- 10 Eylül 2017
- 1.286
- 2.257
- 53
- Konu Sahibi Becauseimhappy
-
Kusura bakma söylediğim kötü şeyler için sinirle yazdım . Nasıl istersen öyle olsun haklısın geleceğimiz yok aslında benimde sevgim bitti inan. Uzgun de değilim merak etme Ama yine de teşekkür ederim güzel günler hatrina kendine iyi bak hoşçakal .
Olmuş mu şimdi bunu yazdım
Ya gerçekten sandığıniz gibi biri değilim normalde ağzımdan küfür çıkmaz benim bir an sinirle öyle oldu işte. O kadar eminken böyle yapınca öyle oldu. Gururum yerinde zaten bir daha dönülmez zaten hiç bir adım atmam o da atmaz zaten olmaz ki bir daha bunların bilincinde bir insanim. Sağlıklı değilim şu an hiç böyle oldu o yüzden teşekkürler yinede .Evet, kismen olmus.
Bundan sonra atacaginiz adimlara cok dikkat edin. Sevgiliniz de olsa hayatinizin merkezine koyarsaniz bu kisiyi, olur da bir gun gitmek istediginde hayatinizin dengesi bozulur, kendinize gelemezsiniz.
Agirliginizi koruyun. Iliski bittikten sonra iletisime gecmek icin cabalamak gibi bir yanilgiya dusmek kesinlikle yok. Biraz gurur hani! Hayat en guzel haliyle devam ediyor. Kim bilir daha ne insanlar cikacak karsiniza, bunu dusunun.
Kufur asla yok.
Galiba sen üzülme diye öyle seyler yazmis. Sonra yapamamis sevmedigini iletmis sana düzgunce. Eskiden sevebilir sonra bitmistir sevgisi zorla guzellik olmaz. Esas senin yaptigin hos olmamis. Kizlarin pesini birakmayan kufur eden psikopat erkek sevgililer gibi davranmissin. Tamam kizginlikla yapmissindir bu kadar kolay bitemez diye dusunuyosundur ama davranisin maço erkek tavri gibi. Seni sevmemiste olabilir, sözlü tacize hakkin yok. Bence daha kötuye gitmeden sakinles canim ilerde güler gecersin bunlara yasin ufakmis. Bu yaslarda sagduyulu oldugunj saniyor insan ama oyle degil. Lütfen artik hayatina dön canim.Valla ben sevmediğim birine seviyorum demedim. Sevmediğim birine ümit vermedim sevmediğim biri icin aglamadim rol yapmadım. Cirkeflikle alakam bile yok inanın ama haketti. Daha dün neler dedi şimdi ne oldu o sinirle ne denir öyle bir insana ne denir
Gerçekten öyle biri değilim sinirle bir an ne yaptığımı bilemedim. Teşekkür ederimGaliba sen üzülme diye öyle seyler yazmis. Sonra yapamamis sevmedigini iletmis sana düzgunce. Eskiden sevebilir sonra bitmistir sevgisi zorla guzellik olmaz. Esas senin yaptigin hos olmamis. Kizlarin pesini birakmayan kufur eden psikopat erkek sevgililer gibi davranmissin. Tamam kizginlikla yapmissindir bu kadar kolay bitemez diye dusunuyosundur ama davranisin maço erkek tavri gibi. Seni sevmemiste olabilir, sözlü tacize hakkin yok. Bence daha kötuye gitmeden sakinles canim ilerde güler gecersin bunlara yasin ufakmis. Bu yaslarda sagduyulu oldugunj saniyor insan ama oyle degil. Lütfen artik hayatina dön canim.
Ben bidaha birine nasıl guveneyim o zaman .Umudunu kesmene gerek yok.
Zaten o ölüyorum bitiyorum laflarının hepsi yalan. Kim kime söylüyorsa yalan.
Türk kadınının sorunu aşkın coşkusuyla söylenmiş tüm sözlere aşk geçtikten sonra da inanmaya devam etmesi.
