• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gercekten bir derdim var:-(

Babannem zaten tipik bir kaynana. anneme karsi her zaman bizi savunur yemek yapti mi hemen cagirir gelin diye. pek anlasamayiz ama yine de iyidir bunu inkar edemem. yalniz onlara mevzuyu caktirirsam olay babama kadar gider ve sonumuz kotu olur cunku babam cinnet gecirmeye musait bir yapida.onun icin korkuyorum:-(

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Babaannenize bunlari anlat ve aranizda kalmasini yoksa boyle olacagini soyle. Sen de daha kucuksun. Baska bir care gelmiyor benim aklima.

Seni daha fazla üzmek istemem ama hiç bir kadın muhtaç bile olsa gidip oto tamircide çalışmaz. En başta aklına gelmez bir kere oto tamircide gidip çalışmak. Açıkçası benim aklıma başka türlü şeyler geldi ama hiç karıştırmak istemiyorum. Yalnız şunu bilki annenizi kaybetmişsiniz. Kardeşlerinizin anneside babasıda siz olucaksınız. Size tavsiyem mesleğinizi elinize almanızdır zira yarın annenizin ne yapıcağı belli olmaz.
univ okuyorum suanda meslek sahibi olmak icin elimden geleni yapcam yalniz daha 3 senem var bu demek oluyo ki 3 sene daha anne ve babamn eline birakip gidecgm cocuklari:-( annem ortamini cok seviyor surekli ordaki anilarini anlatiyor babama, gicik oluyorum

Annen oto tamircideki erkek arkadaşlarıyla içmeye mi gitmiş yani?
Git babaannene her seyi anlat. Ya bence siz devlete sığının. Ciddiyim bak.
Şaka gibi ya şaka gibi. Allahım hidayet versin kimsenin başına da getirmesin. Sen dik dur. Allah yardımcın olsun güzelim.
Ama git ve babaannene her şeyi söyle..

cok üzüldüm cok bu yaşta annelık yapyorsun cok iyı anlyorum seni bende 11 yasmdaydm annem işe gdyordu kardsn 6 yasndaydı abm 12 btn sorumluk bendeydi ama annem mecbur kaldı icin calısyordu yoksa bze cok duskundur agla aglaya gdrdi ise sizı birakyorum diye o yasta yemek ev temzlgı yapar kardsme bakardm ona bsey olcak dye aklım gdrdı sandeyenın ustunde bulasık yıkardm ben 21yasnda nısanlandm annem işten ayrldı o zaman yasadgmı genclıgmı anladm sorumluluk cok zor simdı evlyim ama okumadm ıcn cok pısmanım ne yap et oku pes etme bıgun kardesn sana sensn benim annem sen buyuttun dıycek senın esern olcaklar guclu ol onlarda kendınıde kımseye muhtac etme
univ okuyorm illa ki meslek sahibi olcam baska yolu yok.. seni de cok iyi anliyorum zor zamanlar gecirmissin ve benden oldukca kucukmussun.. bazen diyorum ben mi abartiyorm acaba diye, cunku sonucta annem o benm icin cok degerli onu coook seviyorum. gunahini almak da istemiyorum ama bi anne boyle yapar mi hic aklim almiyor ya:-(

Canım peki sen okula gidince de mi böyle annen ?
belki de sana güveninden rahat davranıyor kardeşlerini sana emanet edip keyfine bakabiliyor
kim bakıyor sen yokken kardeşlerine ?

Okuduklarıma inanamıyorum... Bir kadın nasıl küçük cocuğu hastayken oto tamircideki arkadaşlarıyla içmeye gider? Annenin başka sorunları var. Şu yemek işleri oto tamirci gibi bir yerse kadın yemeği evden yapar götürür ona göre parasınaalır. Oto tamirci ortamını ve nasıl çevrelerde olduklarını biliyoruz nasıl bir kadın akşamlara kadar onca erkeğin içinde kalır. Sen büyüksün ama kardeşlerinin aklı ermeye başlayınca büyük bir tramva yaşicaklar. Annen başka hayatlarda yaşıyor. Bir avukatla falan görüşsen olmaz mı canım en azından üç sene sonra ne yapabilirsin bunu öğrenirsin. Allah size sabır versin annenizi de ıslah etsin

