- 16 Temmuz 2010
- 19.690
- 55.175
- 1.123
Kendinizi kandırmayın. İstiyorsunuzÇok seviyorum çok özledim ama gerçekten istemiyorum çünkü beni çok çok üzdü :)
Ben dedim sana bi gülse boynuna atlarsın diye yok dedin ama canım bu yaptığın ne sence unut ya böyle nereye kadar devam etcen hayır seviyosan git konuş istemiyosan da unut artık offff valla pataklıcam seni
Kendine acı çektirmek bu kadar hoşuna mı gidiyo yaaa
Kendinizi kandırmayın. İstiyorsunuz
Yavjeehan sen ne istiyorsun kuzum? İstmem diyorsun ama adam sana dönmek istese yok demeyeceğine bahse girerim ve ben kazanırım.
Bu adam belliki anneci bir adam, olmasınlar mı olsunlar ama aradaki dengeyi daha işin başında kuramamış. Kadın, daha ortada bir resmiyet yokken her işine karışıyormuş. Yemek takımı v.s olayı, tahakküm kurmaya çalışıyor.
Adam desen denge kuracağına sennle olan konuşmalarını whatsappta bütün ailesiyle paylaşıyor. Daha işin başında böyleyken evlenmiş olsan neler yaşayabileceğinin örnekleri k.k da çok ver emin ol.
Seviyor olabilirsin anlıyorum ama karşındaki insanlar bu kafalarını değiştirmeyeceklerdi ve ilişki bu aşamada bitmeseydi, evlenseydin boşanmayla sonlanacaktı.
Madem gerçekten istemiyorsunuz soğumasıda umurunuzda olmasın. O sizden soğuyalı çok olmuş zaten. Birden bire oldu sanmayın. Sadece şimdi söylemeye cesaret edebiliyor. O yolunu çizmeye başlamış sizde onda takılı kalmayın artık. Arkadaşlarınızda kurcalayıp durmasın. Hepsini sizin yaptığınızı düşünecek.Çok seviyorum, ama gerçekten istemiyorum. Çünkü sonuç değişmeyecek biliyorum. Sadece soğuması ayrılmaktan daha çok üzdü
Madem gerçekten istemiyorsunuz soğumasıda umurunuzda olmasın. O sizden soğuyalı çok olmuş zaten. Birden bire oldu sanmayın. Sadece şimdi söylemeye cesaret edebiliyor. O yolunu çizmeye başlamış sizde onda takılı kalmayın artık. Arkadaşlarınızda kurcalayıp durmasın. Hepsini sizin yaptığınızı düşünecek.
Soğutacak bir şey yapmadığınızdan emin misiniz?
Ne aşklar bitiyor ne insanlar unutuluyor.
Zaman su gibi akıp geçiyor.
Sevip ayrıldıktan sonra her hareketini sorgulaman normal.
Ama geçecek.
Senin için doğru insan değil ise baştan yolları ayırmak daha iyi.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Hayatınızda biten sayfaları kapatmayı öğrenmeniz gerek.
Aksi halde böyle takılı kalırsınız olmadık şeylere.
Bitmiş gitmiş mevzuları irdelemek kimseye fayda etmez.
Bana kalsa, bugün barışalım dese, hemen koşa koşa gideceksiniz.
Bu çok bariz anlattıklarınızdan, Allah akıl versin başka birşey demiyorum.
Duygularınıza hakim olmayı öğrenmediğiniz sürece çok canınız yanar.
İster severek ayrilsin isterse soğudum desin hatta tiksindim desin bırakın Allahaskina yahu... En yakın arkadasinda o adamı aramasın neyin pesindesiniz anlamadım. O adamdan ne köy olur ne kasaba kendini sac bandimi koluna takmış laflariyla avutma.
Nesi ağır canım insan soğumasa ayrılmaz ki demi ama sende soğusan bu sözlerden sonra iyi olcak kendin içinYok valla istemiyorum, ama sogumak çok ağır geldiği için kaldıramıyorum
Sizin gibi hissettiğim artık derdimle sadece kendimi darladığım bir dönemdeyim. Sizi çok iyi anlıyorum. Şu an Müzeyyen Senardan "Elbet bir gün buluşacağız" şarkısını dinleyip ağlıyorum.
Ama var ya lanet olsun ki bizden başka herkes çok mantıklı ve haklı...Bende neden terk edildiğimi anlamak için gizlice başka kimlikler profiller ile onu konuşturdum. Umrunda bile değilim. Aylardır ağlıyorum ama o 3.gün zaten unutmuş.
Kendimizi bu lanetten kurtarmalıyız. Sevilmemek kötü ama kabullenmeliyiz
alınmaca darılmaca yok. bu çocuk ablan kendine bişey yapar diye korkuyorum dediğinde çocuktaki egoya bak demiştim meğer haklıymış. ya elbetteki hepimiz ayrılık acısı çektik çok üzüldük. ama ona asla yansıtmamalısın. arkadaşın neden arıyor ne sıfatla ne alaka yani? çok üsteliyosun soğmuş olabilir bu yüzden. böyle kimse kimseye dönmez. dönsünde istiyosun şimdi alavere dalavereye gerek yok. çek kendini ortadan kaybol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?