- 31 Ağustos 2017
- 421
- 324
- 18
- Konu Sahibi Becauseimhappy
-
Sadece özet geçtim . Öyle değil sorun da o değil zaten 22 ben o 24Çocuk gibisiniz. Yaşlar???
Yurumem zaten bir adım atmam artık. Bitti işte mesele o değil.Ya sen ona yurudukce o kacmak icin kosacak. Allh hakkinda hayirlisini versin canim. Uzulme hic karsina daha iyileri cikar.
Emin misin ?Hemen herkese inanacak kadar tecrübesiz değilim gerçekten çok ilişkim oldu.
Valla ben sevmediğim birine seviyorum demedim. Sevmediğim birine ümit vermedim sevmediğim biri icin aglamadim rol yapmadım. Cirkeflikle alakam bile yok inanın ama haketti. Daha dün neler dedi şimdi ne oldu o sinirle ne denir öyle bir insana ne denirEmin misin ?
Adam ne kadar terbiyeli cevaplar vermiş birde senin yazdıklarına bak. O küfürler hic bir bayanın ağzına yakışmaz. Eski mesajları gondermek filan ne saçma şeyler. Kim bilir bizler eski sevgililerimize neler neler dedik zamanında. Ee ne oldu ? Hepsi çöp oldu gitti. Biraz kendine çeki düzen ver lütfen. Konunu okuyunca gözümde çok çirkef bir kadın canlandi,kusura bakma. Tavrin cok cirkin.Böyle gidersen istesende senden hoslanacak birilerini bulamazsın.
Ve ben şimdi gerçekten anlayamıyorum. Ya bu cocuk benim için ölüyordu. Ben üzgün olduğum için agliyordu.
Valla ben sevmediğim birine seviyorum demedim. Sevmediğim birine ümit vermedim sevmediğim biri icin aglamadim rol yapmadım. Cirkeflikle alakam bile yok inanın ama haketti. Daha dün neler dedi şimdi ne oldu o sinirle ne denir öyle bir insana ne denir
Daha dün farklı söyledi bugün bahaneler uydurdu açıkça söylemedi ben seni üzmek istemiyorum falan filan klasik şeyler işte ben bunları yazıp demek ki beni seviyo işte üzmek istemiyor desem de Bırak bunları diycektinizAnlamadığınız kısım sizi önceden seviyorken şu an sevmiyor olması.Alışkanlığa dönmüştür belki,bu bir suç değil,bence dönüp biraz da yazdıklarınıza bakın.Gayet normal bir şekilde cevap vermiş,ben de sizin tutumunuzu pek doğru bulmadım.Güvenle ilgili yazdıklarınız da alakasız bence yani aldatmamış bir şey yapmamış şu yazdığınızı kadın erkek bir sürü insan yaşıyordur ve normal bir durum.
Ya direk bitirmek istiyorum demedi bahane buldu o yüzden öyle yazdım anladınız miBirincisi, uslubunuza bir cekiduzen verin. Hic hos degil. Sevgilim bana sizin sarf ettiginiz sozleri sarf etse, duygu muygu tanimam, direkt hayatimdan cikariririm o insani. Saygisizliga kimse tahammul etmez, etmek zorunda da degil.
Ikincisi, karsi taraf bitirmek mi istedi, hay hay... Yok efendim zamaninda sunu demistin, yok efendim zamaninda benim icin deli oluyordun gibi cumleler karsi tarafin ekmegine yag surer. Bittiyse bitti, bu kadar.
Ucuncusu, guven veren duzgun adam gercekten cok cok az. Guven problemini hepimiz yasiyoruz.
O an öyle oldu işte zaten bitmişti önemi yoktuSessizlik çok mu zor? En büyük tepki tepkisizliktir. Bazı şeyleri susarak ve geri çekilerek elde edebilirsin. Bağırıp çağırarak hakaret edip haykırarak değil.
Kusura bakma söylediğim kötü şeyler için sinirle yazdım . Nasıl istersen öyle olsun haklısın geleceğimiz yok aslında benimde sevgim bitti inan. Uzgun de değilim merak etme Ama yine de teşekkür ederim güzel günler hatrina kendine iyi bak hoşçakal .Birincisi, uslubunuza bir cekiduzen verin. Hic hos degil. Sevgilim bana sizin sarf ettiginiz sozleri sarf etse, duygu muygu tanimam, direkt hayatimdan cikariririm o insani. Saygisizliga kimse tahammul etmez, etmek zorunda da degil.
Ikincisi, karsi taraf bitirmek mi istedi, hay hay... Yok efendim zamaninda sunu demistin, yok efendim zamaninda benim icin deli oluyordun gibi cumleler karsi tarafin ekmegine yag surer. Bittiyse bitti, bu kadar.
Ucuncusu, guven veren duzgun adam gercekten cok cok az. Guven problemini hepimiz yasiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?