yaşadıklarınız sizde okb oluşturmuş sanırım obsesif yani takıntı , takıntınız hastalık hastalığı anladığım kadarıyla, bende okb liyim ve takıntı yaptığım sebepten dr a giderim ve sadece yarım gün ikna olurum sonra başka bişeye takarım kafamı, psikiyatri öneririm
HPV Clearance rates... Center for Disease Control:çok teşekkür ederim açıklamaların için yalnız özür dileyerek şunu tekrar sorucam mesala hpv virüsü uzun süre vücutta belirti vermeden sessiz kalabiliyormuş
çok teşekkür ederiyorum en başından beri ilgilendin benimle ve konumla.ben emin olamıyorum hpv bulaştı bana.kötü olacak her şeyNo panic! Sakin olalim. Bebege gecebilecek en ama en buyuk tehlike HIV (AIDS) dir. Ondan daha tehlikelisi yok, hic bir sey olmayacak, ama mutlaka psikolojik rehberlik almaniz lazim, evlilik sizde PTSD ( Post-Traumatic Stress Disorder) yaratmis olabilir. Cok yuksek anksiyeteniz var,
http://www.huffingtonpost.com/lisa-arends/ptsd-after-divorce_b_2519897.html
Bunu Google translator'dan gecirip okuyun.
zaten kan tahlili yapıldı.aids hepatit yok ama hpv virüsüne bir iki yer bakıyormuş türkiyede.istanbulda ve ankarada.gitsem yaptırsam mı bu testleri.bana çok pahalıya mal olacak ama2 yıl uzun bir zaman olsa illa çıkardı ortaya diye düşünüyorum ki dediğin hastalıklar direk kana karışan hastalıklar. Bu kadar uzun vade bekletmez adamı. Yine de uzman değiliz tabi bilgimiz dahilinde konuşuyoruz. Kuluçka dönemlerini ayrıntılı bilemiyoruz. Sen içinin rahat etmesi için yeniden taramadan geçir kendini hem de check up gibi olur.
Kaybedeceğin ne var ki?
bir görsen nasıl içim içimi yiyorBence öldün haberin yok.
Ne bu kadar takinti. Hastalik hastasi olmussun. Bu madar dusunme. Ince hastaliga yakalanirsin
senin eşin her pisliği yemiş olsaydı hpv virüsüne yakalandım diye düşünmez miydinBence öldün haberin yok.
Ne bu kadar takinti. Hastalik hastasi olmussun. Bu madar dusunme. Ince hastaliga yakalanirsin
canım ama bazıları sinsice ilerliyormuş virüs vücuda girse bile sinsice ilerliyormuş.onlarca yıl belirti vermiyormuşCanim ama bayağı zaman gecmis. Yoktur biseyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?