- 31 Ağustos 2017
- 421
- 324
- 18
- Konu Sahibi Becauseimhappy
-
Evet yakışmadı haklısınız. Bir an sinirle söyledim işte özür dilerim o konudaCanım benim ne yaşamış olursa olsun bir genç kızın ağzına o küfürleri yakıştıramıyorum ben.Yüzgöz olmuşsunuz.Saygı bittimi sevgi olur mu?Kadınlara hakaret eden erkeklere nasıl kızıyoruz burada.Aynı şey.Kadını erkeği yok bunun.Orada çok hatalısın.
Zamanla sevgisi tükenmiş olabilir.Sana düşen sükunetini sakinliğini korumak.
Herkes bir değil bu arada.Biriyle bunları yaşadın diye hep yaşayacağın anlamına gelmiyor.İllaki yine güveneceksin yine seveceksin.Öldürmeyen acı güçlendirir unutma.
Evet yakışmadı haklısınız. Bir an sinirle söyledim işte özür dilerim o konuda
Çok teşekkür ederim sizeBizden özür dilemen gerekmiyor bitanem.Ben o anki sevgilinle konuşman için dedim.
Kendini yıpratma.Zamanla herşey rayına oturur.Yine seversin.Geçmişe sünger çek.Temiz bir sayfa aç.Yine mutlu olacaksın üzülme.Neler neler geçiyor,ne yapmam dediğimiz şeyleri yapıyoruz.
sonuçta umutlandırmışsın.Demek ki ilk başta demedim. Sevdikten sonra dedim
Gercekten duygularimda hep durust oldumsonuçta umutlandırmışsın.
sevmeme ihtimalin de vardı.
dürüstlük her zaman kazandırır.Gercekten duygularimda hep durust oldum
Sorun da bu ya sacimin teline zarar gelse kendine dert edrrdi. Artik bitti ne o gelir ne Ben .Bn bu kaçan kovalanır sözüne çok inanıyorum. Adam sizden kaçıyor siz daha çok üzülüp düşünüyorsunz . Bi hafta değil bi iki ay sessiz kalırsan döner pişman olarak. Ama sakın affetme. Doğru düZgn bi kavga sebebiniz bile yokken böyle üzebiliyor seni. “Saçınızın teline zarar gelse kendine dert edecek adamları sevin”. Bu adam seni daha çok üzer...
TesekkurlerHer ayrilik bir tas donemi yasatir. Ilgisizliginden sikayetciymissin. Iti kalka da zorla yurumez. Zorlamayla olmaz hicbirsey. Yasin cok genc. Daha kimbilir kimler karsina cikar. Uzulme. Degmez. Arkana bakma hic. Yoluna devam et.
Sevgiyle kal.
Ben gerçekten anlamıyorum. Hayatımın kazığını yemiş gibiyim. Tamam belki klasik olacak ayrılık acısı ama sorun o değil. Daha önce de konu acmistim sevgilim ilgisizlesmisti (üniversite) için başka şehire geldiğimden beri demiştim. Sizde zaten bitmiş ilişki dediniz inanmak istemedim. Daha sonra ayrıldım bitti bile demedim, mesajlarına cevap vermedim bir hafta hiç konuşmadık dün mesaj attım .bir kere bile aramadın sevgin bu kadarmış iste şimdi gerçekten bitti falan dedim. beni aradı sen ne biliyorsun ben seni seviyorum falan filan ikna etti. Ben bişey yapmadım atamıyorum mesaj dedi istesen atarsın dedim uğraş dedim, tamam dedi. Bugün ben onun yanına gitmek için izin aldım ona söyledim izin alabilir misin diye tamam gel yüzyüze konuşuruz dedi. sonra ben ilgilenenemem seni üzmek istemiyorum gibi şeyler söyledi biliyordum dedim yok herşey senin için yok bilmem ne klasik erkek şeyleri yazdı işte ben Salak değilim defol git hayatımdan dedim eski mesajlarını ekran görüntüsü attim bunları diyen sendin dedim. Çok pişman olucaksin ama asla donmiyicem dedim bana benim için aglamani istemiyorum dedi. Sen gibi bir s.rf.sz için ağlamam zaten s. git dedim üzüntünü anlıyorum ama lütfen ağzını bozma dedi. Ya sen ne diyorsun sen degil mıydın şunu şunu yapan bunu söyleyen saydım işte. Sevmiyorum de bitsin dedim sevmiyorum dedi engelledim. Ve ben şimdi gerçekten anlayamıyorum. Ya bu cocuk benim için ölüyordu. Ben üzgün olduğum için agliyordu. Hemen herkese