- 16 Ekim 2010
- 650
- 49
- 118
- 40
- Konu Sahibi ebrarrarba
-
Canim isini niye birakacaksin arkadasin vesile olmus ama babasinin is yeri degil ya,
hem bekarim diyecektin yani illa mecburmusun evlendim bosandim demeye..
arkadasinla mesafe koy istersen biraz senin uzerinde cok soz hakki var gibi saniyor,
ezdirme kendini acik acik sana karismamasini soyleyebilirsin..
...Evet ayrildigimi soylemekle hata yaptim orda hatami biliyorum.soylemeseydim keske hic kimseye diyorum.ama elbet duyulacak bir sekilde.olagan birsey bu. Konusmayacam onunla taki benimle konusana kadar konustugundada acik acik herseyi soylicem.en iyisi bu sanirim.
Arkadaşınız size çocuk muamelesi yapıyor. Müsade etmemeniz iyi olur.Mrb arkadaslarim.bir is yerinde arkadasimla birlikte calisiyoruz uzun yillardir arkadasiz pek sık gorusmesekte simdi hergun birbirimizi goruyoruz.onun vasitasiyla ise girdim.o orda daha eski bir calisan.benise girmeden once mudure benim esimden ayrildigimi falan soylemis.ben ise girdigimde calisanlar yasimi evli olup olmadigimi falan soruyolardi bende bekarim diyordum ben boyle deyince arkadasimla gozgoze geliyorduk ve sanki oda gercegi soylemiyorsun der gibi o gozlerle bakiyordu.bende daha sonra orda yakin bldugum bikac kisiye ayrildigimi nedenini falan soyledim.buseferde arkadasim cikismaya basladi bana herseyimi herkese anlatiyormusum.gecenlerdede isyerinde uc dort kisi oturuyoruz biri susehirde cok guzel evler var dedi bende ailemle birlikte oraya tasinmayi dusunuyoruz dedim.yine beni bozdu arkadasim neden oyle soyluyorsun herkesin icinde mudurun kulagina giderse napacaksin gibi seyler soyledi trip yapti bna.bugunde primlerimizi almistik bana bekledigimden az gelmisti mudur yardimcimizda sordu bende soyledim boyle boyle diye arkadasima sordu o soylemk istemedi primini maasini saklar herkesten bana bile zor soyler.sonra bana yine cikisti neden oyle soyledin sen soyleyince bende soylemek zorunda kaldim herseyi neden soyluyorsun simdi onlarin gozunde uc kurusun pesinde kosan biri gibi gorunuyosun dedi bende dayanamadim patladim bu ne ya onu soyleme bunu soyleme devlet sirrimi acikliyorum burda dedim.ayrica bir liranin bile pesinde kosarim ben cocugumu birakip buraya geliyorum emek veriyorum dedim.ayrica birsey oldugunda bundan daha iyi ismi bulabilirdin sen diyip beni kucumsuyor boyle.belki iyi niyetinden soyluyor ama arkadaslik baska birsey.ben karsilik beklemeden ona evimden yemek goturdum kac gun o hep kendine getiriyor karsilik beklemiyorum ama nezaketende olsa insan bir sormazmi arkadaslar.gel arkadasim ekmek getirdim boluselim yada al bunuda sana getirdim demezmi.karsilik beklemiyorum ama nezakettir bu.arkadaslar sizce ben hatalimiyim neolur soyleyin yanlis bendemi.yaptigim isten mudurler memnun sorumluluk aliyorum bir yanlis bile yapmadim hic ama artik istifami vermeyi dusunuyorum.dayanamiyorun onun bu azatlamalarina neyapayim sizce.tesekkurler
Arkadaşınız size çocuk muamelesi yapıyor. Müsade etmemeniz iyi olur.
Bekarlık konusunda da yalan söylemiyorsunuz, gözünüze yalan söylüyorsun gibisinden bakmasına gerek yok yani. Kimliginizde bekar yazıyor. Siz bekar bir annesiniz zaten.
Ben sizin yerinizde olsam işimi bırakmam. Çocuğunuzun rızkı o para yani. Sizin işe girmenize vesile olmuş ama orada kalmanızı o sağlamıyor. Emeğinizi, saatinizi satıp para kazanıyorsunuz. Bu konudada ezilip büzülmeyin beni işe aldırdı diye. Siz olmasanız başkası olacaktı.
Mesafenizi koyun, tavrınızı belli edin. Gerekirse merhabadan öteye geçmeyin samimiyetinizde.
Kolaylıklar dilerim.