Canim benim ya kiyamam sana Allahim sana yardim etsin keske seni tanisaydim yardimci olurdum diyecegim su sosyal guvenceniz varsa bir taksiye atla en yakin saglik kurulusuna git calpol verebilirsin ilik dusa sok kardesini ve posali gida ver zeytinyagi icir Allah anneni islah etsin

İyi aksamlar kizlar. Benim derdim anne ve babamin sorumsuz hareketleri. Yasim 20, ama ruh yasim 60 falan o kadar yoruldum artik.. Her sorumlulugu ustlenmekten onlarin arkasini toplamaktan biktim. 2 tane kardesim var biri ilkokulda digeri daha 4 yasinda iste surekli ikisiyle ben ilgileniyorum tmm ilgilenirim sorun degil ben onlarin ablasiyim ama iste ozellikle ufaklik surekli annemi istiyor hakli olarak.. Babam is icin baska yerde, iki haftada bir geliyo. Annem de calisiyor ama o evde sikildigi icin calisiyor mecbur degil. Hem de calistigi yer oto tamircisi bi suru adamin icinde.. Ordan cikmaz oldu artik! Kucuk kardesim hasta, ben caresine bakamiyorum arabamz var hastaneye goturebilrz iste annemi ariyorum telefonumu acmiyor sabahtan beri, zaten hic bi zaman lazim oldugunda acmadi tlfnu.ama whatsappa girmeyi falan biliyor.. Yemek desen yapmaz, evdeki islere pek elini surmez babam desen hayatimda gordugum en sorumsuz ve kaalesiz insanin teki! Baba annem boyle boyle yapiyor lutfen bi cozum bulalm ben artik cok yoruldm dyorum anneler yapar sen karisma deyip susuyor. Babannemlerde ayni apartmanda ikide bir bana gelip bagirip cagiriyo annen boyle boyle yapiyo ne bicim kadin bu diye surekli ara yerde birilerinden kavga yiyorum cok yoruldum artik ya coook:-(((

Seni daha fazla üzmek istemem ama hiç bir kadın muhtaç bile olsa gidip oto tamircide çalışmaz. En başta aklına gelmez bir kere oto tamircide gidip çalışmak. Açıkçası benim aklıma başka türlü şeyler geldi ama hiç karıştırmak istemiyorum. Yalnız şunu bilki annenizi kaybetmişsiniz. Kardeşlerinizin anneside babasıda siz olucaksınız. Size tavsiyem mesleğinizi elinize almanızdır zira yarın annenizin ne yapıcağı belli olmaz.
ben işim gereği bi çok dükkan geziyorum. bakkalından lüks otellere, fabrikalarından sanayi sitelerine kadar aklınza nereler geliyosa...:31: oto yıkama dükkanlarına da gittim, sanayi sitelerine de çok gittim. diyeceğim şu; çay, yemek, temizlik işlerine hep bayanlar bakıyo. işimizi yaparken kimliklere de bakıyoruz, hemen hemen hepsi evli. konu sahibinin annesini savunmak için yazmadım onun hakkında bi yorumum yok ama bu yoldan giderek insanları zan altında bırakmayalım.:31:

ben işim gereği bi çok dükkan geziyorum. bakkalından lüks otellere, fabrikalarından sanayi sitelerine kadar aklınza nereler geliyosa...:31: oto yıkama dükkanlarına da gittim, sanayi sitelerine de çok gittim. diyeceğim şu; çay, yemek, temizlik işlerine hep bayanlar bakıyo. işimizi yaparken kimliklere de bakıyoruz, hemen hemen hepsi evli. konu sahibinin annesini savunmak için yazmadım onun hakkında bi yorumum yok ama bu yoldan giderek insanları zan altında bırakmayalım.:31:

Ben kendi gördüğümü ve bildiğimi söyledim zaten. Benim bildiğimde çay işlerine çıraklar bakar. Yemekleride yemek vaktine yakın kadın getirir. Çocukllarına bağlı giriş çıkış saati belli ve olan en azından tlfnlara cevap veren biri olsa asla bunları söylemezdim zaten. Kimseyi zan altında bırakmak istemem ve diğer kadınları tenzih ediyorum ama konu sahibinin annesinin durumunu tahmin etmek zor değil öalesef.

