Gerçekten bir derdim var

Evet, kismen olmus.

Bundan sonra atacaginiz adimlara cok dikkat edin. Sevgiliniz de olsa hayatinizin merkezine koyarsaniz bu kisiyi, olur da bir gun gitmek istediginde hayatinizin dengesi bozulur, kendinize gelemezsiniz.

Agirliginizi koruyun. Iliski bittikten sonra iletisime gecmek icin cabalamak gibi bir yanilgiya dusmek kesinlikle yok. Biraz gurur hani! Hayat en guzel haliyle devam ediyor. Kim bilir daha ne insanlar cikacak karsiniza, bunu dusunun.

Kufur asla yok.

Ya gerçekten sandığıniz gibi biri değilim normalde ağzımdan küfür çıkmaz benim bir an sinirle öyle oldu işte. O kadar eminken böyle yapınca öyle oldu. Gururum yerinde zaten bir daha dönülmez zaten hiç bir adım atmam o da atmaz zaten olmaz ki bir daha bunların bilincinde bir insanim. Sağlıklı değilim şu an hiç böyle oldu o yüzden teşekkürler yinede .

Galiba sen üzülme diye öyle seyler yazmis. Sonra yapamamis sevmedigini iletmis sana düzgunce. Eskiden sevebilir sonra bitmistir sevgisi zorla guzellik olmaz. Esas senin yaptigin hos olmamis. Kizlarin pesini birakmayan kufur eden psikopat erkek sevgililer gibi davranmissin. Tamam kizginlikla yapmissindir bu kadar kolay bitemez diye dusunuyosundur ama davranisin maço erkek tavri gibi. Seni sevmemiste olabilir, sözlü tacize hakkin yok. Bence daha kötuye gitmeden sakinles canim ilerde güler gecersin bunlara yasin ufakmis. Bu yaslarda sagduyulu oldugunj saniyor insan ama oyle degil. Lütfen artik hayatina dön canim.

Gerçekten öyle biri değilim sinirle bir an ne yaptığımı bilemedim. Teşekkür ederim

Umudunu kesmene gerek yok.
Zaten o ölüyorum bitiyorum laflarının hepsi yalan. Kim kime söylüyorsa yalan.
Türk kadınının sorunu aşkın coşkusuyla söylenmiş tüm sözlere aşk geçtikten sonra da inanmaya devam etmesi.
Kimse vazgeçilmez değil, kimse harika, muhteşem değil.
O vıcık vıcık aşkların hepsinin sonu belli.

Ben bidaha birine nasıl guveneyim o zaman .

Gerçekten öyle biri değilim sinirle bir an ne yaptığımı bilemedim. Teşekkür ederim
Bizde yasadik zamaninda oluyor oyle canim. Toparlan simdi. İnsallah ilerde cok iyi biriyle hayatina devam edrsin. Adam seni kandirmamis duygusu bitmis rol yapmak istememistir. Yoksa o kadar kotu insanlar varki sirf bedenini kullanmak icin sana yalan soyleyebilirdi. Bence iyi olmus boyle canim. Hadi kendine yeniden güven ve neşelen koş hayata karis. Güzel insanlarla karsilasman dilegiyle

Böyle olacağını sana söylemiştik zaten.. Keşke azıcık büyük sözü dinleseydin.

İnsanlar birbirlerini sever sonra da soğur. Bazen biri birinden nefret etmeye başlar. Bazen adam kadında aradığını bulamaz sevgisi biter. Bazen de hiç sevmeden seviyormuş gibi yapar. Bazen kadın adamı kandırır. Bazen adam kadını kandırır. Bazen biri birini aldatır. Bazen evlenirler bazen boşanırlar. Bu liste böyle uzar gider. Hayat bu, her şey olabilir.

Bahtın açık olsun, yola devam

Teşekkür ederim. Ama ben bir daha hiç bir erkekle olmam zaten bu son acımdi

Duygularını bu kadar uçta yaşarsan mutsuz olursun tatlım. Neden kimseye güvenmeyesin, neden önüne bakıp mutlu olmayasın allasen? Ya onla olmadı diye tüm erkekler kötü mü. Bende aldatıldım bende kandırıldım Allaha havale ettim geçtim bin beterini yaşadı. Sonrada karşıma başkaları çıktı. Takılı kalma, asla diye önyargılıda olma. Hayatını yaşa boş geç. Sen mutsuz olunca kimse madalya kazanmayacak.

15 yaşında bi çocuğun mantığı ile ilişki yaşanmaz. azıcık olgunluk ya.

sen adamın mesajlarına cevap vermemişsin. büyülk saygısızlık. ona ayrıldık demeden kendi kendine bitirmişsin. sonra aramadın sormadın diye trip atıyosun. bu neyin kafası ya? çocuk kurtulmuş bence.

Uc yaşamıyorum. O kadar güvenirken kabullenemiyorum sadece. Kaç kere dedim her seferinde bahanesi atamıyorum ben seni seviyorum sevmesem söylerim oldu. Dün söyledim hissedemiyorum dedim sen bir gel gözlerime bakarken hissedeceksin dedi ben onun için izin aldım gidicektim. Şimdi böyle oldu

Buna ben karar veririm. Çünkü onu haketti beni eleştiremzsiniz bu şekilde.

Buna ben karar veririm. Çünkü onu haketti beni eleştiremzsiniz bu şekilde.

niye eleştiremeyeyim? siz soru sordunuz bende cevap verdim. söylediğimin de arkasındayım. davranışlarınızda bi mantık yok.

Cocuk agzini bozmamis konuyu kapatmaya calistikca siz ustune gitmissiniz. Dunyanin sonuymus gibi davranmayi birakin , sevgisi bitti demek ki . Direk bunu soylese daha da terslesirdiniz siz buna eminim.

çelişkili değil mi sence?
başta sen onu sevmiyordun, o seni seviyordu.
şimdi roller değişmiş.
sana sevgisi bitmiş.
hem 1 ayda unuttuğun şeyler için bu kadar öfkelenme bence.

Çocuk gibisiniz. Yaşlar???
İnan bana tercüman oldun.

yaşın daha çok genç.İnan bana bunun gibi daha neler neler yaşayacaksın.Daha çok seveceksin daha kötü terkedileceksin.(inşallah olmaz) Sonra bi süre sonra boşvereceksin.Başka şeylere kanalize olacaksın hayatınla ilgili.Sana bişiy diyemiyorum yaşın küçük ve sen şuan böyle hissediyorsun ne desek bunu yaşayacaksın.o yüzden şimdi üzül ve biran önce bitsin.

Canım benim ne yaşamış olursa olsun bir genç kızın ağzına o küfürleri yakıştıramıyorum ben.Yüzgöz olmuşsunuz.Saygı bittimi sevgi olur mu?Kadınlara hakaret eden erkeklere nasıl kızıyoruz burada.Aynı şey.Kadını erkeği yok bunun.Orada çok hatalısın.
Zamanla sevgisi tükenmiş olabilir.Sana düşen sükunetini sakinliğini korumak.
Herkes bir değil bu arada.Biriyle bunları yaşadın diye hep yaşayacağın anlamına gelmiyor.İllaki yine güveneceksin yine seveceksin.Öldürmeyen acı güçlendirir unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…