Sizde sağol iş bulmama vesile oldun ama burada çalışmaya devam etmemin sebebi kendi başarım deyin geçin. O sizi kırıyor düşünmüyor gerekirse siz de kırın. Yapacak bisey yok.Ya hep boyle kucumseme tavriyla sen boyle bir is bulabilirmiydin diyor belki kirilacagimi dusunmuyor ama her defasinda soyluyor.benimde en cok bu gucume gidiyor.onu kirmakta istemiyorum neyapucm bilmiyorum
iyilik yap denize at balık bilmezse HALIK bilir. derler. iyilik yap gözüne sok demezler kınadım arkadaşınızı. size yardımcı olmuş olabilir ama bu demek değilki konuşmanıza hareketlerine karışma hakkı bulunuyor
Ya hep boyle kucumseme tavriyla sen boyle bir is bulabilirmiydin diyor belki kirilacagimi dusunmuyor ama her defasinda soyluyor.benimde en cok bu gucume gidiyor.onu kirmakta istemiyorum neyapucm bilmiyorum
Mrb arkadaslarim.bir is yerinde arkadasimla birlikte calisiyoruz uzun yillardir arkadasiz pek sık gorusmesekte simdi hergun birbirimizi goruyoruz.onun vasitasiyla ise girdim.o orda daha eski bir calisan.benise girmeden once mudure benim esimden ayrildigimi falan soylemis.ben ise girdigimde calisanlar yasimi evli olup olmadigimi falan soruyolardi bende bekarim diyordum ben boyle deyince arkadasimla gozgoze geliyorduk ve sanki oda gercegi soylemiyorsun der gibi o gozlerle bakiyordu.bende daha sonra orda yakin bldugum bikac kisiye ayrildigimi nedenini falan soyledim.buseferde arkadasim cikismaya basladi bana herseyimi herkese anlatiyormusum.gecenlerdede isyerinde uc dort kisi oturuyoruz biri susehirde cok guzel evler var dedi bende ailemle birlikte oraya tasinmayi dusunuyoruz dedim.yine beni bozdu arkadasim neden oyle soyluyorsun herkesin icinde mudurun kulagina giderse napacaksin gibi seyler soyledi trip yapti bna.bugunde primlerimizi almistik bana bekledigimden az gelmisti mudur yardimcimizda sordu bende soyledim boyle boyle diye arkadasima sordu o soylemk istemedi primini maasini saklar herkesten bana bile zor soyler.sonra bana yine cikisti neden oyle soyledin sen soyleyince bende soylemek zorunda kaldim herseyi neden soyluyorsun simdi onlarin gozunde uc kurusun pesinde kosan biri gibi gorunuyosun dedi bende dayanamadim patladim bu ne ya onu soyleme bunu soyleme devlet sirrimi acikliyorum burda dedim.ayrica bir liranin bile pesinde kosarim ben cocugumu birakip buraya geliyorum emek veriyorum dedim.ayrica birsey oldugunda bundan daha iyi ismi bulabilirdin sen diyip beni kucumsuyor boyle.belki iyi niyetinden soyluyor ama arkadaslik baska birsey.ben karsilik beklemeden ona evimden yemek goturdum kac gun o hep kendine getiriyor karsilik beklemiyorum ama nezaketende olsa insan bir sormazmi arkadaslar.gel arkadasim ekmek getirdim boluselim yada al bunuda sana getirdim demezmi.karsilik beklemiyorum ama nezakettir bu.arkadaslar sizce ben hatalimiyim neolur soyleyin yanlis bendemi.yaptigim isten mudurler memnun sorumluluk aliyorum bir yanlis bile yapmadim hic ama artik istifami vermeyi dusunuyorum.dayanamiyorun onun bu azatlamalarina neyapayim sizce.tesekkurler
Arkadaşınızın niyetini bilemeyiz ama dediklerinde hakkı var bence. 1.si o sizinle ilgili evlenip boşanmış demiş patronunuza belki de iş arkadaşlarınıza da, o yüzden siz bekarım dediğinizde yalancı durumuna düştüğünüz için sizi uyarmıştır. Sonradan iş yerinizden birkaç kişiye evlenip boşandığınızı, sebebini anlatmışsınız burda da uyarmış, bu konuda da haklı olabilir. Sonuçta anlattığınız kişileri o sizden daha iyi tanıyo, belki de güvenilir insanlar olmadıklarını düşünüyordur sırlarınızı (başta sakladığınız için böyle diyorum) paylaşmamanız gerektiğini düşünüyodur ama bu kişilerle ilgili de kötü yorum yapmak istemiyordur. Ayrıca ev olayında da çok haklı, bir iş yerinde "ben gidebilirim" mesajı vermek ne kadar doğru? bir düşünün derim. Son olarak maaş/prim konusunda da şöyle bir durum var, en samimi olduğunuz arkadaşınıza dahi söylememelisiniz, bu profesyonel bir bakış açısıdır, emin olun.
Özetle, duygularını bilemicem ama söyledikleri mantıklı, bunu söyleyebilirim.
