- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
- Konu Sahibi redvelvetcake
Seviyor musun?
Ona karsi oluşan alışkanlıklarindan mi vazgeçmek istemiyorsun?
Ya da bilincaltinda oluşturduğun bir takıntı haline mi geldi?
Bunların net cevabi var mi? Çünkü sevmek, alışkanlık ve takıntı birbirinden farklı şeyler olmasına rağmen ayni hissiyatı veriyor.
Önce bundan emin olmalısın.
Ayrıca sen, ondan kurtulmak istemiyorsun gibi geldi.
Unutmaya çalışmak yerine, herkeste onu aramak, sürekli onun yokluğunu hissetmek seni uzaklaştırmıyor aksine hayatına daha cok dahil ediyorsun.
Ve hala iletişim halinde olmanız da senin ondan uzaklaşmani ve unutmani engelliyor.
Bu kadar zor geliyorsa onsuz hayat, yeniden deneyin. Aşılamaz sandığımız problemler tek başına gerçekten zor, insan sevdiği kişiyle bunu başarabiliyor. Sorumluluksa sorumluluk, yükse yük bir şekilde elini taşın altına koymadan üstesinden gelemiyorsun.
Rabbim kolaylık versin.
Hayırlısı neyse o olsun.
Öncelikle coook tesekkür ederim beni aydınlatan bir yorum olmuş. Tek tek düşündüm. Evet seviyorum. Alışkanlıgım ona karşı yok, cunku fiilen ayrılalı bir sene oldu, duygusal olarak da alıskanlık olacak veya su an kalan bir seyim yok. Sadece onun varlıgını seviyorum, eger bu takıntı veya alıskanlıksa onu bilemem. Hani hayatınızda biri olur (ne sıfatla olursa olsun) ve hep kalır ya, ne bileyim en basitinden sık görusmediginiz ama görustugunuz zaman aynı yerden devam ettiginiz bir arkadas, o hep vardır, benim icin de aynı durum var su an. Bunu demek istedim.
Ve evet, kurtulmak istemiyorum. Aslında kurtulma fiiline yakıstırmıyorum bile onu. O yuzden evet, belki de bu sekilde kendi hayatıma daha cok dahil ediyorum. Konuyu acarken kendim de dedigim gibi, bunu ben bu hale getirdim, ama ben onu hayatımdan cıkarsam bile (ki denedim, uzun sure) o bana geliyor. Onun hayatında o kadar cok sacma sapan kadınlar var ki, benim onu bu kadar sadık bir sekilde sevmem onun icin cok degerliymis, o yuzden onda da benim yerim cok farklıymıs, öyle demisti. O da iletisimi kesmek istemiyor, eninde sonunda o arıyor beni hep.
İkinci olarak, yeniden denememiz evet bir ihtimal ama sonuçlarına katlanma kısmı dusunduruyor. Sonu yok cunku. Neden mi, o benden cok buyuk ve farklı farklı kadınlardan uc cocugu var. İşi, cevresi, ailesi vs biraz sakat. Bana karsı bambaska bir insan, zaten hayatında benden baska bu kadar uzun sure kimse olmamıs. Cok zor yani, olacak bir is degil. Onun icin belki o kadar degil ama benim icin hayatımın 180 derece degismesi demek.