İyi aksamlar kizlar. Benim derdim anne ve babamin sorumsuz hareketleri. Yasim 20, ama ruh yasim 60 falan o kadar yoruldum artik.. Her sorumlulugu ustlenmekten onlarin arkasini toplamaktan biktim. 2 tane kardesim var biri ilkokulda digeri daha 4 yasinda iste surekli ikisiyle ben ilgileniyorum tmm ilgilenirim sorun degil ben onlarin ablasiyim ama iste ozellikle ufaklik surekli annemi istiyor hakli olarak.. Babam is icin baska yerde, iki haftada bir geliyo. Annem de calisiyor ama o evde sikildigi icin calisiyor mecbur degil. Hem de calistigi yer oto tamircisi bi suru adamin icinde.. Ordan cikmaz oldu artik! Kucuk kardesim hasta, ben caresine bakamiyorum arabamz var hastaneye goturebilrz iste annemi ariyorum telefonumu acmiyor sabahtan beri, zaten hic bi zaman lazim oldugunda acmadi tlfnu.ama whatsappa girmeyi falan biliyor.. Yemek desen yapmaz, evdeki islere pek elini surmez babam desen hayatimda gordugum en sorumsuz ve kaalesiz insanin teki! Baba annem boyle boyle yapiyor lutfen bi cozum bulalm ben artik cok yoruldm dyorum anneler yapar sen karisma deyip susuyor. Babannemlerde ayni apartmanda ikide bir bana gelip bagirip cagiriyo annen boyle boyle yapiyo ne bicim kadin bu diye surekli ara yerde birilerinden kavga yiyorum cok yoruldum artik ya coook:-(((

Alalaa nasıl anneymiş o öyle ya babanda ilgisiz gerçi sen kardeşlerine annelik yapıyosun sanırım canım çok üzüldüm durumuna :( sen okuyomusun yada okumuyosan evlenmeyi falan düşünüyomusun bir dile getirsen bu durumu evlenicem ben ozaman nolcak bu çocuklar onlarıdamı yanıma alıcam falan desen gerçi yaşında 20 daha ne desem bilemedimki şimdi :50::50::50:

annem hep babamdan cekmis gencliginde hayatini yasayamamis o yuzden sizinle ugrasamayacgim ben gezip tozmak istiyorum diyor bir nevi hakli ben ona hic bir zaman gitme gezme demedim cocuklari birakip gidebilirsin ben ilgilenirim diyip arkadaslarinin yanina gonderdim yeri gelince.. ama o suyunu cikardi.. su an kardesim rahatsiz, sanirim kabiz olmus ve de baya ateslendi sabahtan beri agliyor annemi ariyorum ariyorum acmiyor yalniz whatsappa girmis.. babami ben pek gormedim evet, ayni evde yasadigimiz donem bile ben uyuduktan sonra gelip ben uyanmadan gidiyordu. ilgilenemezdi bizimle. yada ilgilenmek istemezdi bilmiyorm. yoruldum artik inanin, kafam kaldirmiyor iki gundur bulasiklara bile el atmadim o kadar biktim ki. simdi annem gelecek, iki dk rahat birakmadin deyip bagirip cagiracak eminim.. of of

Canım ya kıyamam gerçekten zor seni anlayabiliyorum da 20 yaşındasın genç bir kızsın senin yaşındakiler gezer tozar sen sen iyi niyetinden annene zamanında demişsin ben ilgilenirim diye ama o suyunu çıkarmış gerçekten sabır diyelim isyan etme olur mu Allah görüyor :16::16:

durumuna çok üzüldüm sanırıım annende babanda salmışlar kendi hayatlarını yaşama derdine girmşler. sen nasılsa idare ediyosun diye de pek sallamıyolar. çok üzüldüm yapılacak bişey yok sanırım. sen akıllı bi kızsın kardeşlerine hre zaman böyle sahip çık emin ol onlar senin en iyi dostun arkadaşın olucaklar..

