çok kötü günler geçirdim geçiriyorum da...okuyandan okumayandan ALLAH razı olsun öncelikle.inşallah konuyu doğru yere açmışımdır.yanlış yerdeyse de affınıza sığınıyorum.sürekli takip ediyorum bu forumu ve burda gerçekten müthiş bir kadın dayanışması var. arkadaşlar bana da yardımcı olun lütfen.
ben 2 yıl önce eşimden ayrıldım 5aylık gibi kısa bir evlilikti bu.ayrılca ayrılma kararı verdiğim anda beni kürtaja zorladı.ağır depresyonlar geçirdim üzüldüm.biraz da takıntılı bir yapım var.bu adamla ayrılma sebebi ayrı konu.
ayrıldığım insan benden önce çok kadınla birlikte olmuş.bunu evlendikten sonra öğrendim.benimle nişanlıyken bile başkalarıyla olmuş. bunu da ayrılma aşamasında öğrendim.
şimdi ayrıldıktan sonra ben gittim doktora durumu anlattım. hepatit, aids gibi hastalıkların testini yaptırdım negatif çıktı şükür. ama sonradan araştırdıkça öğrendim ki cinsel yolla bulaşan pek çok hastalık varmış ve bazıları da vücutta hiçbir belirti vermeden ilerliyormuş. frengi , bel soğukluğu, hpv gibi..çok korkuyorum bana da bulaş mıdır diye. ama 2 yıldır vücudumda herhangi bir belirti olmadı.
şimdi ben bu hastalıkları kapmış mıyımdır diye çok korkuyorumne yapayım şaşırmış durumdayım.
ayrıca kürtajdan sonra bakın 2 yıl geçti sol kasık tarafımda hafif bir sızı var .sızı hafif ama durup durup tekrar başlıyor.neden böyle oluyor çok korkuyorum.kadın doktoruna gittim durumu anlattım smear aldı normal dedi.belki rahminde ufak bir yapışıklık vardır ondan sızı yapıyordur dedi.
arkadaşlar ne olur bana yardımcı olun.elimden tutun.çevremde bu konuları konuşacağım insanlar yok.çok kötü günler geçiriyorum
ama sadece aids ve hepatit testi yapıldı .başka testler yapılmadı.bence boşa takıntı yapıyorsun,gereken testleri de yapmışsın için rahat olsun bence
çok çok teşekkürler cevabın için.Derhal bit obstetrician''a gidiyorsunuz. Kan tahlileri ile ultrason isteyebilirler.
adet durumunu da goz onune alarak. Kurtaj sonrasi rahimde yara dokusu olusmustur.
2 yil virusler icin cok uzun sure. Cok dert etmeyin. Ama kist veya endometriosis icin bakilsin. Miyom olsa sessiz buyur genelde.
yaşadıklarınız sizde okb oluşturmuş sanırım obsesif yani takıntı , takıntınız hastalık hastalığı anladığım kadarıyla, bende okb liyim ve takıntı yaptığım sebepten dr a giderim ve sadece yarım gün ikna olurum sonra başka bişeye takarım kafamı, psikiyatri öneririmçok kötü günler geçirdim geçiriyorum da...okuyandan okumayandan ALLAH razı olsun öncelikle.inşallah konuyu doğru yere açmışımdır.yanlış yerdeyse de affınıza sığınıyorum.sürekli takip ediyorum bu forumu ve burda gerçekten müthiş bir kadın dayanışması var. arkadaşlar bana da yardımcı olun lütfen.
ben 2 yıl önce eşimden ayrıldım 5aylık gibi kısa bir evlilikti bu.ayrılca ayrılma kararı verdiğim anda beni kürtaja zorladı.ağır depresyonlar geçirdim üzüldüm.biraz da takıntılı bir yapım var.bu adamla ayrılma sebebi ayrı konu.
ayrıldığım insan benden önce çok kadınla birlikte olmuş.bunu evlendikten sonra öğrendim.benimle nişanlıyken bile başkalarıyla olmuş. bunu da ayrılma aşamasında öğrendim.
şimdi ayrıldıktan sonra ben gittim doktora durumu anlattım. hepatit, aids gibi hastalıkların testini yaptırdım negatif çıktı şükür. ama sonradan araştırdıkça öğrendim ki cinsel yolla bulaşan pek çok hastalık varmış ve bazıları da vücutta hiçbir belirti vermeden ilerliyormuş. frengi , bel soğukluğu, hpv gibi..çok korkuyorum bana da bulaş mıdır diye. ama 2 yıldır vücudumda herhangi bir belirti olmadı.
şimdi ben bu hastalıkları kapmış mıyımdır diye çok korkuyorumne yapayım şaşırmış durumdayım.
ayrıca kürtajdan sonra bakın 2 yıl geçti sol kasık tarafımda hafif bir sızı var .sızı hafif ama durup durup tekrar başlıyor.neden böyle oluyor çok korkuyorum.kadın doktoruna gittim durumu anlattım smear aldı normal dedi.belki rahminde ufak bir yapışıklık vardır ondan sızı yapıyordur dedi.
arkadaşlar ne olur bana yardımcı olun.elimden tutun.çevremde bu konuları konuşacağım insanlar yok.çok kötü günler geçiriyorum
Obstetrician= Turkiye'de kadin hastaliklari dedikleri doktor. Sankikadin hep hastaymis gibi ne kadar seksist degil mi.çok çok teşekkürler cevabın için.
2 yıl virüsler için uzun süre derken neyi kastettiniz?
bir de kürtaj sonrası yara mı oluşmuştur diyorsunuz?
obstretrician nedir?
çok teşekkür ederim açıklamaların için yalnız özür dileyerek şunu tekrar sorucam mesala hpv virüsü uzun süre vücutta belirti vermeden sessiz kalabiliyormuşObstetrician= Turkiye'de kadin hastaliklari dedikleri doktor. Sankikadin hep hastaymis gibi ne kadar seksist degil mi.
Viruslerin o kadar uzun sure sonra hayata gecemeyecegini ifade ettim. Yani virus yok demek istedim.
Yara Kurtaj yarasi iyilesirken olusmus bir doku olabilir. M iyom ameliyatinda miyomu kazimak icin kullanilan teknik kullanildiysa orada olusan yara iyilesmek iicn bir doku olusturur. Sanirim bu doku fazla esnek olmadigi icin herhangi bir aylik siskinlik sirasinda gerilince sanci yapabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?