- 9 Mayıs 2015
- 1.400
- 4.019
- 333
zaten öyle yapacağım. Eşim çok hassas bu para konusunda. Ama napayım gerçekler acıdır. Malesef ben olmasam araba maraba olmazdı ortada. Bebeğim için iyi kötü bi araba alıp gerisini de bankaya yatırıcam. İsterse küssün paşamKüsmeye hakkı yok ki size.Çünkü yerden göğe kadar haklısınız yani.Siz olmasanız napıcakmış eşiniz evi kayınlar değil siz geçindiriyorsunuz yani sonuçta.
Sizin de istekleriniz önemli o lüks arabaya binecek siz sıkıntı çekeceksiniz.
Yani ev almasanız en kötü o elinizdeki bankada vadeli hesaba koyun hiç olmazsa.
Parayı zırt pırt çekemesin.
bunu dersem heralde ailemi hor görüyosundan girer konuya bayaa bi tartışırz. Valla şu parayı bi değerlendirseydik uykularım kaçıyor artkBen hep söylerim, araba benim için önemlidir ve arabaya giden paraya asla acımam.
Eşinize şart koşun bence, eğer sadece biz kullanacaksak istediğin arabayı alalım deyin.
üstü kapalı dedim çok kullanıyor herkes arabaya yazık oluyor dedim. Anlıyo anlamamazlıktan geliyor. Sizce evin masraflarının yarısını da ver madem falan desem kırılmaz mı daha çok? Çok sevdiğim için kıyamıyorum bi yandan.Yatirim amacli araba mi alinir bahaneye bak. Zaten sen yazmissin bakimi masrafi bitmedi diye. Bence esine acik acik soylemelisin araci sizden cok kayninlarin kullandigini ve bunu istemedigini. Araba kaza gecirse.? Hoop cop araba, hasarli artik. Dogru olani yapmissin. Su da cok gicik bir durum, veririm koydugun parayi sen karisamazsin. E sen de o zaman esinden evin yari giderini iste. Yari ysriya bolusun ev arkadasi olun. Bir arkadas yazmis aynen katiliyorim demek sen calismiyor olsan hic soz hakkin olmayacakti. Senin daha cok kiirlman gerekirken havasini basmis gitmis esin.
Anladım , bu şıkkı elediysek eğer sizin dediğiniz gibi yapmalı, uygun fiyatlı bir araba alıp, kalanını değerlendirmek mantıklı.bunu dersem heralde ailemi hor görüyosundan girer konuya bayaa bi tartışırz. Valla şu parayı bi değerlendirseydik uykularım kaçıyor artk
Ben maasimi yatiriyorum karisamazsin derse demen gerek ne yazikki. Sen resmen hile hurda ile etinden sutunden yararlanilan, sevgi magduru kadinlar sinifina giriyorsun su an. Ister bu gidise dur de, istersen devam et. Ayagini yorganjna gore uzatmayi bilecek insan kusura bakmasin esin. Bebek gelecek tek senin maasinla oh ne guzel bunu dusunen var mi acaba? Ha diyosan ben 5000 maas aliyorum bu da bize yeter hic sorun etmiyorim esimin gonlu olsun sadece orasini bilemem . O zaman birakacaksin ne istiyosa yapsin.üstü kapalı dedim çok kullanıyor herkes arabaya yazık oluyor dedim. Anlıyo anlamamazlıktan geliyor. Sizce evin masraflarının yarısını da ver madem falan desem kırılmaz mı daha çok? Çok sevdiğim için kıyamıyorum bi yandan.
Bi de o var ek ders olmayacak baya düşecek zaten vergi dilimindeyim zamdan da yararlanamayacağım.Kredi ne kredisi
Ödeyin onu kalanı ile de araba alın ya da işte ucuz araba alın krediyi de ödeyebildiğiniz kadar kapatın ki bebek gelince bunalmayın
Sonuçta izin aşamasında ek ders vs olmayacak gelir düşecek
Şimdi burda bi şeyler yazardım o kayınlarıma da ban yerim. Sinir olmak ne kelime ya ben deliriyorum bazen. Uygun fiyatlı bşy aldırıp gerisine el koymam lazım paranın..Sinir oldum kayınlarına.. Az yesinler de kendilerine araba alsınlar.
