kulüpler var onlara katılabilirsiniz.
Elbet doğru insan karşınıza çıkacaktır. Sizinle tanışmak isteyen herkes cinsel olarak da çekici bulduğu için tanışmak ister. Doğanın kanunu bu. Önemli olan o dengeyi tutturmak. Aynı şeyleri ben de yaşadım. Kimseyle ikinci kez oturmadım,oturamadım. Eşim ilk sevgilim oldu ve evlendik. Dediğinizi çok iyi anlıyorum. Umarım istediğiniz gibi biri en yakın zamanda karşınıza çıkarBu çok güzel bir şey ama sevdiğim ve sevildiğim insanla olsaydı tabi. Sevmeden sevilmeden birinin bu beklentiyle gelmesi gurur kırıcı oluyor biraz . :)
Bunlar genellikle arkadaş çevremden de değil işin tuhafı hepsi alakasız iş meslek ve uğraştalar . Arayışım yok ama karşıma bunlar çıkınca insan sorguluyor. Evet sanatçı insanlar naif oluyor bilmem ki şu yasaklar kalksın atıcam kendimi bi yerlereArkadaş çevrenizle alakalı olabilir , canınız ne zaman gülmek istiyorsa gülün , ne zaman tatlı yemek istiyorsa yeyin, ne zaman ağlamak istiyorsa ağlayın . Yeter ki size gönderilen mesajlara dikkat edin , şiddet eğilimi mi var uzaklaşın , bağımlı mı uzaklaşın , istemediğiniz şeylere sizi zorluyor mu uzaklaşın . Zaten yıllar geçtikçe dünyadan el etek çekme kıvamına geliyoruz .
Bazı arkadaş çevreleri de bu tür insanları çeker , arkadaş grubunuzu değiştirin . Ben sanatçı insanların çok naif olduğunu düşünürüm , mesela müzik kursuna kaydolabilirsiniz , halk oyunları , hat , Ebru sanatı vs onları deneyebilirsiniz. Kitap cafeler var mesela , kulüpler var onlara katılabilirsiniz.
bu erkekler gerçekten pis nefisliler öyle böyle değil biz kadınlar niye böyleyiz hayata bakıyorumda hep erkekler için yaratılmışız gibi geliyor cinsellikte bile erkek kadar değilizGülmeyi yanlis yorumluyorlar.
Defalarca gülen bi insan oldugum icin "hafif kadin" (igrenc bir tabir, tum kadinlardan ozur dileyerek yaziyorum) olarak algilandim.
Gülmem kanimin kaynadigi, enerjimin yüksek oldugu, baska seyler arandigim olarak yorumlandibunu acik acik söyleyen oldu. Fıkır fıkırmısım
Gülüyorum yahu hepsi bu :) salt neşe diye bakmak cok mu zor? Vucudunu beyni degil baska tarafi yönetenlerce zormus.
Vallahi hala gülüyorum, o onlarin pis zihniyeti olsun.
inşallab size de çok mutluluklar dilerimElbet doğru insan karşınıza çıkacaktır. Sizinle tanışmak isteyen herkes cinsel olarak da çekici bulduğu için tanışmak ister. Doğanın kanunu bu. Önemli olan o dengeyi tutturmak. Aynı şeyleri ben de yaşadım. Kimseyle ikinci kez oturmadım,oturamadım. Eşim ilk sevgilim oldu ve evlendik. Dediğinizi çok iyi anlıyorum. Umarım istediğiniz gibi biri en yakın zamanda karşınıza çıkar![]()
Ben de şuan tek yaşıyorum . Bir iki kişiden hoşalandım dışarda görüştük ettik yasak olunca eve çağırmıştım çay kahve sohbet muhabbet olur diye gerçekten yok böyle bi şey direk sarılmalar ellemeler dudağa yapışmalar tokat atıp kovmuşluğumda oldu . Peki sonradan bulabildiniz mi hayatınızın aşkınıSizin bir sorununuz olduğunu düşünmüyorum. Bana da gençliğimde (gayet de ciddi bir tip olarak tanındığım halde) öyle bir iki tip gelmişti. Sanırım yalnız yaşayan bir kadın olduğum için şanslarını denemek isteyen art niyetli geri zekalılardı. Bunun dışında tanıştığınız ortamlarda sıkıntı olabilir. Çabuk samimi ve içli dışlı olmakta sorun olabilir belki. Müstehcen esprilere yüksek ve abartılı kahkahaları öyle algılayan erkek kişileri vardır bolca toplumumuzda Bu ve buna benzer durumlar varsa düzeltirsiniz canınızı sıkmasınlar diye. Bunların dışında canınızı sıkmayın o tür fırsatçılara, ağızlarının payını da vererek gönderin gitsin . Yalnız yaşayan kadını potansiyel sex manyağı zanneden ilkel bir erkek güruhu var ülkede maalesef
Çok teşekkür ederiminşallab size de çok mutluluklar dilerim![]()