Iyiligimi dusunuyordur gercektende bunu dedim daha oncede ama ben yanlis birsey soyledigimi dusunmuyorum.tek yanlisim ayrildigimi soylemem oldu.o soylemis olsada ben soylemicektim.diger konular onemli birsey degil.tasinmami dile getrmem ve prim konusu.prim konusunda sikayetimi dile getirdim sadece buda en dogal hakkimdiArkadaşınızın niyetini bilemeyiz ama dediklerinde hakkı var bence. 1.si o sizinle ilgili evlenip boşanmış demiş patronunuza belki de iş arkadaşlarınıza da, o yüzden siz bekarım dediğinizde yalancı durumuna düştüğünüz için sizi uyarmıştır. Sonradan iş yerinizden birkaç kişiye evlenip boşandığınızı, sebebini anlatmışsınız burda da uyarmış, bu konuda da haklı olabilir. Sonuçta anlattığınız kişileri o sizden daha iyi tanıyo, belki de güvenilir insanlar olmadıklarını düşünüyordur sırlarınızı (başta sakladığınız için böyle diyorum) paylaşmamanız gerektiğini düşünüyodur ama bu kişilerle ilgili de kötü yorum yapmak istemiyordur. Ayrıca ev olayında da çok haklı, bir iş yerinde "ben gidebilirim" mesajı vermek ne kadar doğru? bir düşünün derim. Son olarak maaş/prim konusunda da şöyle bir durum var, en samimi olduğunuz arkadaşınıza dahi söylememelisiniz, bu profesyonel bir bakış açısıdır, emin olun.
Özetle, duygularını bilemicem ama söyledikleri mantıklı, bunu söyleyebilirim.
Mrb arkadaslarim.bir is yerinde arkadasimla birlikte calisiyoruz uzun yillardir arkadasiz pek sık gorusmesekte simdi hergun birbirimizi goruyoruz.onun vasitasiyla ise girdim.o orda daha eski bir calisan.benise girmeden once mudure benim esimden ayrildigimi falan soylemis.ben ise girdigimde calisanlar yasimi evli olup olmadigimi falan soruyolardi bende bekarim diyordum ben boyle deyince arkadasimla gozgoze geliyorduk ve sanki oda gercegi soylemiyorsun der gibi o gozlerle bakiyordu.bende daha sonra orda yakin bldugum bikac kisiye ayrildigimi nedenini falan soyledim.buseferde arkadasim cikismaya basladi bana herseyimi herkese anlatiyormusum.gecenlerdede isyerinde uc dort kisi oturuyoruz biri susehirde cok guzel evler var dedi bende ailemle birlikte oraya tasinmayi dusunuyoruz dedim.yine beni bozdu arkadasim neden oyle soyluyorsun herkesin icinde mudurun kulagina giderse napacaksin gibi seyler soyledi trip yapti bna.bugunde primlerimizi almistik bana bekledigimden az gelmisti mudur yardimcimizda sordu bende soyledim boyle boyle diye arkadasima sordu o soylemk istemedi primini maasini saklar herkesten bana bile zor soyler.sonra bana yine cikisti neden oyle soyledin sen soyleyince bende soylemek zorunda kaldim herseyi neden soyluyorsun simdi onlarin gozunde uc kurusun pesinde kosan biri gibi gorunuyosun dedi bende dayanamadim patladim bu ne ya onu soyleme bunu soyleme devlet sirrimi acikliyorum burda dedim.ayrica bir liranin bile pesinde kosarim ben cocugumu birakip buraya geliyorum emek veriyorum dedim.ayrica birsey oldugunda bundan daha iyi ismi bulabilirdin sen diyip beni kucumsuyor boyle.belki iyi niyetinden soyluyor ama arkadaslik baska birsey.ben karsilik beklemeden ona evimden yemek goturdum kac gun o hep kendine getiriyor karsilik beklemiyorum ama nezaketende olsa insan bir sormazmi arkadaslar.gel arkadasim ekmek getirdim boluselim yada al bunuda sana getirdim demezmi.karsilik beklemiyorum ama nezakettir bu.arkadaslar sizce ben hatalimiyim neolur soyleyin yanlis bendemi.yaptigim isten mudurler memnun sorumluluk aliyorum bir yanlis bile yapmadim hic ama artik istifami vermeyi dusunuyorum.dayanamiyorun onun bu azatlamalarina neyapayim sizce.tesekkurler
Bariz bir şekilde ezmeye çalışıyor, senin işe alınmanı ben sağladım havasında.Yapacağın tek şey ondan uzak durmak, soğuk davranmak.Bence sen sadece işine odaklan ve o arkadaşına da fazla güvenme canım.İş ortamında arkadaşlık bekleme kimseden.Özel hayatın kimseyi ilgilendirmediği gibi, o arkadaşını da ilgilendirmez.Ne o arkadaşını ne de bir başkasını ilgilendirmez bu durum.Sen işini yap sadece, boşver gerisini.O arkadaşın kıskanıyor bence seni.Mesafe koymak en iyisi diye düşünüyorum canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?