Siz istemiyor değilsiniz, "ha" dese tamam diyeceksiniz.
Ama dememelisiniz. Biz kadınlar çoğu zaman kendi başımızı kendimiz yakıyoruz.
Size ne artık, ama unuttu ama soğudu ya da tam tersi; sizi ilgilendirmesin.
Arkadaşınız size söyleyeceğini bildiği için söylemiş , canınızı acitmak istediği çok ortada
Evet baya sogumus yoksa sac bandiniz yerine ne takardi bilmem
Sogumustur sizde soguyun
Dönerse senindir...
Belki alışkanlıktan takmıştır :))))
O zaman hiç senin olmamıştırDööönmez :)
Sizin gibi hissettiğim artık derdimle sadece kendimi darladığım bir dönemdeyim. Sizi çok iyi anlıyorum. Şu an Müzeyyen Senardan "Elbet bir gün buluşacağız" şarkısını dinleyip ağlıyorum.
Ama var ya lanet olsun ki bizden başka herkes çok mantıklı ve haklı...Bende neden terk edildiğimi anlamak için gizlice başka kimlikler profiller ile onu konuşturdum. Umrunda bile değilim. Aylardır ağlıyorum ama o 3.gün zaten unutmuş.
Kendimizi bu lanetten kurtarmalıyız. Sevilmemek kötü ama kabullenmeliyiz
O zaman hiç senin olmamıştırşaka şaka sal yani gerçekten kendine zaman ver. Sonra da çivi çiviyi söker. Tamam acını yaşa da çok da yıpratma kendini. Dönmüycekse soğuyup soğumadığının bi önemi yok..
Ah kızlar ah güzel günlerinizi çöp ediyorsunuz. Geriye döndüğünüzde üzüldüğünüze üzüleceksiniz. Şimdiki aklım olsa max üzüleceğim zaman 1ay olurdu. Ama işte şimdiki aklımSizin gibi hissettiğim artık derdimle sadece kendimi darladığım bir dönemdeyim. Sizi çok iyi anlıyorum. Şu an Müzeyyen Senardan "Elbet bir gün buluşacağız" şarkısını dinleyip ağlıyorum.
Ama var ya lanet olsun ki bizden başka herkes çok mantıklı ve haklı...Bende neden terk edildiğimi anlamak için gizlice başka kimlikler profiller ile onu konuşturdum. Umrunda bile değilim. Aylardır ağlıyorum ama o 3.gün zaten unutmuş.
Kendimizi bu lanetten kurtarmalıyız. Sevilmemek kötü ama kabullenmeliyiz
Tabii canim sogumus biri kesin aliskanliktan takar zaten yoksa niye taksin:))) o aliskanlikla gelir ben ettim sen etme der izleyin ve gorun diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?