GERÇEKTEN bitti.

Merlin906

Mutlu Yalnızlık
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2016
1.293
699
123
34
Kızlar ciddi manada bitti sabah yine barışır gibi olduk evi kabul etti. Sonra sen al ben burdayım babamla (benim babam) halledin dedi bende tamam dedim.
Akşamına babamla konuştu özürler filan diledi. Babamda görüyor kızı var mutluluğumu istiyor.
Ve akşamına evi alalım ben Pazartesi geleceğim ama tapu benim üzerime olacak dedi.
Ben şok oldum. Krediyi ben çekeceğim o tapuyu alacak ve ödeyecek. Tapu devri ona olacak yani. her neyse daha evlenmedik.
Bende olsaydı eğer tapu ben müşterek tapu yaptıracaktım.
Ama karşıma geçip ben o evin reisiyim ben bu konuyu söyledim bitti bu kadar demesine çok üzüldüm ve gerçekten Amacının para olduğunu ve birilerinin dolduruşa getirdiğini düşündüm. Hiç bir şekilde iletişimim Yok artık.
Ama içim acıyor kızlar ben bunlardı hak etmedim. Hiç bir eksiğim Yok abartmıyorum fedakarlığı yaptım dibine kadar.
Düğün yeri hazırdı elinlik dikiliyordu. Ev hazırdı. Ben artık ağlamaktan bıktım boşlukta gibiyim.
Allahtan ailem var yanımda. Bana dua edin olur mu..çabuk unutayım
Evin erkeği oymuş ya kızlar dengesiz bir öyle bir böyle. Kendi kendine kredi çekiyor babama veriyor. (Babama borcu var arabası kaza geçirdi babam halletti)
 
Son düzenleme:
Ayrılık bu kadar zor geliyor madem ne derse kabul et bence.
Zaten sonunda onun dediği olacak maalesef.
Biz kadınlarda hiç kafa yok sevince..
Hayır bitti bu iş ben kafamda bitirdim. Sadece hayallerime yanıyorum.
Babama anneme söyledim zaten bu saatten sonra ben istesem onlar kabul etmez. Dönüşü olmayacak bir Yol yani
 
Hayır bitti bu iş ben kafamda bitirdim. Sadece hayallerime yanıyorum.
Babama anneme söyledim zaten bu saatten sonra ben istesem onlar kabul etmez. Dönüşü olmayacak bir Yol yani

Dün de öyle diyordun ama bak bu sabah barışmışsınız aslında.. :)
 
bir önceki konuya da kesin bitti yazmıştın bak sabahına affetmişsin adamı, neyse ki o seni terkediyor da kurtuluyorsun, yoksa adam boynuna benimle evlenip başını yakma yazıp gezse yine gerçekleri göremeyeceksin, buna bile bile lades denir.
 
Ayyy bu erkeklerin reislik meraki bi bitmedi ya.. Pabucumun reisi. Esitlik denen bir sey var ama bunlarin beyinleri algilayamiyor. Uzulursun tabi ama bu zihniyetten kurtulduguna da sevin bi yandan (Gerci yine barisirsin ama).
 
Ben bitirdim iletişimi kestim ciddi diyorum
 
Gerçekten bitti bak ailem istese bile ben istemem iğrendim çünkü. Gelişmeleri görün diye yazdım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…