Merhaba kızlar. Beni bilenler vardır az çok. Sorunsuz bi evliliğim var, tabi eşimle olan kısmı sorunsuz. Gerisi ise tam fiyasko. Geçen yıl eşim kredi çekti, bende bileziklerimden bi kısmını verdim yatırım amaçlı lüks bi araba aldık. İki kaynım var sürekli bizim arabayı kullanıyorlar, arabasız asla bi yere gitmezler. Bu da beni çok rahatsız ediyor. Arabanın bakımı bitmek bilmedi. Benim maaşımla geçiniyoruz eşiminki krediye gidiyor. Bi bebeğimiz olacak. Öğretmen maaşıyla bebek odası düzdüm, bebek arabası aldım. Çok sıkıntı çektiğimiz günler de oldu. Bende dedim ki bu araba bize lüks, Çok harcaması oluyor bunu satalım, daha makul bi araba alalım kalan parada bankada dursun. Eşim tamam dedi. Arabayı bi ay önce sattık. Fakat ne bi araba alabildik ne de bankaya yatırabildik. Bi aydır bunun tartışmasını yapıyoruz. Eşim yine lüks bi araba almak istiyor. Ben kabul etmediğimi söyleyince bileziklerinin parasını istediğini düşünüyorm artık bu kadar inat olmaz sana onların parasını vereceğim daha sonra ben istediğimi yapacağım dedi. Bende madem çirkinleşiyosun bende dozu arttırıyorum krediye giden maaşını napıcaz evi ben geçindiriyorum dedim. Demez olaymışım. O kadar kırıldı üzüldü ki bi sürü de şey söyledi çıktı gitti. Yav bi de mevzu şöyle kızlar koskoca ailede bi bizim arabamız var, kaynımgilolasıcalar ne zaman isterlerse götürüyorlar arabayı, araba ortalık malı oldu. Millet sefasını sürüyor biz cefasını çekiyoruz. Ben bu yüzden daha makul bi şey alalım zaten çok kullanılıyor araba haşat oluyor diye düşündm. Eşime de söyledim ama abilerin alıyor demedim çok kullanılıyor bakımı bitmiyor demiştim. Umarım karışık olmamıştır ya. Ben napıcam bu hassas adamlabu görgüsüz kayınlarımla kayınlarımı destekleyen bik bik kayınvalide ile karışık olduysa affedin
doğru dedin. Ama bebek için bi araba lazım bize. Acil durumlar için. En azından biraz kötü olsun içim acımasın dediydim
juke almayın canım. hem çok sarsıyor hem arkası çok dar. bebek de olcak zor olurtam anlamam arabalardan ford focus sattık kendini park edenlerdendi kaç model vs bilmiyorumalmak istediği de nissan juke muş bana anlatmaya çalıştı ama ben dinlemedim istemediğim için. Ben 30 bin civarı alalım istiyorum arabayı. O 50 binlik bi şey istiyor
doğru söylüyorsun. Her aile oluyo böyle heralde numunelik yiyiciler. Sırf bu huylarından dolayı gözümde tamamen vasıfsızlar. 1+1 fikri çok mantıklı yalnız. Kafama yattı şu an. Yatırım için idealValla bence evi ben geçindiriyorum demekle gayet de iyi yapmışsınız.Eşinizin alınmaya gücenmeye hiç de hakkı yok.
Madem iki kişi yaşıyorsunuz evi de siz geçindiriyorsunuz sizin de söz hakkınız olacak mesele bilezik meselesi değil ki sadece.
Başkaları rahatça binsin gezsin tozsun diye siz neden lüks araba alasınız ki anlamadım yani ben.
Bence almayın araba falan ciddiyim masrafı yeter artar bir de size de hayrı olmayacak elin adamları binecek.
Böyle akrabalardan nefret ediyorum ben pislik düşüncesiz insanlar az yesinler de kendilerine bi araba alsınlar.
İlla yatırım yapalım diyorsanız da gidin 1+1 bi ev alın madem üzerine biraz daha para koyup kiraya falan verirsiniz hiç olmazsa.
Böyle kocayı ben ev sahibi de yapmam gerçi orası ayrı konu.
Yani en azından kirasıyla kredisini de öder.Arabanın öyle bi vasfı da yok tam tersine masrafı var.doğru söylüyorsun. Her aile oluyo böyle heralde numunelik yiyiciler. Sırf bu huylarından dolayı gözümde tamamen vasıfsızlar. 1+1 fikri çok mantıklı yalnız. Kafama yattı şu an. Yatırım için ideal
Yani en azından kirasıyla kredisini de öder.Arabanın öyle bi vasfı da yok tam tersine masrafı var.
Ki eminim o kayınlar benzin falan da almıyorlardır kullandıkları gibi safi zarar yani.
Ben ne yapar eder o arabayı aldırmazdım 30binlik araba bile çok belki bi şahin falan illa araba alacaksanız da.
Belki onu beğenmezler de istemezler sizden :)
Küsmeye hakkı yok ki size.Çünkü yerden göğe kadar haklısınız yani.Siz olmasanız napıcakmış eşiniz evi kayınlar değil siz geçindiriyorsunuz yani sonuçta.valla ben en başta bi brodway dedim ama konuşa konula yine çıta yükseldi. Eşimde sanki paşa torunu araba sevdası yetti canımıza. İyiki konu açmışım yoksa bu küstüm ettim derken bana 50 binlik araba aldırtırdı yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?