Hayır bitti bu iş ben kafamda bitirdim. Sadece hayallerime yanıyorum.Ayrılık bu kadar zor geliyor madem ne derse kabul et bence.
Zaten sonunda onun dediği olacak maalesef.
Biz kadınlarda hiç kafa yok sevince..
Hayır bitti bu iş ben kafamda bitirdim. Sadece hayallerime yanıyorum.
Babama anneme söyledim zaten bu saatten sonra ben istesem onlar kabul etmez. Dönüşü olmayacak bir Yol yani
Evet mantıken öyle ama katakuliye getirip krediyi kendine çekip benim maaşımdan ödetecekti. Ben şok oldum duyunca.Kredi sizin adınızaysa tapuyu onun üstüne yapmazlardı ki
önemli olan adamın niyetiKredi sizin adınızaysa tapuyu onun üstüne yapmazlardı ki
Yemin ediyorum bitti Allah belamı versin kiBu kaç milyonuncu "tamam bu defa bitti" deyişin ben sayamadım. Barışırsınız siz yine , 3-5 küfür hakaret edip seviyeyi dibe çekme sıranız şimdi. Bir sonraki "bu defa kesin bitti" konunda görüşmek üzere
Niyet samimi mi sence Allah aşkına kurt gibi bence.önemli olan adamın niyeti
Ben bitirdim iletişimi kestim ciddi diyorumbir önceki konuya da kesin bitti yazmıştın bak sabahına affetmişsin adamı, neyse ki o seni terkediyor da kurtuluyorsun, yoksa adam boynuna benimle evlenip başını yakma yazıp gezse yine gerçekleri göremeyeceksin, buna bile bile lades denir.
Üzülmen normal şimdilik. Geçecek merak etme. Kendine zaman ver. Doğru karar verdin.Ne olur bana bir akıl veriniçim yanıyor..
İçim çok rahatÜzülmen normal şimdilik. Geçecek merak etme. Kendine zaman ver. Doğru karar verdin.
Bitiyor
Bitti
Bu sefer ayrildik
Kesin ayrildik
GERCEKTEN ayrildik ...
Hep ayni heep.
Siz barisirsiniz uzulme diyen bi uyeye 'bitti diyorum kesin bitti' diye cikistiniz ,n'oldu yine barismissiniz iste.
Karsi taraf ayrilmadigi surece siz ayrilamazsiniz zaten,dua edin de geri donmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?