GERÇEKTEN bitti.

Adam çevirir lafı hayatım öyle demek istemedim, evi ikimiz ödüyoruz tabi ki bizim olacak bla bla bla.. Yine affedersin malesef.
Çünkü ben de senin gibiydim. Bitiyor biticek bitti bu sefer tamam bitti. Çok uzattım bende.
Gönül isterki sen bu hataya düşme ama hiç umudum yok. Yine barışacaksınız...

Gerçekten bitti bak ailem istese bile ben istemem iğrendim çünkü. Gelişmeleri görün diye yazdım.
İşte bu cümleleri önceki 364637382 aynı temalı konunda da gördük ondan diyoruz barışırsın diye , ilk rastladığım konunda empati yapıp uzun uzun fikirler vermiştim sana hatırlar mısın bilmem?

Sonra bir baktım "kesin bitti" konun daha karşımda bir hafta sonra. Onun üstüne kaç kere daha aynı cümleleri okudum İnan sayamadım. Sizin ilişki böyle yürüyor anlayacağın.

Kendini hırpalama ayrıldık diye barışacaksın çünkü, bir de lütfen hakaret küfür falan etme sevgiline. Evleneceksiniz yüzyüze bakacaksınız unutulmaz ettiğin hakaretler küfürler. Kalmamış saygı falan aranızda , adam zaten sana azıcık saygı duyuyor olsa böyle saygısız seviyesiz bir teklifle gelmezdi. Evlenince çok üzülürsün saygısızlığınız böyle devam ederse

Hiç bir şekilde hakaret etmedim yüzünü görmekte istemiyorum ciddi diyorum bitti en sevdiğim kardeşimin üzerine yemin ediyorum ama kalbim paramparça.
Resmen beni aylarca para olarak görmüş.

Hiç bir şekilde hakaret etmedim yüzünü görmekte istemiyorum ciddi diyorum bitti en sevdiğim kardeşimin üzerine yemin ediyorum ama kalbim paramparça.
Ailen sana demişti di mi bende dicem şimdi ne parası canım "seni yolunacak kaz"gibi görüyor adam.
İki lafından biri de paraydı.Zaten dünkü kavganın nedenide krediyi baban çekeceği için tapunun onun üstüne olacağını anladığı içindi :)

Allah gösterdi bana rabbime şükürler olsun..

Neden kardeşinin üzerine yemin ediyosun bizi ikna etmek zorunda değilsin ki ikna olmamız için ayrılığınızın üzerinden ciddi bir zaman geçmeli. Boşuna hırpalama kendini diyoruz sana, 1haftaya normalleşirsiniz. Hee hakikaten ayrılırsanız da emin ol hayırlı olan odur. Arada saygı yok zaten ne kadar sağlıklı bir ilişki yürütüyosunuz ortada ne yazık ki

Düğün yakın millet duydu diye stres yapma.
Burda kınadan dönen öpülesi hatunlar var.
Yok ben bunu da affederim diyorsan da
Bu adam sadece sana değil ailene de yük bundan sonra.Yazık değil mi?
Evet aslında içim rahat bi rahatlama var anlamadığım..

Sizce bitti de babanızca bitti mi? Yapmayın yemin edip durmayın. Adam gene gelecek babanızdan özür dileyecek, ev konusunda kendi aralarında anlaşıcaklar size de barışmak kalacak. Boş yere yemin ettiğinizle kalacaksınız.

Yok ben onu istemiyorum bunu yüzüne de söylerim.

Buradakileri inandırmaya çalışma sen kendi içinde kesin bitirdin mi ? Bir kaç gün sonra tekrar buna benzer bir konu açacaksın diye düşünüyorum.

Yeni hayatınıza nickinizin altında yazan durum güncellemenizi değiştirmekle başlayın. Sonuçta artık nişanlı değilsiniz. Bu sefer kesin bitti ya çünkü.
Hakkınızda hayırlısı.

Ah merlin ahh...2 gün once actigin konuda da kesin bitti demistin ertesi güne yine barismissin.biz daha ne diyelim..hadi bugün bu olay oldu,diğer olaylar ne olacak??o yaptıklarıyla da adam karaktersizligini gözüne soka soka belli etti.ve sen yine baristin.adamin niyetini herkes anladi burda.sen yine israr ettin yine baristinn..Senin hic kuralların yok mu nasil soguyamadin bu kadar olaydan sonra.hic ailene de mi uzulmedin?onlarda oyuncak olmuslardir yazik bi öyle bi böyle. Kendi gururunu dusunmuyorsan,babanin gururunu da düşün, anneni düşün, kardeşini düşün. Sen zaten bu saatten sonra o adamla evlenirsen,sana olan saygısını geçtim, senin ailene bile zerre saygısı olmayacak. Her hatasını kabul ediyorsunuz arkasını topluyorsunuz ne de olsa.keske bizi yaniltsan...keske hayatindan tamamen silsen..kendi iyiligin icin.ama hic ümidim yok nedense..

Üzülmeyin herşeyin hayırlısı olsun. Karı koca arasında maddi güvensizlikler, bir tarafın hep fedakarlık yapan olmasi daha büyük sorun. Siz o yola girmeden farketmissiniz. İnşallah gönlünüze göre olur hersey

Normalde pek yorum yapmam okur geçerim ama sana ben bile dayanamadım.

Daha dün kesin bitti asla diyordun, bunun öncesinde en az 100 kere bitti dedin, 32 yaşında adam ailesinin etkisinden kurtulamadı sana neler neler yaptı, küfür etti, geçmişinden vurmaya çalıştı, ayrılmayı önemsemedi eşyaları istedi, sana daha evlenmeden yapmadığı kalmadı ama sen hala yaptığım yanlıştan asla dönmem modunda ilerliyorsun. Burada aylardır sana neler neler yazıldı, onları dinleyip buraya kadar getirmeseydin şu an bunları yaşamayacaktın ama kimseyi dinlemiyorsun, bildiğini okuyorsun, sonra gelip yine bitti yazıyorsun.

Adım gibi biliyorum, özür dileyecek yine barışacaksın ama üzgünüm ki evlendikten sonra bu adam sana çok daha kötülerini yapacak ve ne yapsa haklı çünkü kendini hiç saklamadı. O zaman o kadar pişman olacaksın ki keşke bu hatayı bu kadar bile bile yapmasaydım diyeceksin. Bazı konularında güzelim, mesleğim iyi vs diyordun, seni bu konuma getiren değersizlik hissi de değil sanırım, böyle davranmana kendini bu kadar ezdirmene neden olan şey nedir çok merak ediyorum. Acaba ilk sevgilin evlendi diye mutlu diye sen de evlenmek mutlu olmak istiyor olabilir misin ama o umrumda değil artık diyordun yanlış hatırlamıyorsam. En önce sana böyle davranılmasına neden izin verdiğini bulman gerek bence.

Ben sizi anlamadim . Adam zaten bastan hatali .Boyle aileci boyle cikarci ve patavatsiz ustelikte kaba bir adami affediyorsunuz .Ayrildim kesin demissin samimi bulmuyorum..Barisirsin sen .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…