- 18 Mayıs 2012
- 3.721
- 3.113
- 248
İşte bu cümleleri önceki 364637382 aynı temalı konunda da gördük ondan diyoruz barışırsın diye , ilk rastladığım konunda empati yapıp uzun uzun fikirler vermiştim sana hatırlar mısın bilmem?Gerçekten bitti bak ailem istese bile ben istemem iğrendim çünkü. Gelişmeleri görün diye yazdım.
Hiç bir şekilde hakaret etmedim yüzünü görmekte istemiyorum ciddi diyorum bitti en sevdiğim kardeşimin üzerine yemin ediyorum ama kalbim paramparça.İşte bu cümleleri önceki 364637382 aynı temalı konunda da gördük ondan diyoruz barışırsın diye , ilk rastladığım konunda empati yapıp uzun uzun fikirler vermiştim sana hatırlar mısın bilmem?
Sonra bir baktım "kesin bitti" konun daha karşımda bir hafta sonra. Onun üstüne kaç kere daha aynı cümleleri okudum İnan sayamadım. Sizin ilişki böyle yürüyor anlayacağın.
Kendini hırpalama ayrıldık diye barışacaksın çünkü, bir de lütfen hakaret küfür falan etme sevgiline. Evleneceksiniz yüzyüze bakacaksınız unutulmaz ettiğin hakaretler küfürler. Kalmamış saygı falan aranızda , adam zaten sana azıcık saygı duyuyor olsa böyle saygısız seviyesiz bir teklifle gelmezdi. Evlenince çok üzülürsün saygısızlığınız böyle devam ederse
Ailen sana demişti di mi bende dicem şimdi ne parası canım "seni yolunacak kaz"gibi görüyor adam.Hiç bir şekilde hakaret etmedim yüzünü görmekte istemiyorum ciddi diyorum bitti en sevdiğim kardeşimin üzerine yemin ediyorum ama kalbim paramparça.
Resmen beni aylarca para olarak görmüş.
Allah gösterdi bana rabbime şükürler olsun..Ailen sana demişti di bende dicem şimdi ne parası canım "seni yolunacak kaz"gibi görüyor adam.
İki lafından biri de paraydı.Zaten dünkü kavganın nedenide krediyi baban çekeceği için tapunun onun üstüne olacağını anladığı içindi :)
Düğün yakın millet duydu diye stres yapma.Allah gösterdi bana rabbime şükürler olsun..
Evet aslında içim rahat bi rahatlama var anlamadığım..Düğün yakın millet duydu diye stres yapma.
Burda kınadan dönen öpülesi hatunlar var.
Yok ben bunu da affederim diyorsan da
Bu adam sadece sana değil ailene de yük bundan sonra.Yazık değil mi?
Rahat ol zatenEvet aslında içim rahat bi rahatlama var anlamadığım..
Evet aslında içim rahat bi rahatlama var anlamadığım..
ben de onu diyorum zatenNiyet samimi mi sence Allah aşkına kurt gibi bence.
Hiç bir şekilde hakaret etmedim yüzünü görmekte istemiyorum ciddi diyorum bitti en sevdiğim kardeşimin üzerine yemin ediyorum ama kalbim paramparça.
Resmen beni aylarca para olarak görmüş.
Yok ben onu istemiyorum bunu yüzüne de söylerim.Sizce bitti de babanızca bitti mi? Yapmayın yemin edip durmayın. Adam gene gelecek babanızdan özür dileyecek, ev konusunda kendi aralarında anlaşıcaklar size de barışmak kalacak. Boş yere yemin ettiğinizle kalacaksınız.
Üzülmeyin herşeyin hayırlısı olsun. Karı koca arasında maddi güvensizlikler, bir tarafın hep fedakarlık yapan olmasi daha büyük sorun. Siz o yola girmeden farketmissiniz. İnşallah gönlünüze göre olur herseyKızlar ciddi manada bitti sabah yine barışır gibi olduk evi kabul etti. Sonra sen al ben burdayım babamla (benim babam) halledin dedi bende tamam dedim.
Akşamına babamla konuştu özürler filan diledi. Babamda görüyor kızı var mutluluğumu istiyor.
Ve akşamına evi alalım ben Pazartesi geleceğim ama tapu benim üzerime olacak dedi.
Ben şok oldum. Krediyi ben çekeceğim o tapuyu alacak ve ödeyecek. Tapu devri ona olacak yani. her neyse daha evlenmedik.
Bende olsaydı eğer tapu ben müşterek tapu yaptıracaktım.
Ama karşıma geçip ben o evin reisiyim ben bu konuyu söyledim bitti bu kadar demesine çok üzüldüm ve gerçekten Amacının para olduğunu ve birilerinin dolduruşa getirdiğini düşündüm. Hiç bir şekilde iletişimim Yok artık.
Ama içim acıyor kızlarben bunlardı hak etmedim. Hiç bir eksiğim Yok abartmıyorum fedakarlığı yaptım dibine kadar.
Düğün yeri hazırdı elinlik dikiliyordu. Ev hazırdı. Ben artık ağlamaktan bıktım boşlukta gibiyim.
Allahtan ailem var yanımda. Bana dua edin olur mu..çabuk unutayım
Evin erkeği oymuş ya kızlar dengesiz bir öyle bir böyle. Kendi kendine kredi çekiyor babama veriyor. (Babama borcu var arabası kaza geçirdi babam halletti)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?