- 14 Temmuz 2023
- 4.462
- 5.513
- 78
- 23
- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
-
DogruAtaerkil toplumun sonucu maalesef. Çoğu kadın eşlerinden ilgi görmediği için oğullarından bekliyorlar. Gelini de rakip görüp bileniyorlar. Toplum olarak empatimiz de düşük.
AaaAaa haksızlık etme canım benimki benim oğlum çirkin mi oğlum daha güzel demişti
Benim zaten bi kere dilim yanmış berbat bi evlilik geçirmişim yoğurdu buzdolabında tutarak yiyorum. Geldim gidiyorum şu dünyadan kaynana olayını çözemedim. Kiminle muhabbet etsem kadın yada erkek; erkek annesi sorunlu taraf oluyor. İstisna olarak iki kişiye tanık oldum kız annesi olup damadını benimseyemeyen. Onlarda bir süre sonra ısınıp sorunu çözdüler ama ne damadına laf sokan ne kızını kıskanan nede atıyorum kızının maaşını isteyen Vsvs anne duymadım.
Ne farkımız var kadınlar olarak bizim annemiz neden pürüz çıkaran taraf olmuyor.
Anneme bakıyorum bayılıyo damadına gözünün içine bakıyor sevdiği yemekler aman damadım yesin. Bi mağazaya gitsek hemen damadına kıyafetler bakar. Onların isteği ben iyi davranayım ki o da kızıma iyi davransın diye sanırım.
E erkek annesi de desin bunu. Neden demiyorlar? Neden oğullarının mutluluğu onları huzursuz ediyor? Aşırı sıkıldım rahat olamamaktan sıcaklık samimiyet görmemekten. Eşim de farkında yazık o da üzülüyor..
ne zaman bdv ye girsem bi eş ailesi konusu bi kaynana konusu ya valla içimi dökeyim dedim.
Çok doğru bu.Şu kayınvalide olayının çok abartıldığını düşünüyorum.
Bana iyi davranmazsa anında buz gibi olurum.
Hiç de kafama takmam. Başka derdim mi yok!
Bu arada benim kayınvalide gerçekten beni çok çok sever. Sevmezse de kendi kaybeder.
Benim düşünceme göre kocamın dengeyi sağlamasına da gerek yok.Sevmeseydi oğluna ayılıp bayılsaydı emin olun bu şekilde diyemezdiniz çünkü istet istemez eş dengeyi sağlasa bile evlilik etkileniyor.
Oğlunu paylaşamayacak olan Erkek Çocuk Annelerine sesleniyorum lütfen oğullarınızın turşusunu kurun ve asla evlendirmeyin.Benim zaten bi kere dilim yanmış berbat bi evlilik geçirmişim yoğurdu buzdolabında tutarak yiyorum. Geldim gidiyorum şu dünyadan kaynana olayını çözemedim. Kiminle muhabbet etsem kadın yada erkek; erkek annesi sorunlu taraf oluyor. İstisna olarak iki kişiye tanık oldum kız annesi olup damadını benimseyemeyen. Onlarda bir süre sonra ısınıp sorunu çözdüler ama ne damadına laf sokan ne kızını kıskanan nede atıyorum kızının maaşını isteyen Vsvs anne duymadım.
Ne farkımız var kadınlar olarak bizim annemiz neden pürüz çıkaran taraf olmuyor.
Anneme bakıyorum bayılıyo damadına gözünün içine bakıyor sevdiği yemekler aman damadım yesin. Bi mağazaya gitsek hemen damadına kıyafetler bakar. Onların isteği ben iyi davranayım ki o da kızıma iyi davransın diye sanırım.
E erkek annesi de desin bunu. Neden demiyorlar? Neden oğullarının mutluluğu onları huzursuz ediyor? Aşırı sıkıldım rahat olamamaktan sıcaklık samimiyet görmemekten. Eşim de farkında yazık o da üzülüyor..
ne zaman bdv ye girsem bi eş ailesi konusu bi kaynana konusu ya valla içimi dökeyim dedim.
Vallahi cok haklısın bende aynı şeyi düşünüyorum onlarda düşünsün hep kız annelerimiz damadını düşünecek.Benim zaten bi kere dilim yanmış berbat bi evlilik geçirmişim yoğurdu buzdolabında tutarak yiyorum. Geldim gidiyorum şu dünyadan kaynana olayını çözemedim. Kiminle muhabbet etsem kadın yada erkek; erkek annesi sorunlu taraf oluyor. İstisna olarak iki kişiye tanık oldum kız annesi olup damadını benimseyemeyen. Onlarda bir süre sonra ısınıp sorunu çözdüler ama ne damadına laf sokan ne kızını kıskanan nede atıyorum kızının maaşını isteyen Vsvs anne duymadım.