Kimse vazgeçilmez değil, kimse harika, muhteşem değil.
O vıcık vıcık aşkların hepsinin sonu belli.
Bizde yasadik zamaninda oluyor oyle canim. Toparlan simdi. İnsallah ilerde cok iyi biriyle hayatina devam edrsin. Adam seni kandirmamis duygusu bitmis rol yapmak istememistir. Yoksa o kadar kotu insanlar varki sirf bedenini kullanmak icin sana yalan soyleyebilirdi. Bence iyi olmus boyle canim. Hadi kendine yeniden güven ve neşelen koş hayata karis. Güzel insanlarla karsilasman dilegiyleGerçekten öyle biri değilim sinirle bir an ne yaptığımı bilemedim. Teşekkür ederim
Teşekkür ederim. Ama ben bir daha hiç bir erkekle olmam zaten bu son acımdiBöyle olacağını sana söylemiştik zaten.. Keşke azıcık büyük sözü dinleseydin.
İnsanlar birbirlerini sever sonra da soğur. Bazen biri birinden nefret etmeye başlar. Bazen adam kadında aradığını bulamaz sevgisi biter. Bazen de hiç sevmeden seviyormuş gibi yapar. Bazen kadın adamı kandırır. Bazen adam kadını kandırır. Bazen biri birini aldatır. Bazen evlenirler bazen boşanırlar. Bu liste böyle uzar gider. Hayat bu, her şey olabilir.
Bahtın açık olsun, yola devam
Uc yaşamıyorum. O kadar güvenirken kabullenemiyorum sadece. Kaç kere dedim her seferinde bahanesi atamıyorum ben seni seviyorum sevmesem söylerim oldu. Dün söyledim hissedemiyorum dedim sen bir gel gözlerime bakarken hissedeceksin dedi ben onun için izin aldım gidicektim. Şimdi böyle olduDuygularını bu kadar uçta yaşarsan mutsuz olursun tatlım. Neden kimseye güvenmeyesin, neden önüne bakıp mutlu olmayasın allasen? Ya onla olmadı diye tüm erkekler kötü mü. Bende aldatıldım bende kandırıldım Allaha havale ettim geçtim bin beterini yaşadı. Sonrada karşıma başkaları çıktı. Takılı kalma, asla diye önyargılıda olma. Hayatını yaşa boş geç. Sen mutsuz olunca kimse madalya kazanmayacak.
Buna ben karar veririm. Çünkü onu haketti beni eleştiremzsiniz bu şekilde.15 yaşında bi çocuğun mantığı ile ilişki yaşanmaz. azıcık olgunluk ya.
sen adamın mesajlarına cevap vermemişsin. büyülk saygısızlık. ona ayrıldık demeden kendi kendine bitirmişsin. sonra aramadın sormadın diye trip atıyosun. bu neyin kafası ya? çocuk kurtulmuş bence.
Buna ben karar veririm. Çünkü onu haketti beni eleştiremzsiniz bu şekilde.
zaten onu çok severek başlamadım ama bana sevgisinden o kadar emindim ki. Ya benim icin neler neler yaptı anlatamam . Zaten aşktan yana darbe yemiş biri olarak onu sevmesem de beni çok sevdiğini bildiğim icin başladım bana uygun bile değildi ama yeter ki guveneyim dedim zamanla sevdim.
Valla ben sevmediğim birine seviyorum demedim. Sevmediğim birine ümit vermedim sevmediğim biri icin aglamadim rol yapmadım. Cirkeflikle alakam bile yok inanın ama haketti. Daha dün neler dedi şimdi ne oldu o sinirle ne denir öyle bir insana ne denir
İnan bana tercüman oldun.Çocuk gibisiniz. Yaşlar???
Demek ki ilk başta demedim. Sevdikten sonra dedimçelişkili değil mi sence?
başta sen onu sevmiyordun, o seni seviyordu.
şimdi roller değişmiş.
sana sevgisi bitmiş.
hem 1 ayda unuttuğun şeyler için bu kadar öfkelenme bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?