Gerçekten ayranı yok içmeye..

Ben hep söylerim, araba benim için önemlidir ve arabaya giden paraya asla acımam.
Eşinize şart koşun bence, eğer sadece biz kullanacaksak istediğin arabayı alalım deyin.

Bizim kirmizi baslikli kizi bile(ben öyle diyorum stepwayimiz var) istese kaynim sinir oluyodum ben.
Gerci araba surekli işteydi esimle cok isteyemiyolardi.
Araba evlat gibi oluyo be bi sure sonra alisiyosun.
Biz satarken cok icerliyoruz.
Bindigimde de pek seviyorum.
Kadjar istiyorum bende esim cok ucmayalim diyo bakalim napcaz bizde

Bence orta yollu bir araba almak sizin icin daha iyi olur sanrim.

zaten öyle yapacağım. Eşim çok hassas bu para konusunda. Ama napayım gerçekler acıdır. Malesef ben olmasam araba maraba olmazdı ortada. Bebeğim için iyi kötü bi araba alıp gerisini de bankaya yatırıcam. İsterse küssün paşam

Yatirim amacli araba mi alinir bahaneye bak. Zaten sen yazmissin bakimi masrafi bitmedi diye. Bence esine acik acik soylemelisin araci sizden cok kayninlarin kullandigini ve bunu istemedigini. Araba kaza gecirse.? Hoop cop araba, hasarli artik. Dogru olani yapmissin. Su da cok gicik bir durum, veririm koydugun parayi sen karisamazsin. E sen de o zaman esinden evin yari giderini iste. Yari ysriya bolusun ev arkadasi olun. Bir arkadas yazmis aynen katiliyorim demek sen calismiyor olsan hic soz hakkin olmayacakti. Senin daha cok kiirlman gerekirken havasini basmis gitmis esin.

Ben hep söylerim, araba benim için önemlidir ve arabaya giden paraya asla acımam.
Eşinize şart koşun bence, eğer sadece biz kullanacaksak istediğin arabayı alalım deyin.
bunu dersem heralde ailemi hor görüyosundan girer konuya bayaa bi tartışırz. Valla şu parayı bi değerlendirseydik uykularım kaçıyor artk

üstü kapalı dedim çok kullanıyor herkes arabaya yazık oluyor dedim. Anlıyo anlamamazlıktan geliyor. Sizce evin masraflarının yarısını da ver madem falan desem kırılmaz mı daha çok? Çok sevdiğim için kıyamıyorum bi yandan.

bunu dersem heralde ailemi hor görüyosundan girer konuya bayaa bi tartışırz. Valla şu parayı bi değerlendirseydik uykularım kaçıyor artk
Anladım , bu şıkkı elediysek eğer sizin dediğiniz gibi yapmalı, uygun fiyatlı bir araba alıp, kalanını değerlendirmek mantıklı.
Eşinizi ikisinden birini kabul etmek zorunda.
Eşiniz yaptığı hassaslık filan da değil , hır çıkararak istediğini elde etmeye çalışıyor sadece.
Sakın taviz vermeyin, uygun araba alınacak, kalan para çocuğumuz için değerlendirilecek deyin.
Hadi hayırlısı.

Ben maasimi yatiriyorum karisamazsin derse demen gerek ne yazikki. Sen resmen hile hurda ile etinden sutunden yararlanilan, sevgi magduru kadinlar sinifina giriyorsun su an. Ister bu gidise dur de, istersen devam et. Ayagini yorganjna gore uzatmayi bilecek insan kusura bakmasin esin. Bebek gelecek tek senin maasinla oh ne guzel bunu dusunen var mi acaba? Ha diyosan ben 5000 maas aliyorum bu da bize yeter hic sorun etmiyorim esimin gonlu olsun sadece orasini bilemem . O zaman birakacaksin ne istiyosa yapsin.

Off bu ara benzer bir sorun beni bekliyor :/
Eşimle araba almak için birikim yapıyoruz ama eşimin gözü baya yükseklerde, sıfır almak istiyor, ben ikinci el uygun bir araç alalım diyorum ısta şoför değiliz sonuçta çizilecek vurulacak benim de malım kıymetli uykum kaçar

Bir de köyde görev yapıyorum, sıfır arabayı köy yoluna nasıl süreyim? bana bir murat124 alalım sen ne istersen onu al arabalar ayrı olsun diyorum, baştan şaka yollu başladım ama şu an çok mantıklı geliyor ya.

