gerçekler acı ama ne yapayım söylemek zorunda kaldım. Zaten şu an tamamen haklı olduğumu da emin oldum. Artık haklılığımı daim kılma zamanıdır :)Burada kimi arkadaş keşke eşine evi ben geçindiriyorum demeseydin demiş. Ama sen haklısın. Eşin hak etmiş. Bilezikleri veririm kalanı benim param moduna girerse lafı da yer. Bence hiç geri adım atma. Artık arabayı kayınlarımla ortak kullanmak istemiyorum de. Tamamen haklısın çünkü. Kimisi yüz verince astarını istiyor
şu an hamileliği daha sonrada bebeğimi öne sürebilirim. Arabayı satmadan bikaç gün önceydi kaynım bi düğüne gitmek için aldı arabayı. O zaman düşünmştm yalandan sancılansam da görseler mi diye :)) saf ben anca kendi kendime düşünr kurarım, hani sevgi saygı çerçevesini koruyacağm falan.. Kendime çok kızdım sayenizde. Kafayı toplamam lazım.
ayy bayıldım taktiklerine seniin yüzüm güldü yahuçok safdiriğim ama bazı konularda mutluluğum için sinsi olmak gerektiğine inanıyorum artık şu son bir senedir. hayır verme arabayı dediğimde kavga ettik, tatlı tatlı "şu senin sevdiğin arabayı test edelim" dediğimde gayet mutlu olduk.
numara yap, ağla, gece yarısı aşer, araba olmadığı için gidemesin eşin, otur ağla. "onlar keyfini sürsün, doğmamış yavrum cefa çeksin daha karnımda ühühüh" de.
çocuk olacak masraf derken eşiniz lüks araba sevdasında ee bu çocuk tek maaşla nasıl büyüyecek bunu hiç mi düşünmüyor. tek maaş nereye kadar yetecek. doğum masrafıydı şuydu buydu derken eşiniz aç mı yatmayı planlıyor sorun bir bakalım. mutfak masrafları ev masrafları nereden karşılanacakmış. büyük dedesi mısır kralıymış da ondan mı miras kalacakmış eşinizeMerhaba kızlar. Beni bilenler vardır az çok. Sorunsuz bi evliliğim var, tabi eşimle olan kısmı sorunsuz. Gerisi ise tam fiyasko. Geçen yıl eşim kredi çekti, bende bileziklerimden bi kısmını verdim yatırım amaçlı lüks bi araba aldık. İki kaynım var sürekli bizim arabayı kullanıyorlar, arabasız asla bi yere gitmezler. Bu da beni çok rahatsız ediyor. Arabanın bakımı bitmek bilmedi. Benim maaşımla geçiniyoruz eşiminki krediye gidiyor. Bi bebeğimiz olacak. Öğretmen maaşıyla bebek odası düzdüm, bebek arabası aldım. Çok sıkıntı çektiğimiz günler de oldu. Bende dedim ki bu araba bize lüks, Çok harcaması oluyor bunu satalım, daha makul bi araba alalım kalan parada bankada dursun. Eşim tamam dedi. Arabayı bi ay önce sattık. Fakat ne bi araba alabildik ne de bankaya yatırabildik. Bi aydır bunun tartışmasını yapıyoruz. Eşim yine lüks bi araba almak istiyor. Ben kabul etmediğimi söyleyince bileziklerinin parasını istediğini düşünüyorm artık bu kadar inat olmaz sana onların parasını vereceğim daha sonra ben istediğimi yapacağım dedi. Bende madem çirkinleşiyosun bende dozu arttırıyorum krediye giden maaşını napıcaz evi ben geçindiriyorum dedim. Demez olaymışım. O kadar kırıldı üzüldü ki bi sürü de şey söyledi çıktı gitti. Yav bi de mevzu şöyle kızlar koskoca ailede bi bizim arabamız var, kaynımgilolasıcalar ne zaman isterlerse götürüyorlar arabayı, araba ortalık malı oldu. Millet sefasını sürüyor biz cefasını çekiyoruz. Ben bu yüzden daha makul bi şey alalım zaten çok kullanılıyor araba haşat oluyor diye düşündm. Eşime de söyledim ama abilerin alıyor demedim çok kullanılıyor bakımı bitmiyor demiştim. Umarım karışık olmamıştır ya. Ben napıcam bu hassas adamlabu görgüsüz kayınlarımla kayınlarımı destekleyen bik bik kayınvalide ile karışık olduysa affedin
paşa torunu sanki katılıyorm. Konuştk karar verdik makulçocuk olacak masraf derken eşiniz lüks araba sevdasında ee bu çocuk tek maaşla nasıl büyüyecek bunu hiç mi düşünmüyor. tek maaş nereye kadar yetecek. doğum masrafıydı şuydu buydu derken eşiniz aç mı yatmayı planlıyor sorun bir bakalım. mutfak masrafları ev masrafları nereden karşılanacakmış. büyük dedesi mısır kralıymış da ondan mı miras kalacakmış eşinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?