bir kişi çalıştığım ortamdandı bir kişi ev sahibim bir kişi hastanede tanıştığım birisi biri de sosyal medyadan tanışmıştım bir yıl içinde gördüğğm kişiler bunlar . Genel olarak sohbet normal başlıyo burda sıkıntı yok sonra cinsel konulara dönüyo sonra el tutmak istemeler sarılmalar öpmeleer vs. bu söylediklerimden iki kişiden hoşlanmıştım ilk bikaç görüşmede iyidi seviyeleri umutlandım yasaklar gelince ben eve çağırdım o kafede kedi gibi oturan erkekten eser kalmadı üstüme atladı tokat atıp kovdum . Yani diceksiniz eve niye çağırdın ama bi güven vermişti ve ilk buluşma vs değildi illa bi ev ortamına girilcekti ama böyle olmasımı gerekirdibu insanlarla nerede tanışıyorsunuz
hayatınıza girmek isteyenler diye bir genelleme nasıl oluşuyor
yani birisi ile okulda tanışırsın, birisi ile arkadaş ortamında tanışırsın
ne bileyim birisi ile cafede vs vs
hangi davranışlar ile direkt cinsellik istediklerini anladınız
yani ne bileyim merhaba diye sarılıp öpüşmek mesela bende cinsellik çağrıştırmaz yahut el ele dolaşmak vs vs
hangi aşamada, hangi hamle size böyle hissettirdi
gel bize gidelim mi deniyor daha sevgili dahi olunmadan
eğer öyle ise zaten belli boş verin gitsin
lakin açık açık söylemiyorsa acaba siz imaları farklı mı algılıyorsunuz diye biraz ayrıntı istemek lazım
bir kişi çalıştığım ortamdandı bir kişi ev sahibim bir kişi hastanede tanıştığım birisi biri de sosyal medyadan tanışmıştım bir yıl içinde gördüğğm kişiler bunlar . Genel olarak sohbet normal başlıyo burda sıkıntı yok sonra cinsel konulara dönüyo sonra el tutmak istemeler sarılmalar öpmeleer vs. bu söylediklerimden iki kişiden hoşlanmıştım ilk bikaç görüşmede iyidi seviyeleri umutlandım yasaklar gelince ben eve çağırdım o kafede kedi gibi oturan erkekten eser kalmadı üstüme atladı tokat atıp kovdum . Yani diceksiniz eve niye çağırdın ama bi güven vermişti ve ilk buluşma vs değildi illa bi ev ortamına girilcekti ama böyle olmasımı gerekirdi
Bunlar genellikle arkadaş çevremden de değil işin tuhafı hepsi alakasız iş meslek ve uğraştalar . Arayışım yok ama karşıma bunlar çıkınca insan sorguluyor. Evet sanatçı insanlar naif oluyor bilmem ki şu yasaklar kalksın atıcam kendimi bi
Hayır bulabilirdim ama maalesef olamadı Ama nedeni düzgün kişiler yaklaşmadığından kesinlikle değil buna odaklanacak yıllarım ve zamanım olmadı. Ağır hastam vardı ve kendimle, aşkla meşkle uğraşacak zamanım da enerjim de kalmıyordu. Bu nedenle yüzeysel, hoşlanma türü kısa ilişkiler oldu. Yani özetle benim devamındaki durumum farklı idi. Konuya dönersek hayatta böyle tipler de çıkıyor karşınıza, kaliteli, aklı şeyinde olmayan elit tipler de. Bunun dışında Ortada bir ilişki yokken dostça ya da hoşlanma sonucu eve davet ettiğiniz erkek bizim toplumumuzda hala çoğunlukla sex daveti (ya da sekse ortam hazırlama) olarak algılıyor durumu.Medenice eve davet ederken bile bunu göz ardı etmemek gerekiyor. Duygulardan, karşılıklı ciddi bir etkilenmeden ve adamın kişiliğini tanımadan pek eve yaklaştırmamakta fayda var derim bunca yılın yalnız yaşayan kadını olarak :) Pandemi nedeniyle zamanlama olarak bu süreci direk atladığınız için üst üste gelmiştir vakalar. Olayın duygusal yönünü mesajla, görüntülü sohbetle, ev dışı buluşmalarla uzatmaya çalışın. Eve kısa sürede davet de kabul de etmeyin. İlle de evde görmek, tanımak istediğinizde bir arkadaş daha davet edin mesela. Önce bir samimiyeti, dostça daveti algılasın kafasında. Erkek milletinin kalın kafaları ancak basıyor bazı şeyleri algılamaya malumBen de şuan tek yaşıyorum . Bir iki kişiden hoşalandım dışarda görüştük ettik yasak olunca eve çağırmıştım çay kahve sohbet muhabbet olur diye gerçekten yok böyle bi şey direk sarılmalar ellemeler dudağa yapışmalar tokat atıp kovmuşluğumda oldu . Peki sonradan bulabildiniz mi hayatınızın aşkını
Bakın işte size cinsel obje olarak bakılmamış benim istediğim bu türden bir şey umarım denk gelir