Ama desin hiç umrumda değil vallahi aramıyor desin ondan mı çekincem vız gelir tırıs giderAh ah, benimki komşularının düğününe yeterince hazırlık yapabilmek için bizim düğün tarihimizi ertelemek istedi, istemediğim salon, istemediğim tarihde ve saatte tutturdu.. Sonra mesafeli olunca arkamdan konuşuyorlarmış gelin bizi hiç aramıyor diye..
Çok doğru yorumun alnı olsa da öpsemAtaerkil toplumun sonucu maalesef. Çoğu kadın eşlerinden ilgi görmediği için oğullarından bekliyorlar. Gelini de rakip görüp bileniyorlar. Toplum olarak empatimiz de düşük.
Bence, kadınlar evlense de kendi ailesiyle olan bağını asla bırakmıyor. Ama erkekler evlenince eşine ve kendi ailesine daha düşkün oluyor. Ama kadinlar hem kendi ailesi hem de doğup büyüdüğü aileyi dengede tutuyor ve bunu mükemmel bir şekilde yapıyor. Erkek ise taraf seçmek zorundaymış gibi hissediyor ya da bırakılıyor. Bu tamamen benim düşüncelerim. Yanlış da olabilir. Doğru daBenim zaten bi kere dilim yanmış berbat bi evlilik geçirmişim yoğurdu buzdolabında tutarak yiyorum. Geldim gidiyorum şu dünyadan kaynana olayını çözemedim. Kiminle muhabbet etsem kadın yada erkek; erkek annesi sorunlu taraf oluyor. İstisna olarak iki kişiye tanık oldum kız annesi olup damadını benimseyemeyen. Onlarda bir süre sonra ısınıp sorunu çözdüler ama ne damadına laf sokan ne kızını kıskanan nede atıyorum kızının maaşını isteyen Vsvs anne duymadım.
Sonunda oğullarını bosayacagiz, kına yakacaklar.Benim zaten bi kere dilim yanmış berbat bi evlilik geçirmişim yoğurdu buzdolabında tutarak yiyorum. Geldim gidiyorum şu dünyadan kaynana olayını çözemedim. Kiminle muhabbet etsem kadın yada erkek; erkek annesi sorunlu taraf oluyor. İstisna olarak iki kişiye tanık oldum kız annesi olup damadını benimseyemeyen. Onlarda bir süre sonra ısınıp sorunu çözdüler ama ne damadına laf sokan ne kızını kıskanan nede atıyorum kızının maaşını isteyen Vsvs anne duymadım.
Hepsi yilan. Oğullarını kendine paravan olarak kullanıyorlar. Benimki tam öyle. Dışarıya beni bal çörek anlatıyor. Ama günahı kadar sevmez beni. Eşim askere gittiğinde gelene kadar ağladı. Hemde herrrgun. Sonra biz evlendik bizi evimize yollamamak için ayildi bayıldı sürekli ağladı. Meğerse bu boşluklarda kayinpederim annesini evine getirmesin diye böyle numaralar yapıyormuş. Maksat kayinvalideye bakmamak. Sorsan oğlumda oğlum. Kendini yerlere atıyordu. Ayyy ne günlerdi vallaBenim zaten bi kere dilim yanmış berbat bi evlilik geçirmişim yoğurdu buzdolabında tutarak yiyorum. Geldim gidiyorum şu dünyadan kaynana olayını çözemedim. Kiminle muhabbet etsem kadın yada erkek; erkek annesi sorunlu taraf oluyor. İstisna olarak iki kişiye tanık oldum kız annesi olup damadını benimseyemeyen. Onlarda bir süre sonra ısınıp sorunu çözdüler ama ne damadına laf sokan ne kızını kıskanan nede atıyorum kızının maaşını isteyen Vsvs anne duymadım.
Bence cahillik ondan bana öyle geliyor güya kendi kaynanalar eskiden ne yapıyorsa onlarda gelinlerine karşı yapıyor ben böyle bakıyorum olaya tuhafda geliyorBenim zaten bi kere dilim yanmış berbat bi evlilik geçirmişim yoğurdu buzdolabında tutarak yiyorum. Geldim gidiyorum şu dünyadan kaynana olayını çözemedim. Kiminle muhabbet etsem kadın yada erkek; erkek annesi sorunlu taraf oluyor. İstisna olarak iki kişiye tanık oldum kız annesi olup damadını benimseyemeyen. Onlarda bir süre sonra ısınıp sorunu çözdüler ama ne damadına laf sokan ne kızını kıskanan nede atıyorum kızının maaşını isteyen Vsvs anne duymadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?