Arabayla yatırım olmaz ama para bağlamak için güzel bi yöntemdir. Ben olsam yeni bi araba alır, ve kayınlarıma vermezdim... İstediklerinde abi/kardeş eski arabayı bizden çok kullandınız haşatı çıktı demek lazım gülerek tabi :) Bunu bari istemeyin siz eskitiyorsunuz parası bizden çıkıyor derdim. :)
haklısın böyle düşünmemiştim. Allem edip kullem edip yine beni yiyorlar işte. Annem söylüyo bana hep de ben göremiyorum. Eşim o kdr eğitimli terbiyeli bi insan ki abileri de bildiğin görgüsüz. Çirkinleşmekse çirkinleşmek ulan hakkım olanı alacağım ellerinden!! Gaza geldim şu anBen maasimi yatiriyorum karisamazsin derse demen gerek ne yazikki. Sen resmen hile hurda ile etinden sutunden yararlanilan, sevgi magduru kadinlar sinifina giriyorsun su an. Ister bu gidise dur de, istersen devam et. Ayagini yorganjna gore uzatmayi bilecek insan kusura bakmasin esin. Bebek gelecek tek senin maasinla oh ne guzel bunu dusunen var mi acaba? Ha diyosan ben 5000 maas aliyorum bu da bize yeter hic sorun etmiyorim esimin gonlu olsun sadece orasini bilemem . O zaman birakacaksin ne istiyosa yapsin.
sakın aldırma lüks araç hastalık gibi bi şey, bağlıyo insanı kendine. Bende bana bi toros yeter kafasındayım. İşin kötü yanı şu benim ehliyetm yok.. Ehliyet de almam lazım bakOff bu ara benzer bir sorun beni bekliyor :/
Eşimle araba almak için birikim yapıyoruz ama eşimin gözü baya yükseklerde, sıfır almak istiyor, ben ikinci el uygun bir araç alalım diyorum ısta şoför değiliz sonuçta çizilecek vurulacak benim de malım kıymetli uykum kaçar
Bir de köyde görev yapıyorum, sıfır arabayı köy yoluna nasıl süreyim? bana bir murat124 alalım sen ne istersen onu al arabalar ayrı olsun diyorum, baştan şaka yollu başladım ama şu an çok mantıklı geliyor ya.
Ben de sizin gb eşimin hevesini kırmak istemediğim için ses edemiyorum ama sıfır lüks araç asla istemiyorum
Erkekler araba markasıyla modeliyle ego tatmini yapıyorlar ya çok saçma geliyor bana, benim eşim de yok yatırım amaçlı yok ilerde ev peşinatı yaparız diye ikna çabasında, zaten sıfır araç alıp ertesi gün satsan direkt değer kaybediyor bu nasıl yatırım anlamıyorum??sakın aldırma lüks araç hastalık gibi bi şey, bağlıyo insanı kendine. Bende bana bi toros yeter kafasındayım. İşin kötü yanı şu benim ehliyetm yok.. Ehliyet de almam lazım bak
Arabadan yatırım olmuyor kızlar haklısınız valla ya. Kredi çektirmekle hata ettim en başında. Ne bileyim ben anlamıyorum ki yatırımdan arabadan. Hep sonradan dank ediyr. şimdi ne yapmalıyım sizce? Benim dediğim gibi bize yetecek bir araba alıp kalan parayı da bankaya yatırmalıyz di mi? Üstüne biriktirmeye devam ederiz
bakın siz kardeşinize hayır demişsinz yani eşim bana kardeşime nasıl hayır diyeyim diyor hepBende de Juke var. Ben lüks olduğunu düşünmemiştim bence orta sınıf arabasi.
Ben jukeumu kimseye vermeye Kıyamam kardeşim birkaç kere istedi Hayır dedim. Ortalık mali araba mi olurmuş ya. Ben olsam bende bu kadar para verip milletin kullanmasını istemezdim. Aldırmayun bence de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?