Gerçekten ayranı yok içmeye..

gerçekler acı ama ne yapayım söylemek zorunda kaldım. Zaten şu an tamamen haklı olduğumu da emin oldum. Artık haklılığımı daim kılma zamanıdır :)

Araba keyfi kimseye verilmez. Allah korusun kaza yapsalar kazada biri ölse bundan maddi manevi siz sorumlu olursunuz. Saglik durumu gibi acil durumlar olsa hadi neyse nadiren verilir.Prensiplerinizden ödün vermeyin.

çok safdiriğim ama bazı konularda mutluluğum için sinsi olmak gerektiğine inanıyorum artık şu son bir senedir. hayır verme arabayı dediğimde kavga ettik, tatlı tatlı "şu senin sevdiğin arabayı test edelim" dediğimde gayet mutlu olduk.

numara yap, ağla, gece yarısı aşer, araba olmadığı için gidemesin eşin, otur ağla. "onlar keyfini sürsün, doğmamış yavrum cefa çeksin daha karnımda ühühüh" de.

ayy bayıldım taktiklerine seniin yüzüm güldü yahu

Ben olsam herhalde cildirirdim. Senin kadar bile dayanamazdim su araba verme durumuna. Ama işte huzur ve mutluluk icin susuyor insan bazi yerde. Ama bu degilki enayi ol.
Esine karsi güzelce konuşarak ve kayinlarinin yaninda guzelce lafini sokarak bu isten yirtabilirsin. Yada en iyisi agzina s*çmak gerek herkesin adam olsunlar. Bune ya insanlari enayi keriz yerine koyuyorlar. Sen hamile hamile dusun uzul çalış millet sefasini sursun. Bazen kötü olmak gerek. Ben burdan sinir oldum. Sacimi başımı yolcam.

Vermeyin cnm kimseye araba vermek zorunda değilsiniz esinizle bu konuyu konuşun emanetin canı burnunda olur deyin kazası var belası var benim kaynimgil borc istediler geciktirdiler hala da tam odeyemediler diye eşime bir ton laf ediyorum

Söylediklerinizde kırılacağı bişey yok neyse onu söylrmişsiniz. Sizin maaşla geçiniyorsunuz evet. Doğru. Sırf o arabayı alabilmek için üstelik. Neden kmsi artsın neden haşat olsun ki. Malına sahip çıksın o eziyeti boşa mı çekiyorsunuz. Eviniz var mı bilmiyorum ama yoksa ev peşinatı yapın. Varsa da yapın hatta 2.ev göz çıkarmaz.

Ayy arabayı siz aliyosunuz o kadar borç oduyosunuz uyaniklar kullanıyordu hep.az yesinlerde bi araba alsınlar kendilerine.Bence vermeyin herkese.zaten bir iki kez hayır derseniz bidaha isteyemezler.esinlede konuş durumu açık açık söyle

50 bınlık araba suanda luks degıl ama otomatık aracların hepsı o cıvarda zaten

Esler arasinda bi tarz para muhabbetlerini asla onaylamam ama sizinki haketmis,agziniza saglik. Bilezikler de ikinizin olmali, cekilen borc da. O bilezikleri odeyeyim sus cirkefligine girdiyse siz de kredinin parasini konusacaksiniz tabi ki.

Yahu ben insanlardan 1 bardak su isteyemem araba istemek nedir?
Çok haklısınız kırıcı konuşmuşsunuzda haketmiş yani..

Yatirim icin araba alindigini ilk sizden duydum.
Direkt ikinci el al sat yapilirsa kazancli cikabilirsiniz ama kullanacaginiz araba kazandirmaz kaybettirir.

Ve tabi ki sizin bakis aciniz mantikli esinizin ki degil

haklısınız. eşinizde sizin her lafınızı haketmiş.üzülmeyin.

raabayı komple satın ev alın yada altınlarınızın parasını alın. kimse kusura bakmasın. görgüsüzlüğü yapan onlar ceremesini neden siz çekiyorsunuz?

zaten bu laflarınıza küsen adam abilerin arabayı kullanıyor istemiyorum deseniz neler yapar kimbilir. benimkinin gözünden öfke fışkırdı da.

erkeklerre çok yüz vermeye gelmiyor.ne istiyorsanız onu yapın. üzüldü falan diye fedekarlık yapmayın hiç gerek yok

Ya valla şu aile meselesinden bende bir gün patlayacağım offf... Artık devlet bir yasa çıkarsın yeni evli çiftler uzakta oturmak zorunda olsun yoksa kurtuluşumuz yok

Hatanın büyüğü eşinizde,kayınbiraderlerinize kızamadım,vermiyorum desin olsun bitsin. Bu nedir yani. Kapıda 3 tane arabanız yok,1 tane arabayıda ha bire vermek enayilik kusura bakmayın. Hastalık olur,acil bir durum olur amenna ama keyfi istenmesi,verilmesi saçma.
Eşinizde kırılırsa kırilsın. Kullanmadığı arabanın modelini yükseltmeye kasmasın bir zahmet.

çocuk olacak masraf derken eşiniz lüks araba sevdasında ee bu çocuk tek maaşla nasıl büyüyecek bunu hiç mi düşünmüyor. tek maaş nereye kadar yetecek. doğum masrafıydı şuydu buydu derken eşiniz aç mı yatmayı planlıyor sorun bir bakalım. mutfak masrafları ev masrafları nereden karşılanacakmış. büyük dedesi mısır kralıymış da ondan mı miras kalacakmış eşinize

paşa torunu sanki katılıyorm. Konuştk karar verdik makul
Bi araba alacak üstünü benim adıma yatıracğz bankaya. Erkeklerin kafasını anlamak çok zor

aslında her lafı haketmiş ama yanlış yerden başlamışsınız ,

sadece sen kullanıyor olsan sana 50,000 tl lık araba az bile aşkım ama abinlerin kullanmasından gerçekten bunaldım ,
masrafını sen yapıyorsun keyfini onlar sürüyor ben sana kıyamıyorum hem kredi borcu ödüyorsun hem arabanın masrafını yapıyorsun ,

biz kendimize yetecek kadar bir araba alalım yada bir süre arabasız kalalım belki onlar kendilerine alıralr , ve sana daha lüks bir araba alırız hee ne dersin aşkım.

aslında haklısınız ama abilerine arabayı yetiştiremiyoruz o yüzden daha basit birşey alalım deseydiniz evi geçindirme bilezik muhabbetine gelmezdi konu.
eşinizde ilginç. lüks arabayı sürekli birine nasıl veriyor bilemedim. bizde bu sene iyi bir araba aldık. eşim özel günlerde abisine veriyor arabayı. kız istemeye giderken, nişanda falan. (kız tarafı biliyor bizim arabamız olduğunu) onda bile eli yüreğinde yani. zira para kolay kazanılmıyor. azıcık arızası olsa gitti bir maaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…