Ben de sizin gb eşimin hevesini kırmak istemediğim için ses edemiyorum ama sıfır lüks araç asla istemiyorum

Bi de o var ek ders olmayacak baya düşecek zaten vergi dilimindeyim zamdan da yararlanamayacağım.
Şimdi burda bi şeyler yazardım o kayınlarıma da ban yerim. Sinir olmak ne kelime ya ben deliriyorum bazen. Uygun fiyatlı bşy aldırıp gerisine el koymam lazım paranın..
haklısın böyle düşünmemiştim. Allem edip kullem edip yine beni yiyorlar işte. Annem söylüyo bana hep de ben göremiyorum. Eşim o kdr eğitimli terbiyeli bi insan ki abileri de bildiğin görgüsüz. Çirkinleşmekse çirkinleşmek ulan hakkım olanı alacağım ellerinden!! Gaza geldim şu an

sakın aldırma lüks araç hastalık gibi bi şey, bağlıyo insanı kendine. Bende bana bi toros yeter kafasındayım. İşin kötü yanı şu benim ehliyetm yok.. Ehliyet de almam lazım bak

Nissan juke alınır mı ya. Bagajı dar bebeğinize uymaz. Ayrıca çok yakıyor. Eşin Araba hastası olsa bilirdi. Gösterişi seviyor.

Sorununda da haklısın. Arabaya verilen parayı acıyorum. Makul iyi bi araç iş görür.

sakın aldırma lüks araç hastalık gibi bi şey, bağlıyo insanı kendine. Bende bana bi toros yeter kafasındayım. İşin kötü yanı şu benim ehliyetm yok.. Ehliyet de almam lazım bak
Erkekler araba markasıyla modeliyle ego tatmini yapıyorlar ya çok saçma geliyor bana, benim eşim de yok yatırım amaçlı yok ilerde ev peşinatı yaparız diye ikna çabasında, zaten sıfır araç alıp ertesi gün satsan direkt değer kaybediyor bu nasıl yatırım anlamıyorum??

Eşim geçen yıl elimizde hiç birikim yokken hepsini kredi çekip lüks araç almayı düşünüyordu, zar zor ikna ettim biraz biriktirelim elimizde peşinat olsun dedim ikna oldu, şu an birikim yapıyoruz ama bence sıfır araç müsriflikten başka birşey değil ya... bu işin sonunda bizde de kırılan kalpler olacak gb görünüyor ya neyse...

Bence eşiniz söylediğinizi haketmiş. Ancak tecrübelerime dayanarak söylüyorum siz anlamalarını beklerseniz asla anlamıyorlar, her konuda açık olmalısınız. Eşinize, kaynınıza, eltinize ne düşünüyorsanız söyleyeceksiniz. Siz söylemediğiniz sürece eş ailesinden kimse sizi düşünmez.

Aynen canım en mantıklısı bide bu kadar içine atma çata çat çık eşinin karşısına senin sukünetin de ailesine biraz pişkinlik vermiş Allah korusun bi kaza yapılsa araba hiçe çıkar o yüzden ödünç almak çok tehlikeli şeyler ama kayınların densiz insanlar hadlerini bildirin

Zaten doğuracaksınız az kalmış

Acilinden uygunundan araba alın zira şu an lazım o araba

Kimseye de vermeyin hani acil bir şey olur kişiyi götürüverirsiniz de arabayı vermeyin

Kaza olur başınıza kalır hem borcu harcı
Korkuttular böyle deyip kimseye vermeyeceğiz artık deyip çıkın içinden

Araba kiralasınlar yani sürekli istenir mi bu

Kızlar eşim mesaj attı birbirimizi yine yanlış anlıyoruz seni sevdiğimi unutma diye. Hep küser sonra kendisi gelir zaten. Cevap vermedim. Eve geldiğinde konuyu açacağım ve etraflıca konuşup karar vereceğiz. Ayrıca abilerinden rahatsız olduğumu da söyleyeceğim. Bakalım ne olacak. Yılmayacağım oğlum içiiiin

Bende de Juke var. Ben lüks olduğunu düşünmemiştim bence orta sınıf arabasi.
Ben jukeumu kimseye vermeye Kıyamam kardeşim birkaç kere istedi Hayır dedim. Ortalık mali araba mi olurmuş ya. Ben olsam bende bu kadar para verip milletin kullanmasını istemezdim. Aldırmayun bence de.

bakın siz kardeşinize hayır demişsinz yani eşim bana kardeşime nasıl hayır diyeyim diyor hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…