GERÇEKTEN bitti.

Yemin ediyorum bitti Allah belamı versin ki

Yemin etme bari, boşu boşuna günaha gireceksin. Ben ailene çok üzülüyorum, sen böyle bir ayrılıp bir barıştıkça ne kadar üzülüyorlardır, çok fedakar bir ailen var yazdıklarından anlaşılan, çoğu şeyi onlar yaptılar, hiç hak etmiyorlar bu kadar üzülmeyi, kendini düşünmüyorsan aileni düşün bence.

Bir de bu adam senin hiçbir koşulda ayrılamayacağını biliyor, yoksa şu söylediğin şeyi hiçbir erkek söyleyemez, beraber ödeyeceksiniz ama ev onun üzerine olacak, peki ne maksatla diye sorarlar adama? Adam boşanırsak ev bana kalsın diye düşünüyor şimdiden.

Aynen artık benden uzak Allah'a yakın olsun. Üzülmek Yok artık çok hafifledim.

Hiç bir şekilde hakaret etmedim yüzünü görmekte istemiyorum ciddi diyorum bitti en sevdiğim kardeşimin üzerine yemin ediyorum ama kalbim paramparça.
Resmen beni aylarca para olarak görmüş.

sizi para olarak gördüğü ilk konunuzda soylenmisti zaten
belki sürekli barisirsiniz yaziyoruz diye içinizden kiziyorsunuz ama gerçekten sizin iyiliginizi istiyoruz barismayin artik lutfen
bu aile gorgusuz bu aile çakal sizin aile de evliliğe hevesli olunca fırsatı kullanmak istediler
her seferinde her lafı yutup sonunda barisiyorsunuz inşallah bu sefer gerçekleri gormussunuzdur

Merak etmeyin çok teşekkür ediyorum..
sadece içimde yaşayamadığım şeyler var. Ona yanıyorum. Yeni bir sayfa açtım ve arrık devam edeceğim.
Neden ben sınanıyorum ki. İlk sevgilimi çok sevdim oda beni sevdi sandım ailem istemedi gitti 1 ay sonra başka birisiyle evlendi. Bu beni çıkar için sevdi bilmiyorum belki de sevdi ama benim kadar fedakar olamadı. Eksiğim ne anlamıyorum. Her anlamda Bir eksiğim Yok..
Ben artık korkuyorum. Kimseyi hayatıma alamam.
Sadece şoktayım kaderim çok değişik ilerliyor..
Affetmeyeceğim merak etmeyin.

Ailesine uzulmeyin bence. Kendileri bitiriyor aileler baristiriyor. 2 seferdir adam gelip konun sahibinin babasi ile barisiyor resmen.

kötü biten hiçbir ilişkide kendinizi suçlamayan onların karakteri böyleydi diyerek önünüze bakın
her zaman en çok kendinizi Sevin
dünyaya tek geldik tek gideceğiz hayatımızı guzellestirecek olanlar yanımızda olacaklarsa ne ala olmazlarsa kendileri bilir hiçbir şey kaybetmediniz en önemlisi kendimize sahibiz

Siz düğün olmadan niye bu kadar ev için acele ediyorsunuz.Krediyi kim çekerse ev onun üzerine olur yani babanızın üzerine olur.Dolayısıyla müşterek tapuyu nasıl yapacaktınız ?
Sanki iki tarafta tapu için yarışıyor sizde bana samimi gelmediniz.

Ev benim üzerime olacaktı ama müşterek tapu yapacaktık. O işi cambazlığa vurmaya başladı iyice. Benim alnım açık hiç bir zaman fesatlık etmedim

Ailesine uzulmeyin bence. Kendileri bitiriyor aileler baristiriyor. 2 seferdir adam gelip konun sahibinin babasi ile barisiyor resmen.