İkisi de koftiden anne baba bu sıfatları hakketmiyorlar hayır anlamadığım madem bu kadar rahatına düşkünsün çoluk çocukla ilgilenmeyeceksin 3 tane çocuk niye yapıyorsun tavşan gibi üremenin mantığı ne ? Allah yardım etsin sana da arkadaşım bu saatten sonra anca kendini ve kurtarabiliyorsan kardeşlerini kurtarmaya bak okuyor musun bilmiyorum ama iyi bir meslek edinmeye çalış o anne babanın da ilerde yüzüne bakma bence.

Annenizin sıkıntısı sadece oto tamircisinde mi geçiyor ? Çok garip gerçekten annen baban çok sorumsuz sana dik durup kaliteli keyifli zaman geçirip , kardeşlerine anne babanın yokluğunu aratmamak düşüyor .
bunun icin elimden geleni yapiyorum anladim ki benim kardeslerimden baska kimsem yok. anne baba olmak cebine tomarla para verip sonra saldim cayira mevlam gayira demekse ben istemiyorum boyle aileyi

Madem ikisi de hayatını yaşamak istiyordu neden 3 çocuk yapmadan önce boşanmadılar.
Üstelik çocuklarının biri 4 yaşında :53:
Çok sinirlendim yaa. Bir de arkadaşlarıyla içmeye gitmeler falan nedir ergenler gibi :47:

cocuk peydahlamak konusunda ona hic bisi diyemem cunku hep babamin siddetiyle zorbaligiyla olmus yoksa hangi kadin sarhos, les gibi icki kokan biri ile birlikte olmak ister ki? ben anneme sunu anlatamiyorum babamn sucu yuzunden neden surekli bizi eziyo ki? hadi ben neyse, artik buyudum ama diger kardeslerim ne olacak? cocuklarin psikolojisini cok etkiliyor. farkinda degil.. onu surekli suclamak istemiyorum ama durum boyle:-(

cnm doğum kontrol yontemlerı var.bakamayacagın çoçuğu ne dıye doğurursun kı.....hadı bırı hatada ucudemı hata.yazık degılmı sana,kardeslerıne.......

univ okuyorm illa ki meslek sahibi olcam baska yolu yok.. seni de cok iyi anliyorum zor zamanlar gecirmissin ve benden oldukca kucukmussun.. bazen diyorum ben mi abartiyorm acaba diye, cunku sonucta annem o benm icin cok degerli onu coook seviyorum. gunahini almak da istemiyorum ama bi anne boyle yapa
r mi hic aklim almiyor ya:-(

canım kac yasında olursan ol arkadaşlar cevre insanı cok degştriyor babanda yanınızda olmadı icin özgürlüge alışmış sen evlenene kadar böyle devam eder sana güveniyor sorumlulugu tamamen sana bırakmış ihtiyacınz olsa katlan dycem ama evde sıkılıp calışcam demek yanlş okulun btp meslegnı yapana kadar bu boyle üzgunum:50:

canım kac yasında olursan ol arkadaşlar cevre insanı cok degştriyor babanda yanınızda olmadı icin özgürlüge alışmış sen evlenene kadar böyle devam eder sana güveniyor sorumlulugu tamamen sana bırakmış ihtiyacınz olsa katlan dycem ama evde sıkılıp calışcam demek yanlş okulun btp meslegnı yapana kadar bu boyle üzgunum:50:
Evden habersiz kacmayi dusunuyorm 2 gunlugune bakalim o zaman ne yapacak gorsun ozgurlugu

Evden habersiz kacmayi dusunuyorm 2 gunlugune bakalim o zaman ne yapacak gorsun ozgurlugu

Ah canım ya öncelikle çok üzüldüm ve kızdım tamam 2 günlüğüne kaçtın saklandın diyelim.anlattıklarına bakılırsa kardeşlerin yalnız kalacak yada babaannen alacak annen yine olmayacak yanların da o el kadar çocuklara da yazık.e sonra iş büyüyecek. diyorsun babam cinnet geçirecek tipte diye çok iyi düşün bunu.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Back
X