inanacak kadar tecrübesiz değilim gerçekten çok ilişkim oldu. Zaten onu çok severek başlamadım ama bana sevgisinden o kadar emindim ki. Ya benim icin neler neler yaptı anlatamam . Zaten aşktan yana darbe yemiş biri olarak onu sevmesem de beni çok sevdiğini bildiğim icin başladım bana uygun bile değildi ama yeter ki guveneyim dedim zamanla sevdim. Bu insan bile bana bunu yaptıysa Allah aşkına ben kime guveneyim. Ben şimdi bir erkeğe bile güvenir miyim. Birinden hoşlancak olsam kendimi öldürürüm gerekirse yine de yüzüne bakmam. Ya beni bu hale getirdi. Ben unuturum inanın şimdiye kadar hiç bir aşk acım uzun surmedi. Bir ay bile sürmez. Ama Allah aşkına ben şimdi kime guveneyim ben şimdi biriyle evlenmem bile evlenen erkekleri de goruyoruz. Ya nefret ediyorum hepsinden. Nolur bişey söyleyin çok canım yanıyor
Gercek sevgi biter miSevgisi bitmiş
Hersey in bi ömrü vardır
Yuzde 99 u mutsuz ediyor cunku o yuzde biri de beni bulmuyorBiri mutsuz edince faturasını tüm bay/bayanlara kesme modası ne zaman geçecek
Haklisiniz ama Ben de hic oyle bakmazdim olaya herkesi ayri degerlendirirdim ama her seferinde aynisi oluyor.Biri mutsuz edince faturasını tüm bay/bayanlara kesme modası ne zaman geçecek
O halde o da sana layığını vermiş.. Demek ki o da senin bunu hakettigini dusunmus. Senin yaptigin gibi kafasina gore hukmu verip cezani kesmis. Gecmis olsun.. Bu iliskinin akibetinin tekelinde olmadigini sana gostermis!Ben onu uyardım dinlemedi bende o şekilde ayrıldım çünkü bitti demeyi bile layık görmedim oldu mu
Aynen canim ya anliyorum seniO halde o da sana layığını vermiş.. Demek ki o da senin bunu hakettigini dusunmus. Senin yaptigin gibi kafasina gore hukmu verip cezani kesmis. Gecmis olsun.. Bu iliskinin akibetinin tekelinde olmadigini sana gostermis!
Benim derdim bu degil. Adi ustunde bir derdim var. Ben buraya gercekten iyi insanlar oldugunu bildigim ve yorumlarina ihtiyacim oldugu icin konu actim . Ama senin gibiler illa ki cikiyor. Illa elestiriceksen hatam oldugunu dusunuyorsan bunu duzgun bir dille yaparsin. Yapamiyorsan susarsin ya da iletisim kurmayi ogrenirsin..O halde o da sana layığını vermiş.. Demek ki o da senin bunu hakettigini dusunmus. Senin yaptigin gibi kafasina gore hukmu verip cezani kesmis. Gecmis olsun.. Bu iliskinin akibetinin tekelinde olmadigini sana gostermis!
Ne yaptim ki.. Elestri istemiyorsan derdini desifre etmeyeceksin. Illa erkek arkadasini yerip seni övmek mi gerekiyor.. Bunu icin mi actin konuyu.. Seni de tanimam onu da.. Objektif bakis acisi benim dusuncem bu.. Sırtını sivazlatmak istiyorsan seni yalandan teselli eden arkadaslar edin.. Sen kafan gore ayriliyosun ve bu onu haketti diyosun. Sonra bakiyosun arkandan kosan yok taktik tutmamis, verdigin kararin arkasinda duramiyor ve ayrildiginizi haber bile vermedigin sevgiline hakaretlerle birlikte sitem ediyosun... Eee erkek arkadasin egonu sisirmedi diye buradan mi medet umuyosun. KK'yi ne sandin sen tamamiyla feminist bir forum mu.. Ne olursa olsun erkekleri suclayan kadinlar toplulugu mu???Benim derdim bu degil. Adi ustunde bir derdim var. Ben buraya gercekten iyi insanlar oldugunu bildigim ve yorumlarina ihtiyacim oldugu icin konu actim . Ama senin gibiler illa ki cikiyor. Illa elestiriceksen hatam oldugunu dusunuyorsan bunu duzgun bir dille yaparsin. Yapamiyorsan susarsin ya da iletisim kurmayi ogrenirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?