Evet bende okudum ama kızlarının çok üzüldüğünü görünce dayanamıyorlardır belki, düğüne çok az kaldı diye de düşünüyor olabilirler, bir de konu sahibi çok uzun süredir yaşıyor bu sorunları, eğer en baştan bitti dediğinde bitirebilse eşyalar alınma, düğün evrelerine hiç gelmeyecekti, ailesi de bu aşamaya geldi arayı bulalım diye düşünmeyeceklerdi. 26 yaş küçük bir yaş değil, insanın iyiyi kötüyü bilmesi lazım artık. Ben böyle durumlarda çok seviyorum lafını savunma olarak kabul etmiyorum, insan kendisine saygısızlık yapan birini çok sevemez illa ki soğur.

Eksiği neden kendinizde arıyorsunuz? Sadece karşınıza karaktersiz bir adam çıktı, yine şükredin sizinki çok belli etti, bir de bunların çok kibar gibi görünüp sonradan gerçek yüzünü gösterenler var, insanlar bu yüzden boşanıyorlar sonradan çok değişti diye.

Bir sonraki başlık "hakkaten bitti" olacak galiba.
Aynen...hatta baska alternatifler de var

Bu sefer bitti..
Yemin ederim ki bitti
Vallahi billahi bitti
Kesinlikle ve kesinlikle bitti

Böyle böyle gider bu konular...:)

Tansiyonum filan düştü kızlar serum takıldı çok kötüyüm haram olsun yaptıklarım inşallah ailem bile mahfoldu benim üzüntümden

Merak etme iki güne barışırsınız gene

Tansiyonum filan düştü kızlar serum takıldı çok kötüyüm haram olsun yaptıklarım inşallah ailem bile mahfoldu benim üzüntümden
Geçmiş olsun..yazık günah ailene.kendini dusunmedin,bari aileni düşün ve dönme birdaha.ne hale düştüler kimbilir.ben burdan üzülüyorum senin ailene düşün.

Senin onlari gururlandirman gerek.yerin dibine cekmek degil.boyle üzülüp tansiyonunu düşürüp te daha fazla uzme onları

Sana bildiğim en argo tabirle konuşucam ben
Kızım sen deli misin?
Ne kendine eziyet ediyorsun
Nedir yani
Alt tarafı paragöz açgözlü bir sünepeden kurtuldun
Adamın umrunda bile değildir.İnanmıyordur hatta bekliyordur bugün yarın Merlin arayıp "tamam aşkımmm tapu senin olsun" dicek diye.
Bir silkelen kendine gel.Belaya davullu zurnalı bodoslama dalıyordum da son çıkışı yakaladım diye sevin

Aynen...hatta baska alternatifler de var

Bu sefer bitti..
Yemin ederim ki bitti
Vallahi billahi bitti
Kesinlikle ve kesinlikle bitti

Böyle böyle gider bu konular...:)

Ben artık "vallahi billahi tillahi BİTTİ" demeden inanmam :)

Konu sahibi, çizdiğin profil tam olarak bu.
E biz anladıysak nişanlın salak değil ya, kullanıyor bu yönünü, kullandırıyorsun.
Başına gelenler, önceki sevgilin falan her şey seni bulduğu için değil, sen dik duramadığın için.

Bir de rica edicem aileni bu kadar dahil etme ya.
Babanı çek aradan bu ilişkinde veya bittiyse bundan sonraki ilişkinde.
Aileyi araya sokmak nedir, biz iki kişi iletişemiyoruz beceremiyoruz, büyümedik daha, bi el atın demektir.

Geçmiş olsun.

KİMSe neden inanamıyor bitti diyırum. Zaten korkusundan Ne aradığı Ne sorduğu var ailecek engelledik ondan herhalde. Bir tek babamın ki açık ona da bir yeri yemiyor aramaya. Zaten cevap net. "Kızın seni istemiyor"

Kendinize neden bunu yapıyorsunuz? Çok mantıklı bir karar alıp bitirdiniz. İzin alma imkanınız var mı? Şöyle 3-4 gün bir yerlerde kafa dinleseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…