Gerçekten benden soğumuş mudur?

Arkadaşıma ben demedim kesinlikle aramasını. Evet ısrar konusunda haklısınız ama sahiden yapmam artık. Barışmak istemiyorum ki öyle bı seçenek de yok zaten. Ceket konusunda bilmiyorum. Ne zaman ayrı olsak takardi alışkanlık oldu belki de

İlişki boyunca da sevilmedigimi bilsem tamam aman be Jehan der ağlaya ağlaya unuturum ama sogumak nedir :)))

Tüm kalp kırıcı laflara lanet olsun :)

Hocam ben hayatımdan sildim. Deli divane aşık olsa dönse bile artık kapımı açmam ben. Bir kere kırdı beni, sevsem de bitti..Siz de böyle yapın. Ne arayın ne sorun ne de dolaylı stalklara girin... Onlara işkencede yapsak öldürsekte kırgınlığımız geçmez bizim.

Di mi saç bandı olayını abartiyorum. Taksa ne takmasa ne. Ama sahiden istemiyorum. Sadece soğumasını bilmek baya üzdü

Di mi saç bandı olayını abartiyorum. Taksa ne takmasa ne. Ama sahiden istemiyorum. Sadece soğumasını bilmek baya üzdü
Biraz net olmak lazım. “Bana ulaşma, beni arama, soğudum” mesajları gönderen biri bakacağınızı bile düşünmeyeceği bir fotoğraf ile size unutamadım mesajı göndermez. Dönesi varsa döner zaten. Açık kapı bırakır yada. Soğumaya da bu kadar takılma. Tabiki soğuyacak. İnsan nasıl ayrılsın, ayrılığa katlansın yada? Malumun ilanı bu.

Haklısınız

Önceki konuyada saç bandı detayını yazmıştın. Bence fazla mana yüklüyosun. Erkekler bizler gibi değil, biz detaycıyız onlar dümdük

Baya içime oturdu saç bandı çünkü anlam aramaya meraklandim galiba. Ne bileyim soğumuş demesine çok üzüldüm

Baya içime oturdu saç bandı çünkü anlam aramaya meraklandim galiba. Ne bileyim soğumuş demesine çok üzüldüm
Ne kadar kırıldığınızı anlıyorum demeyeceğim hissediyorum..ama kim ya bunlar ne bokum soğumuşmuş..Yaa ağız dolusu küfredesim var da size ayıp olur. S.ktr edin ...İnşallah ömür boyu aşkı bulamaz sevgisizlikten boşu boşuna yaşlanır.. Ölmezlerde inşallah cin gibi 200 sene yaşasınlar

Amac zaten buymus uzmek amacina ulasmis. O soguyan arkadas buraya gelecek geri donecek!

Bu konuyu yıllar önce ben açtım da şimdi karşıma çıktı sandım :) seneler önce birebir aynı şeyi yaşadım. Birden ayrıldı benden, bi arkadaşıma arattım hoparlörü açtı dinledim. Neden ayrıldın diye sordu arkadaşım, soğudum dedi, özlersin bak öyle deme dedi arkadaşım, özlememmmm diye net bi cvp verdi, kulaklarımla duydum çok kötü bi his. O an sildim heryerden, aşırı üzüldüm. Hiç yazmadım aramadım sormadım. Aylar sonra rüyamda seni gördüm nasılsın diye mesaj attı. Sanane dedim. Bi kaç ay sonra yine yazdı çok özledim nolur affet diye resmen yalvardı. Ama ben başkasına aşık olmuştum bile...geçiyo... Geçecek.. Üzme kendini..

Hangi Arkadaş sizin haberiniz olmadan ne oldu size yeeaaa diye sevgilinizi arar? Ben arattım deyin bence. Çocuk havalandıkça havalanıyor bu sayede. Yeni biriyle tanışırken zAten ben bulunmaz hint kumaşıyım diye de gazlar artık kendini

Yahu benden yalan söyleyim? Aramış arkadaşım

Elbet bir gün bulusacagiz bu böyle yarım çünkü :)

Güzel olmuş sizin ama benim öyle olma ihtimali hiç yok çünkü aileler girdi işin içine ve çok karıştı

Yakin zamanda "yeni birisinin"oldugunu duyarsiniz.
Siz de hayatiniza bakin.Üzerine gittiginiz sürece karsi tarafin gözünde itici görünürsünüz.
Seviyorsa gelsin,sevmiyorsa cehennemin dibini göster.

Ben dedim sana bi gülse boynuna atlarsın diye yok dedin ama canım bu yaptığın ne sence unut ya böyle nereye kadar devam etcen hayır seviyosan git konuş istemiyosan da unut artık offff valla pataklıcam seni

Kendine acı çektirmek bu kadar hoşuna mı gidiyo yaaa

Yakin zamanda "yeni birisinin"oldugunu duyarsiniz.
Siz de hayatiniza bakin.Üzerine gittiginiz sürece karsi tarafin gözünde itici görünürsünüz.
Seviyorsa gelsin,sevmiyorsa cehennemin dibini göster.

Yok yok şu saatten sonra çabalarsam iyice kendimi kuculturum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…